CV-ketel onderhoudscontract

Elke CV-ketel moet van goed onderhoud worden voorzien om problemen en storing te voorkomen. Door het onderhoudswerk regelmatig uit te voeren voorkomt u bovendien slijtage van de diverse elementen, waardoor de HR ketel gegarandeerd goed blijft werken. Hoewel u zelf een deel van het onderhoud uit kunt voeren, raden specialisten aan om ook periodiek een ervaren monteur de HR ketel na te laten kijken. Om deze periodieke controle te vergemakkelijken is het bij veel CV-ketel bedrijven mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Ook bij Van Vliet Verwarming bent u aan het juiste adres voor een dergelijk contract. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Vraag via het contactformulier indien gewenst een vrijblijvende offerte aan.

CV-ketel onderhoudscontact

Van Vliet Verwarming; CV-ketel onderhoudscontract tegen scherpe prijzen.

Voor het onderhoud van uw verwarmingsketel schakelt u de hulp van Van Vliet in. Prettige service!

Het onderhoud zelf uitvoeren?

Van veel klanten vernemen wij dat zij het liefst hun CV-ketel zelf onderhouden. Dit is tot op zekere hoogte ook heel goed mogelijk. U kunt bijvoorbeeld met een vochtige doek de buitenkant afnemen, en ervoor zorgen dat de waterdruk in de HR-ketel optimaal blijft. Om het rendement van de CV-ketel te verbeteren raden wij tevens aan regelmatig de radiatoren te ontluchten. Het overige onderhoud aan de HR installatie dient u echter over te laten aan professionals. Zij weten precies wat er zich aan onderdelen in de CV-ketel bevindt, en hoe deze eruit moeten zien. Zo kan een monteur direct constateren of er wat mis is. Gaat u zelf aan de slag met dergelijk diepgravend onderhoud, dan loopt u het risico de HR installatie te beschadigen.

Voordelen van een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste is dat u dankzij een onderhoudscontract de fabrieksgarantie op de CV-ketel behoudt. Mocht er dan een voor de monteur onherstelbaar probleem zijn ontstaan, dan kunt u rekenen op een nieuwe HR installatie, zonder dat u hiervoor enige kosten kwijt bent. Daarnaast zal uw CV-ketel dankzij de regelmatige controle met het onderhoudscontract gegarandeerd het beste rendement leveren. Tot slot hebt u met een dergelijk contract geen omzien meer naar het onderhoudswerk en geniet u wel van een optimaal wooncomfort.

Prijzen

Er zijn diverse soorten onderhoudscontracten beschikbaar voor HR ketels. Deze variƫren van een basispakket met het periodiek onderhoud en een garantie op directe hulp bij een storing tot een superpakket waarbij het uurloon en materiaalkosten zijn inbegrepen. U bepaalt zelf voor welk van deze contracten u kiest. De prijzen voor deze verschillende pakketen variƫren tussen de vijf en twaalf euro per maand. De prijzen stijgen snel naarmate u voor meer kiest dan alleen het standaard pakket. De prijzen kunnen wel worden beperkt doordat de meeste monteurs een afspraak hebben met bepaalde energieleveranciers. Zo is het mogelijk om de prijzen bijvoorbeeld met vijf procent te laten dalen. De daadwerkelijke prijzen zijn in sommige gevallen bovendien afhankelijk van het merk CV-ketel dat u heeft.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Bent u benieuwd naar de verscheidene onderhoudscontracten die wij aanbieden? Heeft u vragen over het onderhoud van uw huidige HR installatie? Hebt u behoefte aan een overzicht van de bijbehorende prijzen? Aarzel niet om u in verbinding te stellen met ons via het contactformulier. Wij beantwoorden uw hulpvraag met alle plezier en sturen u desgewenst enkele offertes toe die u geheel vrijblijvend kunt vergelijken. Wij horen graag van u!

    Gratis offertes vergelijken
    Soort werkzaamheden (*)
    Gratis - Vrijblijvend