Onderhoud van uw CV-ketel

Het is belangrijk om uw CV-ketel goed te onderhouden. Dit betekent dat u niet alleen regelmatig met een vochtige doek de verwarmingsketel stofvrij dient te houden, maar ook dat u eens in het jaar een verwarmingsmonteur in huis haalt. Deze kan alle onderdelen van uw verwarming goed nakijken, en tevens de nodige reparaties uitvoeren. Dankzij een dergelijke check voorkomt u onverwachtse storingen van de verwarming, en bent u de gehele winter verzekerd van een aangename temperatuur in huis. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden voor een onderhoud, en een eventueel onderhoudscontract bij Van Vliet Verwarming.

CV-ketel onderhoud

Van Vliet Verwarming; Onderhoudsservice voor uw CV-ketel!

Voor onderhoud van uw CV-ketel moet u bij Van Vliet Verwarming zijn. Scherpe prijzen, prettige service!

Waarom is onderhoud belangrijk?

De belangrijkste reden voor een regelmatige check is de voorkoming van problemen met de CV-ketel. Door een verwarmingsmonteur de verwarmingsketel te laten checken, wordt eventuele slijtage, erosie of defect snel gedetecteerd. Door uw verwarming regelmatig te onderhouden, bent u tevens verzekerd van een ideale afstelling. Dit betekent dat de CV-ketel bij elk onderhoud zo energiezuinig wordt afgesteld, op basis van uw verbruik. Hiermee draagt u bij aan een beter milieu, en bespaart u op de energiekosten. Een laatste voordeel is dat dankzij het onderhoud, de levensduur van uw verwarming met wel vijf tot tien jaar verlengd kan worden.

Periodiek onderhoud

Hoewel u per onderhoudsbeurt kunt bellen naar een monteur uit de omgeving, is het bij de meeste bedrijven tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Een dergelijk onderhoudscontract betekent dat u voor een periode van meerdere jaren een afspraak maakt met een verwarmingsmonteur. Deze zal eens in het jaar uw CV-ketel van onderhoud voorzien, en eventuele reparaties voor u uitvoeren. Met een onderhoudscontract verzekert u zichzelf van de fabrieksgarantie op de verwarming, een deskundig onderhouden, en lagere reparatiekosten. Vaak zit aan een onderhoudscontract tevens een 24uurs service verbonden. Dit betekent dat er bij problemen altijd dezelfde dag nog een deskundig vakman voor uw deur staat om de CV-ketel te repareren.

Vrijblijvende offerte

Vraag via het contactformulier meer informatie aan over de mogelijkheden voor een onderhoudscontract, of de kosten van een eenmalig onderhoud van de CV-ketel. Bij Van Vliet Verwarming kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, die u met andere offertes kunt vergelijken. U zit bij ons nergens aan vast. Wilt u graag weten wat wij precies verstaan onder het (periodiek) onderhoud van uw CV-ketel, of welke voorwaarden aan een onderhoudscontract verbonden zitten? Neem ook dan contact op. Wij helpen u graag.

Gratis offerte aanvragen

U ontvangt maximaal 4 offertes.