Van Vliet Verwarming Amsterdam

Verwarmingsmonteur Amsterdam

Is er een probleem met uw verwarming? Hebt u regelmatig last van borrelende verwarmingsbuizen? Of doet de radiator het niet meer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Vliet Verwarming werken wij samen met menig erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam die u gegarandeerd snel en vakkundig van dienst is wanneer een leiding van de CV-ketel kapot is gegaan of een storing vertoont. Onze verwarmingservice is direct bereikbaar via 085 500 9964, en wij garanderen dat er binnen korte tijd een erkend vakman bij u voor de deur zal staan om het defect te verhelpen. Of het nu gaat om de reparatie van een expansievat of de installatie van infrarood panelen, wij helpen u met alle plezier.

Direct contact
Een beller is sneller: 085 500 9964


Gelieve dit veld leeg te laten.


CV ketel kapot? Spoedservice!

Wij begrijpen dat wanneer de verwarming kapot gaat, u het liefst direct wilt worden geholpen. Wij hebben daarom een speciale spoedservice in het leven geroepen. Deze service is bereikbaar via ons telefoonnummer 085 500 9964 en is dag en nacht bereikbaar. Wanneer u contact opneemt met deze service dan zal er snel een verwarmingsmonteur langskomen om de nodige reparatie uit te voeren. Is het geen optie om op dat moment de CV-ketel te repareren? Dan zal de verwarmingsmonteur een vervolgafspraak met u maken om ervoor te zorgen dat u snel weer van een optimaal wooncomfort geniet. Wij helpen u graag verder.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de verwarming in goede staat blijft, is het van belang om deze regelmatig van onderhoud te voorzien. Een deel van dit onderhoud kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Het gaat dan bijvoorbeeld om het reinigen van de buitenzijde van de ketel, het bijvullen van de waterdruk en het ontluchten van de radiatoren. Andere klussen op het gebied van onderhoud kunnen het beste door een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam worden uitgevoerd. Wilt u zeker weten dat het onderhoud op het juiste moment wordt gedaan? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten. Een verwarmingsmonteur komt dan periodiek bij u langs.

Verwarmingsmonteur Amsterdam

Reparatie

Wanneer er tijdens een onderhoudsbeurt geconstateerd wordt dat een bepaald onderdeel kapot is, dan repareert de betreffende monteur het defect direct. Een reparatie is in de meeste gevallen voldoende om de kwaliteit en levensduur van de CV-ketel aanzienlijk te verbeteren. Is het niet mogelijk om de verwarming te repareren of vermoedt onze specialist uit Amsterdam dat het voor de lange termijn beter is om een gedeelte te vernieuwen of een hele nieuwe CV-ketel aan te schaffen? Dan gaat hij graag met u in overleg over de mogelijkheden. Wilt u weten wat een reparatie bij uw verwarming gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

CV ketel vervangen

Is er vaak een storing bij uw verwarming, of hebt u het gevoel dat de CV-ketel niet naar behoren werkt? Dan is het wellicht nodig om deze te vervangen. Een verwarmingsketel gaat over het algemeen zo’n 15 jaar mee voordat u een andere aan moet schaffen. Tegenwoordig zijn de zogeheten HR (hoogrendement) verwarmingketels zeer populair. Een HR-ketel is erg duurzaam, en zorgt ervoor dat u jaarlijks tot wel honderden euro’s bespaart op de energiekosten. De opties voor het installeren van een andere CV-ketel bij u thuis hangen af van uw beschikbare budget en wensen voor duurzaamheid.

Atag

Atag InstallateurATAG is één van de bekendere merken voor verwarming in Nederland. Door de consumentenbond is ATAG al regelmatig uitgeroepen tot beste uit de test van CV-ketels. Bij dit merk profiteert u dan ook gegarandeerd van duurzaamheid en lange levensduur van de verwarmingsketel. Ook voor zonne-energiesystemen kunt u bij hen terecht.

AWB

AWB CV-monteurDe branche AWB is onderdeel van de Vaillant Group, een fabrikant die al vanaf 1934 producten ontwikkelt voor warmte en verwarming. Bij AWB staat men voor een hoge kwaliteit product tegen een aantrekkelijke prijs. Zij bieden zowel CV-ketels, als kamerthermostaten en duurzame verwarmingssystemen aan. Het bedrijf werkt steeds met de nieuwste technieken.

Bosch

Bosch VerwarmingsmonteurBent u op zoek naar een zuinige en betrouwbare geiser? Dan vormen wellicht de geisers van Bosch een goede keuze voor u. Bij Bosch heeft men vele soorten geisers in het assoritment: zowel open als gesloten modellen. Hebt u geen combiketel? Dan is een keuken- of badgeiser van Bosch een uitstekende aanvulling. Zo beschikt u te allen tijde over voldoende warm water.

Ferroli

Ferroli CV-ketelFerolli is een Italiaans bedrijf dat al jaren actief is binnen de verwarmingsbranche. Bij Ferolli bestelt u niet alleen CV-ketels, maar ook boilers, zonlichtsystemen en andere vormen van warmtedistributie. Bent u benieuwd naar het aanbod? Wij informeren u met alle plezier over de opties en de prijzen voor een product naar wens. Neem daarom nu contact op.

Intergas

Intergas cv-ketel AmsterdamWilt u graag een verwarmingsketel kopen bij een bedrijf dat al meer dan een halve eeuw werkt binnen de cv-techniek? Dan is een Intergas CV-ketel een goede keuze voor u. Het bedrijf ontwikkelt steeds nieuwe producten die een oplossing bieden voor onder meer de vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warmtepompen.

Nefit

Nefit monteurWij spraken hierboven al over de geisers van Bosch. Nefit is tegenwoordig een merk van dit bedrijf, waarvan u zowel HR-ketels, als thermostaten, warmtepompen, boilers en speciale apparaten op het gebied van zonne-energie kunt aanschaffen. De unieke warmtepomptechnologie van Nefit zorgt voor energiezuinige producten.

Remeha

Remeha CV-ketel monteurEen ander al lang bestaand merk binnen de verwarming branche is Remeha. Naast de standaard verwarmingsproducten biedt men bij Remeha ook een speciale thermostaat aan. Vindt u het prettig de temperatuur aan te passen wanneer het u uitkomt? Overweeg dan om de Remeha eTwist aan te schaffen. U profiteert snel van een heerlijke temperatuur in huis.

Vaillant

Vaillant verwarmingsmonteur AmsterdamEen laatste merk waar we u verder over willen informeren is Vaillant. Dit bedrijf biedt zowel solo- als combiketels aan, in een standaard rendement en met een hoog rendement. Bent u benieuwd naar beste oplossing voor een verwarming bij u thuis in Amsterdam? Vraag dan een erkend verwarmingsmonteur om advies, wij helpen u met plezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij een specialist uit uw regio.

Contact verwarmingsmonteur Amsterdamcontact Van Vliet Amsterdam
direct contact verwarmingsmonteur

CV-ketel bijvullen

Het bijvullen van de verwarmingsketel is zoals gezegd een onderdeel van het onderhoud dat u zelfstandig kunt afhandelen. Het bijvullen moet gebeuren zodra de waterdruk onder de 1.5 bar komt te staan. Het bijvullen van de ketel is vrij eenvoudig, u hebt hier alleen een vulslang of trechter voor nodig. Kiest u voor de vulslang? Sluit deze dan aan op de waterkraan en de vulkraan, en draai eerst de waterkraan open. Pas wanneer de vulslang helemaal gevuld is, moet u de vulkraan openen. Kiest u voor het gebruik van de trechter? Zorg dan voor een continue waterstraal. Wij helpen u graag.

bijvullen cv-ketel Amsterdam

Radiator vervangen

Loopt het water steeds vaker niet door uw radiator heen? Hebt u een probleem met de uitstraling van de radiatoren? Of zijn deze eenvoudig weg zeer verouderd? Dan is het een optie om de radiatoren te vernieuwen. Controleer eerst echter wel of het mogelijk is een kapot onderdeel te repareren voordat u een volledige renovatie uit laat voeren. Is een reparatie niet mogelijk of wil u de sfeer in huis aanpassen? Kies dan voor één van de vele radiatoren uit ons aanbod. Wij bieden bijvoorbeeld menig designradiator aan. Een designradiator is een radiator die eruitziet als kunstwerk of iets anders.

CV-ketel storing oplossen

Een storing van de CV-ketel kan op verschillende manieren ontstaan. Zeker bij nalatig onderhoud is een defect aan het apparaat vrij gebruikelijk. Het belangrijkste is dat u de verwarming op de juiste manier van onderhoud voorziet. Zo dient u deze regelmatig te (laten) bijvullen en moeten ook de radiatoren periodiek ontlucht worden. Is een kapot onderdeel de oorzaak van de storing? Dan is de hulp van een verwarmingsmonteur noodzakelijk. Wilt u met spoed worden geholpen? Aarzel dan niet, en bel vandaag nog met onze spoedservice via 085 500 9964. Een ervaren monteur zal dan snel naar u toekomen om de nodige reparatie uit te voeren.

vervangen radiatorknop

Radiatorknop vervangen

Het vervangen van een radiatorknop is niet heel moeilijk. U schroeft deze er eenvoudigweg af, en plaatst een nieuwe radiatorknop. Is er een probleem met de radiatorkraan? Dan is een reparatie vaak lastiger. Een lekkende radiatorkraan kan voor heel wat problemen zorgen, en dient dan ook direct gerepareerd te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om op een standaard radiator een speciale thermostatische radiatorkraan te plaatsen. Hiermee wordt het makkelijker om de warmte in huis te reguleren. Wilt u graag geholpen worden door een ervaren verwarmingsmonteur uit Amsterdam bij het onderhoud aan de radiator? Wij helpen u met plezier verder.

storing cv-ketel oplossen Amsterdam

Infrarood verwarming

Infrarood verwarmen is één van de nieuwste verwarmingstechnieken. Een infrarood verwarming werkt met behulp van speciale panelen die men tegen het plafond of muur monteert. Het voordeel van een infrarood verwarming is dat u hierbij geen radiatoren meer heeft, en ook geen waterleidingen voor de CV. Daarentegen is het wel noodzakelijk om extra elektriciteitsdraden aan te brengen, en heeft u natuurlijk wel de infrarood panelen in zicht. Voordeel van een infrarood verwarming is dat deze vrijwel direct warmte biedt en een continue temperatuur levert. Hierdoor is de leefomgeving gezonder en komt er minder ongedierte in huis.

levensduur verwarmingsketel Amsterdam

Levensduur CV-ketel

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste verwarmingsketels zo’n 15 jaar meegaan voordat zij aan vervanging toe zijn. Bij een dergelijke levensduur gaan wij er wel vanuit dat u het apparaat regelmatig van onderhoud voorziet, en dat u ook een nodige reparatie gelijk laat uitvoeren door een ervaren verwarmingsmonteur uit Amsterdam. Vermoedt u dat het tijd wordt om uw verwarming te vervangen? Vraag dan een verwarmingspecialist om advies op maat. Deze kan op basis van uw wensen kijken naar de verschillende cv-ketels die de A-merken aanbieden, en u zo ondersteunen bij het maken van de beste keuze. Wij brengen u desgewenst ook in contact met een specialist in vloerverwarming.

verwarming met infrarood Amsterdam

Europese wetgeving

In 2015 is er Europa breed heel wat veranderd in de wetgeving voor verwarmen, in september 2015 i s namelijk de Europese Ecodesignverordening in werking getreden. In deze verordening staan onder andere de minimumeisen aan een verwarmingstoestel. Daarnaast wordt in deze verordening aangegeven dat het niet verplicht is om uw huidige (oude) verwarmingsketel te vervangen, maar wel dat bij vervanging het nieuwe toestel aan strenge eisen moet voldoen, met name op het gebied van duurzaamheid. Onder andere een condensatieketel, maar ook een warmtepomp en zonneboiler voldoen aan deze hogere eisen. Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie bij plaatsing van duurzame oplossingen.

hoogrendementsketel Amsterdam

HR-ketel

Tegenwoordig is de HR-ketel niet alleen de meest populaire oplossing, het is tevens verplicht om bij het vernieuwen van uw verwarming te kiezen voor een HR-ketel. Een hoogrendementsketel zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op de stookkosten, en is bovendien goed voor het milieu. De HR-ketel is zo zuinig, doordat hij de waterdamp die ontstaat bij het verwarmingsproces niet afvoert, maar opnieuw gebruikt. Dit betekent dat een HR-ketel een rendement van meer dan 100 procent geeft. De installatie van een HR-ketel is relatief lastig, en zal dan ook in eerste instantie een hogere investering vereisen. Op termijn verdient u deze kosten wel weer terug.

designradiator

Designradiator

Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag of het mogelijk is om hun oude radiator te verwijderen, en in plaats daarvan te kiezen voor een elegantere oplossing. Dit is zeker een optie: menig verwarmingsspecialist biedt een ruim assortiment aan designradiatoren aan. Een designradiator is een radiator die eruit ziet als een kunstwerk, waardoor het de stijl van het interieur niet verbreekt. U dient er wel rekening mee te houden dat de aanschafprijs voor een designradiator aanzienlijk hoger ligt dan voor de gewone modellen. Bent u benieuwd naar de opties voor een designradiator bij u thuis? Online vindt u vele voorbeelden en mogelijkheden.

warmtepomp reparatie Amsterdam

Warmtepomp: duurzaam verwarmen

Er komt vanuit de Nederlandse overheid steeds meer aandacht voor duurzaam verwarmen. Naast de hoogrendementsketel vormt ook de warmtepomp één van de mogelijkheden om het verbruik van fossiele brandstoffen te beperken. Een warmtepomp zet omgevingsfactoren om tot bruikbare energie. Onder meer aarde, lucht en water vormen een mogelijke basis voor de werking van een warmtepomp. In Nederland loopt men voorop in het ontwikkelen van speciale warmtepompen. Zo is bijvoorbeeld de hybride warmtepomp een Nederlandse uitvinding. De kosten voor de installatie van een warmtepomp liggen hoog. Doordat het een energiezuinige maatregel is, is het wel een optie om hiervoor subsidie aan te vragen bij de gemeente.

installatie thermostaat

Thermostaat vervangen

Veel van onze klanten uit Amsterdam denken bij het verbeteren van het woongemak door middel van de verwarming alleen aan het plaatsen van verwarmingsketels of het monteren van een designradiator. Naast deze grote zaken is het echter ook een optie om te kiezen voor het aanpassen van de thermostaat. Tegenwoordig werkt menig energieleverancier met een zogenaamde slimme thermostaat. Een dergelijke thermostaat leest niet alleen uw dagelijkse verbruik af, het is ook mogelijk om de thermostaat te koppelen aan een app. Via deze app zet u op afstand de thermostaat hoger of lager. Zo komt u altijd in een aangenaam verwarmde woning thuis.

CV-ketel installatie

Hebt u besloten om uw huidige verwarmingsysteem te vernieuwen? Dan adviseren wij om altijd de ondersteuning van een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam in te schakelen voor de installatie van het nieuwe systeem. Een verwarmingsmonteur helpt u niet alleen met alle plezier bij de installatie, ook bij het verwijderen van de oude ketel, het uitzoeken van een nieuw systeem of het afstellen van het apparaat biedt hij graag de nodige ondersteuning. Vele mensen vragen zich af of het niet goedkoper is om zelf de installatie af te handelen. Hoewel het misschien in eerste instantie goedkoper is, zal dit op de lange termijn een groter risico op het kapot gaan van de diverse onderdelen opleveren, en is ook de afstelling vaak incorrect, waardoor u regelmatig teveel energie verbruikt. Het is daarom verstandig om toch te betalen voor de inzet van een ervaren installateur. De installatie van verwarmingsketels is bovendien verbonden aan strengen eisen ten opzichte van veiligheid en duurzaamheid. Zo moet u onder meer zorgen voor ruimte rondom het apparaat voor een eventuele reparatie, en is de rookgasafvoer aan strenge voorwaarden verbonden. Wij garanderen u dat uw nieuwe CV-ketel bij onze experts in uitstekende handen verkeert. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen via 085 500 9964.

cv-ketel installatie in Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

24 uurs spoedservice

Zoals aangegeven zijn onze verwarming experts uit Amsterdam 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedhulp bij een storing of defect. Is uw verwarming kapot en krijgt u hem niet meer aan de praat? Wellicht kan een verwarmingsmonteur met een reparatie nog wat voor u betekenen! Stel u dan ook vandaag nog met ons in verbinding via 085 500 9964 of het contactformulier.

Direct contact: 085 500 9964

Zoekt u naar een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam die u van dienst kan zijn bij de reparatie van een kapot onderdeel in uw CV-ketel, de installatie van een vloerverwarming? Of het vervangen van de radiatorknop? Dan bent u bij ons op de goede plek terechtgekomen. Onze specialisten zijn u gegarandeerd snel en vakkundig van dienst bij al deze klussen en meer, en rekenen aantrekkelijke prijzen voor hun hulp. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.