Verwarming reparatie

Het komt helaas regelmatig voor dat een CV-ketel in storing raakt tijdens de wintermaanden. Oorzaken hiervoor liggen op het gebied van gebrekkig onderhoud, slijtage van de verwarmingsketel, of een extern probleem, zoals een storing in de stadsverwarming. Gelukkig zijn de meeste storingen eenvoudig te repareren, zodat u niet lang in de kou hoeft te zitten. Door contact op te nemen met de monteurs van Van Vliet Verwarming, bent u ervan verzekerd dat de reparatie snel en deskundig wordt uitgevoerd. Vul het contactformulier op de site in, waarin u het defect omschrijft. Wij helpen u graag.

Van Vliet Verwarming reparatie

Van Vliet Verwarming; snelle en vakkundige reparatie service!

Voor de reparatie en het verhelpen van storing aan uw CV-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Snel en scherp geprijsd!

Van Vliet verhelpt uw storing vakkundig

De monteurs van Van Vliet Verwarming hebben allen jarenlange ervaring met de reparatie van verschillende merken en modellen verwarming. Dit betekent dat zij elke storing in CV-ketel of stadsverwarming zonder moeite kunnen repareren. Wij staan niet alleen garant voor de deskundigheid van onze verwarming specialisten. U bent bij ons tevens verzekerd van een hoge kwaliteit en lage tarieven voor de reparatie van uw CV-ketel. U bent bovendien snel geholpen.

Problemen met stadsverwarming

Stadsverwarming door warmtedistributie is een zeer duurzaam verwarmingssysteem waarbij panden worden verwarmd door middel van een leidingennetwerk onder de stad door. Doordat er gebruik wordt gemaakt van één warmtebron, kan het zijn dat er plotseling verschillende woningen met stadsverwarming geen verwarming hebben. Dit ligt bijvoorbeeld aan de warmwatertoevoer of de thermostaat. Voor de reparatie van de stadsverwarming kunt u bij ons tevens terecht. Wij zullen in overleg met de aanbieder pogen de stadsverwarming dezelfde dag nog te repareren.

CV-ketel defect?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een defect in de CV-ketel. De meest voorkomende storingen hebben te maken met een probleem in het expansievat, of de warmtewisselaar bij nieuwere modellen. Vaak kunnen deze defecten met een eenvoudige reparatie verholpen worden. Is de CV-ketel echt kapot, en is een reparatie niet afdoende? Dan kunnen wij u adviseren over de vervolgstappen voor een eventueel nieuwe verwarming.

24 uursservice

Omdat u bij een storing van de CV-ketel zo snel mogelijk geholpen wilt worden, hebben wij een 24uurs service ingesteld. Dit betekent dat u ongeacht het uur van de dag een monteur kunt bellen voor de reparatie van uw verwarming. Onze monteurs zullen bij een melding zo snel mogelijk naar u toekomen om uw verwarmingsketel te repareren. Is het niet mogelijk om de ketel te repareren, dan zoeken zij samen met u naar een alternatieve oplossing.