cv ketel en vloerverwarming leads

Vloerverwarming leads? Nieuwe klanten!

Nieuwe klanten betekent meer omzet. Acquisitie is echter niet altijd eenvoudig omdat u te maken hebt met veel concurrentie. Het werven van nieuwe klanten kan echter heel gemakkelijk zijn. Hoe? Door het kopen van leads! U vraagt zich wellicht af: wat zijn leads? Een lead is eigenlijk niets anders dan een spoor naar een potentiële klant. Een vloerverwarming, CV ketel of verwarming lead is bijvoorbeeld een offerte- of contactaanvraag. Wij krijgen de aanvraag binnen via onze website en sturen deze vervolgens naar u. U vindt hier meer informatie over het werven van nieuwe klanten door het inkopen van vloerverwarming, CV ketel of verwarming leads. Hebt u na het lezen nog vragen over het kopen van leads? Neem dan gerust contact op.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

CV ketel of (vloer)verwarming leads kopen? Effectief uw omzet verhogen!

Meer weten over het inkopen van leads? Wij informeren u graag over deze methode!

verwarming leads

Verwarming leads

Bent u gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent verwarmingen? Een verwarming ontluchten, nieuwe radiatoren plaatsen of een verwarming afkoppelen. Het zijn allen klussen die wel eens voorkomen. Een onervaren klusser zal al gauw een verwarmingsmonteur zoeken. De zoektocht naar een vakman begint veelal via Google. Wij doen goed ons best om ervoor te zorgen dat onze websites goed scoren. Het is dan ook goed mogelijk dat deze persoon op onze website terecht komt. Hij laat een opdrachtomschrijving en contactgegevens achter. Wij controleren de aanvraag en sturen deze zogenaamde verwarming lead vervolgens richting u. Werven is nog nooit zo makkelijk geweest.

vloerverwarming leads

Vloerverwarming leads

Is uw bedrijf gespecialiseerd in het leggen van vloerverwarming? Ook u bent bij ons aan het juiste adres voor het werven van nieuwe klanten. Vloerverwarming leggen is een grote klus, het is belangrijk dat dit zorgvuldig wordt uitgevoerd. Daarnaast is een storing aan de vloerverwarming erg vervelend. Dit komt altijd op het verkeerde moment waardoor een potentiële klant wil dat het zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Als u zich aansluit bij ons netwerk komen er geregeld opdrachten op het gebied van vloerverwarming uw kant op. Wanneer iemand op onze website terecht komt sturen wij de contact- of offerteaanvraag namelijk verder naar u.

leads kopen

CV ketel leads

Na gemiddeld 12 tot 15 jaar moet een CV ketel vervangen worden. De meeste mensen gaan op zoek naar een vakman die de installatie van een CV ketel op zich kan nemen. Daarnaast is onderhoud aan de CV ketel geregeld nodig. Een controle, het bijvullen van de CV ketel of een storing. Het is voor een onervaren klusser allemaal erg vervelend en deze persoon zal daarom gauw een vakman zoeken. Als dit uw specialisme is wilt u natuurlijk dat elke potentiële klant bij u terecht komt. Wij zorgen ervoor dat u de nieuwe klanten eenvoudig kunt werven.

Hoe werkt het kopen van leads?

Het kopen van leads is eigenlijk heel simpel. U sluit zich aan bij ons netwerk en vervolgens zorgen wij ervoor dat u nieuwe klanten kunt werven. Dit doen wij door onze websites goed te laten scoren. Hierdoor weten nieuwe, potentiële klanten ons goed te vinden. Ze laten een omschrijving van de opdracht achter, samen met contactgegevens. U ontvangt de aanvragen telefonisch of wij controleren deze en geven ze vervolgens via email door naar u. Hierna neemt u contact op met de klant of u stuurt een offerte. U geeft zelf aan in welke regio u werkzaam bent. U krijgt dan ook alleen opdrachten uit de aangegeven regio.

Wat is leadgeneratie?

Benieuwd hoe leadgeneratie werkt? In deze video wordt uitlegd hoe het precies bij ons te werk gaat.

Pay per lead

De kosten van een lead zijn afhankelijk van onder andere uw branche en uw wensen. U betaalt echter altijd een vaste prijs per lead. Dit pay per lead principe heeft twee grote voordelen. Er is hierdoor namelijk geen sprake van een risico. U betaalt immers per lead, als u niets ontvangt hebt u ook geen kosten. Daarnaast berekent u het rendement op uw investering eenvoudig zelf. U ontvangt alleen leads van hoge kwaliteit. Ons servicecenter controleert namelijk elke aanvraag voordat we deze doorsturen richting u. Bent u het toch niet eens met de kwaliteit van een ontvangen lead? U kunt deze makkelijk en snel reclameren.

Keuze in kwalitatieve leads

Naast het controleren van de kwaliteit is er dankzij het servicecenter tevens de mogelijkheid tot het filteren van de vloerverwarming, CV ketel of verwarming leads. Hierdoor kunt u zelf beslissen welke soort leads u wilt inkopen. Wilt u alleen aanvragen kopen voor de installatie van vloerverwarming, of ook voor reparaties? En wilt u alleen een verwarming afkoppelen en plaatsen of tevens ontluchten? Daarnaast is het mogelijk dat elke lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden zodat een klant kan vergelijken. Als u minder concurrentie wenst is het echter een optie om leads op exclusieve basis te kopen. De manier waarop u leads gaat kopen is van invloed op de prijs per lead.

Vrijblijvende informatie

Wilt u nieuwe klanten werven zodat u uw omzet kunt verhogen? U doet dit eenvoudig door het kopen van vloerverwarming, CV ketel of verwarming leads. Deze manier van acquisitie brengt vele voordelen met zich mee omdat u geen risico loopt en eenvoudig het rendement op uw investering bepaalt. Ontvangt u graag meer informatie over hoe het kopen precies werkt? Vul in dat geval geheel vrijblijvend het contactformulier op onze website in. Het is tevens een mogelijkheid om een periode proef te draaien zodat u zelf ervaart of het kopen van CV ketel, vloerverwarming of verwarming leads bij u past. We helpen u graag!