24 uurs CV-service

Veel voorkomende storingen van de CV-ketel zijn een slijtage van de koppelingstukken, en een defect in de warmtewisselaar. Een dergelijke storing kan vaak worden voorkomen door uw verwarming van periodiek onderhoud te voorzien. Met de CV-service van Van Vliet proberen wij onze klanten tegemoet te komen, wanneer er een storing in hun CV-ketel ontstaat. Onder onze CV-service valt niet alleen de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract, wij stellen tevens een spoedservice ter beschikking. Wilt u meer weten over de voorwaarden van de spoedservice? Denkt u dat uw verwarming wel eens goed mag worden nagekeken? Of heeft u behoefte aan prijsindicatie? Vul dan vandaag nog het contactformulier in.

CV-service Van Vliet Verwarming

Van Vliet Verwarming; snel ter plaatse bij een spoedgeval!

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar indien u te maken heeft met een storing aan uw CV of verwarming.

Storing? Van Vliet staat 24 uur per dag voor u klaar!

Omdat wij snappen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden als uw verwarming kapot gaat, hebben wij een spoedservice in het leven geroepen. Deze 24uurs spoedservice is te allen tijde bereikbaar voor onze klanten. Wij komen bij een melding spoedig naar u toe, om de storing van de verwarming te verhelpen, opdat u binnen korte tijd weer van een aangename temperatuur kunt genieten. Door u aan te melden voor onze CV-service profiteert u bovendien van verschillende andere voordelen.

Onderhoud, voorkom onverwachte kosten

Het is belangrijk dat u de CV-ketel van goed onderhoud voorziet. Dankzij een periodieke schoonmaak- en onderhoudscheck, behoudt u onder andere de fabrieksgarantie. Daarnaast voorkomt u dat uw CV-ketel onverwachts defect raakt, met alle gevolgen van dien. Bespaar daarom op onvermoede reparatie kosten, en sluit vandaag nog een onderhoudscontract. Met deze CV-service profiteert u bovendien van lagere materiaalkosten.

Vloerverwarming defect?

Onze specialisten richten zich niet alleen op het repareren en onderhouden van uw CV-ketel, wij kunnen u tevens van dienst zijn bij een storing van de vloerverwarming. Een dergelijke storing doet zich met name voor in de leidingen van het systeem. Door kleine lekkages of een warmteverlies is het mogelijk dat de temperatuur niet meer aan uw eisen voldoet. In dit geval is het tevens mogelijk gebruik te maken van onze spoedservice. Wij komen dan zo snel als kan naar u toe om het defect te verhelpen.

Contact

Moet uw CV-ketel eens goed worden nagekeken? Heeft u last van een CV-ketel storing? Denkt u dat de verwarming niet optimaal werkt? Maak dan gebruik van onze CV-service. Wij hebben uw CV-ketel binnen no time weer in optimale staat, opdat u snel van een aangename temperatuur geniet. Vul vandaag nog het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

    Gratis offertes vergelijken
    Soort werkzaamheden (*)
    Gratis - Vrijblijvend