verwarmingsmonteur in Berkel en Rodenrijs

Verwarmingsmonteur Berkel en Rodenrijs

085 500 9961

Nu bereikbaar.

Op zoek naar een verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs voor het verhelpen van storingen? Maak dan gebruik van de spoedservice! Installeer een nieuwe cv-ketel om een hoger rendement te behalen en te besparen op de energiekosten. Op deze pagina leest u meer over een reparatie bij een storing, onderhoud van een verwarmingsketel en de installatie van een nieuwe ketel.

Bel naar 085 500 9961 voor de spoedservice. U komt dan direct in contact met een verwarmingsmonteur bij u uit de regio. Indien nodig is de cv-monteur snel bij u ter plaatse. Wilt u meer informatie over de exacte prijzen voor een nieuwe ketel? Vul dan het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9961


  Gratis – Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  Een verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs heeft verschillende werkzaamheden. Hij houdt zich allereerst natuurlijk bezig met de installatie van verwarmingsketels. De installatie van een ketel is geen eenvoudige klus. Het is dan ook erg belangrijk dat dit juist wordt gedaan om nare ongelukken als koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Na de installatie is het mogelijk dat u de verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs na een jaar weer ziet om onderhoud uit te voeren. Ook regelmatig onderhoud is cruciaal zodat u minder last hebt van storingen. Daarnaast zorgt onderhoud ervoor dat de installatie goed is afgesteld waardoor u nooit teveel betaalt aan stookkosten. Is er onverhoopt toch een reparatie nodig? De verwarmingsmonteur voert deze graag voor u uit. In het kort behoren tot zijn werkzaamheden het uitvoeren van:

  • Het plaatsen van een nieuwe installatie
  • Het plegen van onderhoud aan de centrale verwarming
  • Het plaatsen van een nieuwe rookgasafvoer
  • Uitvoeren van een reparatie bij een storing
  • Het ophangen van nieuwe radiatoren
  • Het installeren van een nieuwe thermostaat


  spoedservice cv-ketel Berkel en Rodenrijs

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  Doet de cv-ketel het niet meer en zit u daardoor in de kou? Laat dan snel een reparatie uitvoeren door een verarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs! Bel naar 085 500 9961 en kom direct in contact met een cv-monteur. De verwarmingsmonteur is spoedig bij u ter plaatse voor de reparatie van uw ketel, vervanging van een kapot onderdeel of het verhelpen van een storing. Zo kunt u weer gebruik maken van de verwarming en het warme water.

  De spoedservice is de gehele dag bereikbaar, 7 dagen per week. Dat betekent dus dat u ook in het weekend of buiten kantoortijden kunt gebruik maken van de service.

  verwarmingsmonteur onderhoud

  Onderhoud

  Om ervoor te zorgen dat de verwarming in goede staat blijft, is het van belang om deze regelmatig van onderhoud te voorzien. Een deel van dit onderhoud kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Het gaat dan bijvoorbeeld om het reinigen van de buitenzijde van de ketel, het bijvullen van de waterdruk en het ontluchten van de radiatoren. Andere klussen op het gebied van onderhoud kunnen het beste door een erkend verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs worden uitgevoerd. Wilt u zeker weten dat het onderhoud op het juiste moment wordt gedaan? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten. Een verwarmingsmonteur komt dan periodiek bij u langs.

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Een cv-ketel vereist regelmatig onderhoud. Onderhoud is onder andere belangrijk voor de werking van de ketel. Met onderhoud worden namelijk onnodige storingen voorkomen en verlengt u de gebruiksduur van de ketel. Daarnaast behaalt u een hoger rendement, omdat de ketel beter werkt. Dit kan soms tot wel 10% schelen op uw energierekening. Goed onderhoud is belangrijk voor:

  • de levensduur van de cv-ketel;
  • het voorkomen van storingen en andere problemen;
  • het behalen van een hoog rendement en een energiezuinige ketel.

  Cv-ketel reparatie Berkel en Rodenrijs

  Wanneer er tijdens een onderhoudsbeurt geconstateerd wordt dat een bepaald onderdeel kapot is, dan repareert de betreffende cv-monteur het defect direct. Een reparatie van een kapot onderdeel is in de meeste gevallen voldoende om de kwaliteit en levensduur van de cv-ketel aanzienlijk te verbeteren. Is een reparatie van de verwarming niet mogelijk of vermoedt onze specialist uit Berkel en Rodenrijs dat het voor de lange termijn beter is om een gedeelte te vernieuwen of een hele nieuwe cv-ketel aan te schaffen? Dan gaat hij graag met u in overleg over de mogelijkheden. Wilt u weten wat een reparatie bij uw verwarming gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Bel direct 085 500 9961
  storing verwarming in Berkel en Rodenrijs

  Cv-ketel storing oplossen

  Een storing van de cv-ketel kan op verschillende manieren ontstaan. Zeker bij nalatig onderhoud is een defect aan het apparaat vrij gebruikelijk. Het belangrijkste is dat u de verwarming op de juiste manier van onderhoud voorziet. Zo dient u deze regelmatig te (laten) bijvullen en moeten ook de radiatoren periodiek ontlucht worden. Is een kapot onderdeel de oorzaak van het defect? Dan is de hulp van een verwarmingsmonteur noodzakelijk. Wilt u met spoed worden geholpen? Aarzel dan niet, en bel vandaag nog met onze spoedservice via 085 500 9961. Een ervaren monteur zal dan snel naar u toekomen om de nodige reparatie uit te voeren.

  cv-ketel vervangen in Berkel en Rodenrijs

  Wanneer cv-ketel vervangen?

  Is er vaak een storing bij uw verwarming, of hebt u het gevoel dat de cv-ketel niet naar behoren werkt? Dan is het wellicht nodig om deze te vervangen. Een verwarmingsketel gaat over het algemeen zo’n 15 jaar mee voordat u een andere aan moet schaffen. Tegenwoordig zijn de zogeheten hr (hoogrendement) verwarmingketels zeer populair. Een hr-ketel is erg duurzaam, en zorgt ervoor dat u jaarlijks tot wel honderden euro’s bespaart op de energiekosten. De opties voor de installatie van een andere cv-ketel bij u thuis hangen af van uw beschikbare budget en wensen voor duurzaamheid.

  cv-ketel levensduur

  Levensduur cv-ketel

  Uit onderzoek is gebleken dat de meeste verwarmingsketels zo’n 15 jaar meegaan voordat zij aan vervanging toe zijn. Bij een dergelijke gebruiksduur gaan wij er wel vanuit dat u het apparaat regelmatig van onderhoud voorziet, en dat u ook een nodige reparatie gelijk laat uitvoeren door een ervaren verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs. Vermoedt u dat het tijd wordt om uw verwarming te vervangen? Vraag dan een verwarmingspecialist om advies op maat. Deze kan op basis van uw wensen kijken naar de verschillende cv-ketels die de A-merken aanbieden, en u zo ondersteunen bij het maken van de beste keuze. Wij brengen u desgewenst ook in contact met een specialist in vloerverwarming.

  cv-ketel in Berkel en Rodenrijs installeren

  Nieuwe cv-ketel

  Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig? U heeft de keuze uit verschillende types. Belangrijk is om voor de keuze voor de verwarmingsketel een aantal dingen uit te zoeken. Bepaal bijvoorbeeld of u een solo ketel wilt laten plaatsen of een combiketel.

  Daarnaast moet u een keuze maken uit een open of een gesloten systeem. Voor het type is het ook van belang om te weten hoeveel vermogen u nodig heeft. Het vermogen is afhankelijk van de hoeveelheid warme water die u nodig heeft en de grootte van de woning. Heeft u verwarming in de vloer? Dan heeft u een ketel nodig met voldoende vermogen om de leidingen te verwarmen.

  Solo of combiketel?

  Een solo ketel verwarmt alleen de leidingen van de verwarming in uw woning in Berkel en Rodenrijs. Dit type ketel kan niet gebruikt worden voor het verwarmen van warm tapwater. Daar heeft u dan een aparte boiler voor nodig. Liever beide functies combineren? Neem dan een combiketel. Dit type ketel zorgt zowel voor het verwarmen van de verwarming als voor het warme tapwater. Een combiketel is niet altijd mogelijk, de afstand tussen de plek van de ketel en de warmwaterkranen mag namelijk niet te lang zijn. Meestal wordt er 10 meter aangehouden. Wanneer er meer afstand tussen zit verliest u veel warmte tijdens het watertransport.

  CW-waarde en vermogen van cv-ketel

  De CW-waarde heeft te maken met het vermogen van cv-ketels. De afkorting staat voor Comfort Waarde en geeft aan hoeveel warm water de ketel kan leveren per minuut. Hoe hoger de CW-waarde, hoe hoger het vermogen is. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van de douche en tegelijkertijd warm water in de keuken hebben? Dan heeft u een cv-ketel met een hoog rendement en dus een hoge CW-waarde nodig. Een waarde van 6 geeft aan dat de ketel genoeg vermogen heeft om op meerdere plekken tegelijkertijd warm water te leveren. Een waarde van 3 geeft aan dat u maar op één plek warm water heeft. Warm douchen en de afwas doen met warm water is dan dus niet mogelijk.


  Bent u op zoek naar een ervaren verwarmingsmonteur?

  Bel naar 085 500 9961 en kom direct in contact met een verwarmingsmonteur bij u uit de regio Berkel en Rodenrijs!

  Gratis offerte

  cv-ketel installatie Berkel en Rodenrijs

  Cv-ketel installatie Berkel en Rodenrijs

  De installatie van een cv-ketel vereist vakkennis en ervaring, alleen met de juiste installatie profiteert u namelijk van het hoogste rendement. Daarnaast voorkomt u problemen zoals storingen met een goede installatie en instelling. Een ervaren verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs verwijdert eerst de oude ketel en sluit daarna de nieuwe ketel aan. Hiervoor worden ook de kranen en het expansievast vervangen. Soms is het ook nodig om leidingen te vervangen of te verleggen. Tot slot stelt de cv-installateur de cv-ketel in. Deze stap is zeer belangrijk, want goed instellen bevordert de zuinigheid van de ketel. Het installeren van een ketel is binnen een dag gereed.

  verwarming installatie door cv-monteur

  Veilige installatie van cv-ketel

  De cv-installateur uit Berkel en Rodenrijs zorgt voor veilige installaties van cv-ketels. De installatie is namelijk meer dan alleen het bevestigen van de ketel op de muur. De cv-installateur voert bijvoorbeeld een veiligheidscheck uit. Hierbij controleert hij of de gasverbranding in de ketel volledig is, zodat het vormen van koolmonoxide wordt voorkomen.

  Daarnaast bekijkt hij of de rookgasafvoer op de juiste manier gebeurt en of alle gasleidingen goed werken. Vaak voert de cv-installateur nog een koolmonoxidemeting uit, om te controleren of er rondom de cv-ketel koolmonoxide vrij komt.

  Rookgasafvoer vervangen

  De rookgasafvoer is het onderdeel van de verwarmingsketel welke de rookgassen afvoert. Dit is een belangrijke taak, het is dan ook cruciaal dat de rookgasafvoer in goede staat is. Een rookgasafvoer gaat gemiddeld 15 tot 20 jaar mee en moet daarom altijd worden vernieuwd op het moment dat u de verwarmingsketel ook vernieuwt. Als u dit niet doet dan kunnen er nare ongelukken gebeuren. Door de rookgasafvoer gaan namelijk gassen van hoge temperatuur rond de 70 graden. Als deze gassen gaan condenseren dan zitten er in de buizen alleen druppeltjes. Deze druppeltjes zijn erg zuur en kunnen op den duur gaatjes in de rookgasafvoer vreten waardoor condensvocht en koolmonoxide uw huis in Berkel en Rodenrijs binnen kunnen komen. Meer weten over de gevaren van een verouderde rookgasafvoer? Kijk dan op de website van Rijksoverheid.

  Wat kost een verwarmingsmonteur?

  Het uurtarief voor een cv-monteur is afhankelijk van de ervaring die de monteur heeft. Het uurtarief van een startende cv-monteur begint vanaf €20,- en een zeer ervaren mkb cv-monteur kost gemiddeld €40,- per uur.

  Met een ervaren monteur of cv-installateur bent u soms goedkoper uit, want deze voeren de klus vaak sneller uit dan iemand met weinig ervaring.

  Prijstabel: kosten cv-monteur

  Type cv-monteur Gemiddelde kostprijs per uur*
  Startende cv-monteur Vanaf €20,-
  Ervaren ZZP cv-monteur Gemiddeld €30,-
  Ervaren MKB cv-monteur Gemiddeld €40,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief materiaal- en voorrijkosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan een gratis offerte aan.

  Factoren die de prijs van de cv-monteur beïnvloeden

  Er zijn een aantal factoren die de totaalprijs voor een monteur beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de werkzaamheden, de arbeidskosten en de materiaalkosten. Wanneer er onderdelen vervangen moeten worden tijdens een reparatie, bijvoorbeeld een aantal leidingen of de drukmeter, dan moet u rekening houden met een hogere totaalprijs. Door gebruik te maken van een onderhoudscontract, bent u meestal goedkoper uit dan wanneer u eenmalig onderhoud laat plegen door een verwarmingsmonteur. Een monteur komt dan regelmatig bij u langs voor onderhoud. Door te kiezen voor een monteur uit de omgeving van Berkel en Rodenrijs bespaart u op de voorrijkosten.


  Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij onze verwarmingsmonteur in Berkel en Rodenrijs.

  Gratis offerte

  Verwarming op gas

  De meeste huishoudens in verwarmen hun huis in Berkel en Rodenrijs met gas. Maar liefst 95% van alle woningen in Nederland zijn op het aardgasnet aangesloten. Dit wordt echter beetje bij beetje minder omdat men steeds vaker kiest voor duurzame alternatieven van aardgas. Dit doen ze om de klimaatverandering te beperken. Het is wellicht mogelijk dat u in huis een losse gaskachel hebt. Deze is niet energiezuinig en wordt daarom bijna niet meer gebruikt. Tegenwoordig kiest men er veelal voor de installatie van een hr-ketel. Ook een HRe-ketel is een optie, al is deze niet voor iedereen rendabel.

  vr-ketel Berkel en Rodenrijs

  Vr-ketel

  Een vr-ketel, ook wel verbeterd rendement-ketel genoemd, is de voorloper op de hr-ketel. Doordat de techniek inmiddels alweer is verouderd wordt een gesloten vr-ketel niet meer geplaatst. Vanaf 26 september gelden er nieuwe regels, de zogenaamde ErP-richtlijn. Een ketel wordt sinds deze richtlijn voorzien van een energielabel. Dit keteltype krijgt een C-energielabel en is daarmee niet energiezuinig genoeg. Hoogrendementsketels behalen een veel hoger rendement, daarom zijn deze geschikter. Heeft u nog een vr-ketel? Laat hem dan vervangen door een vernieuwd model en bespaar op de energiekosten.

  hr-ketel plaatsen Berkel en Rodenrijs

  Hr-ketel

  Tegenwoordig is de hr-ketel niet alleen de meest populaire oplossing, het is tevens verplicht om bij het vernieuwen van uw verwarming te kiezen voor een hr-ketel. Een hr-ketel zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op de stookkosten, en is bovendien goed voor het milieu. De hr-ketel is zo zuinig, doordat hij de waterdamp die ontstaat bij het verwarmingsproces niet afvoert, maar opnieuw gebruikt. Dit betekent dat een hr-ketel een rendement van meer dan 100 procent geeft. De installatie van een hr-ketel is relatief lastig, en zal dan ook in eerste instantie een hogere investering vereisen. Op termijn verdient u deze kosten wel weer terug.

  hre-ketel installeren

  HRe-ketel

  De HRe-ketel is eigenlijk hetzelfde als de hoogrendementsketel, maar deze installatie levert u naast een warme verwarming en warm water ook nog elektriciteit. Dit klinkt heel mooi, maar de HRe-ketel is niet voor iedereen geschikt. Hebt u een groot gezin of is uw woning in Berkel en Rodenrijs helemaal niet goed geïsoleerd waardoor u jaarlijks een gasverbruik heeft van meer dan 1.800 m³? Alleen dan is de HRe-ketel interessant voor u. Zo niet, dan is deze verwarmingsinstallatie niet rendabel omdat de aanschafprijs erg hoog ligt. Nog iets om rekening mee te houden: een HRe-ketel is een stuk zwaarder dan een normale hoogrendementsketel. Controleer daarom altijd of uw wand geschikt is voor deze verwarmingsinstallatie.

  uhr-ketel Berkel en Rodenrijs

  Uhr-ketel

  Een Uhr-ketel is een relatief onbekend type. Uhr staat voor Ultra Hoog Rendement. Dit type ketel werkt samen met een warmtepomp, hierdoor behaalt u een rendement tussen de 140 tot 147%. Dit is ontzettend hoog. Warmtepompen werken op elektriciteit en is dus duurzamer en milieuvriendelijker dan gasketels.

  Een Uhr-ketel is altijd een open ketel. Een gesloten systeem is niet nodig, want er ontstaat geen condensvorming. Een ander voordeel van een open ketel is dat er geen afvoer naar het riool voor het condens nodig is.

  Wat kost een cv-ketel?

  De kostprijs voor cv-ketels zijn afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is het type ketel dat u kiest. In de prijstabel vindt u een aantal gemiddelde prijzen. De aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel is een grote investering, maar u bespaart met een nieuwer model aanzienlijk op de energiekosten.

  Een verouderd of slecht werkende ketel werkt namelijk niet meer goed en verbruikt daarom onnodig veel energie. Daarnaast duurt het vaak langer voordat uw woning in Berkel en Rodenrijs is opgewarmd. Een nieuwer model, bijvoorbeeld een hr-ketel met een gemiddelde totaalprijs tussen de €1.000,- tot €2.600,-, werkt een stuk energiezuiniger. De gemiddelde totaalprijs voor de installatie van een ketel ligt tussen de €500,- tot €900,-.

  Prijstabel: kosten cv-ketel

  Type cv-ketel Gemiddelde prijzen, inclusief btw*
  Vr-ketel €900,- tot €1.500,-
  Hr-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Uhr-ketel €1.800,- tot € 3000,-
  HRe-ketel €11.000,-
  Montagekosten per klus €500,- tot €900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Subsidie op verwarming in 2018 en 2019?

  In sommige gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van subsidies om te besparen op de kosten. De overheid stimuleert het gebruik van energiezuinige producten. Er wordt veel geïnvesteerd in duurzame energie en daarom is er een investeringssubsidie duurzame energie, de ISDE. Deze regeling loopt nog tot 31 december 2020 en in totaal is er 100 miljoen beschikbaar. Op rvo.nl leest u meer over het aanvragen en de voorwaarden. Op energiesubsidiewijzer.nl controleert u of u mogelijk gebruik kunt maken van een provinciale of gemeentelijke subsidie voor het plaatsen van een energiezuinige cv-ketel.

  subsidie cv-ketel 2018 en 2019

  Wilt u een nieuwe energiezuinige cv-ketel laten plaatsen voor de verwarming?

  Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte!

  Gratis offerte

  Verwarming: elektrisch

  Naast fossiele brandstoffen is het ook mogelijk om te verwarmen met elektriciteit. Er zijn verschillende soorten elektrische verwarming zoals verwarming in de vloer, infrarood verwarming en de kleine elektrische kacheltjes. Een elektrische verwarming verbruikt ontzettend veel stroom. Men kiest er daarom niet vaak voor om een elektrische verwarming als hoofdverwarming te gebruiken omdat u dan simpelweg meer kosten kwijt bent. Men kiest er veelal voor om elektrische verwarming in ruimtes als de badkamer toe te passen. U bent hier gemiddeld twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds, voor een korte tijd. Een elektrische verwarming is hiervoor ideaal omdat deze erg snel warm is.

  infrarood verwarming

  Infrarood verwarming

  Infrarood verwarmen is één van de nieuwste verwarmingstechnieken. Een infrarood verwarming werkt met behulp van speciale panelen die men tegen het plafond of muur monteert. Het voordeel van een infrarood verwarming is dat u hierbij geen radiatoren meer heeft, en ook geen waterleidingen voor de cv.

  Daarentegen is het wel noodzakelijk om extra elektriciteitsdraden aan te brengen, en heeft u natuurlijk wel de infrarood panelen in zicht. Voordeel van een infrarood verwarming is dat deze vrijwel direct warmte biedt en een continue temperatuur levert. Hierdoor is de leefomgeving gezonder en komt er minder ongedierte in huis.

  warmtepomp Berkel en Rodenrijs

  Warmtepomp: duurzaam verwarmen

  Er komt vanuit de Nederlandse overheid steeds meer aandacht voor duurzaam verwarmen. Naast de hoogrendementsketel vormt ook de warmtepomp één van de mogelijkheden om het verbruik van fossiele brandstoffen te beperken. Een dergelijke pomp zet omgevingsfactoren om tot bruikbare energie. Onder meer aarde, lucht en water vormen een mogelijke basis voor de werking van warmtepompen. In Nederland loopt men voorop in het ontwikkelen van speciale soorten. Zo is bijvoorbeeld een hybride model een Nederlandse uitvinding. De kosten voor de installatie van een pomp liggen hoog. Doordat het een energiezuinige maatregel is, is het wel een optie om hiervoor subsidie aan te vragen bij de gemeente.

  Het installatieproces van een hybride warmtepomp:

  Hybride warmtepomp

  Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel. De pomp wordt namelijk gekoppeld aan de ketel. Voor het grootste gedeelte zorgt de hybride pomp voor het warme water dat u nodig heeft in uw woning in Berkel en Rodenrijs. Wanneer er meer vermogen nodig is, bijvoorbeeld doordat u veel warm water nodig heeft, dan springt de cv-ketel bij.

  Elektrische cv-ketel

  Een elektrische cv-ketel heet helemaal geen fossiele brandstoffen meer nodig. Aangezien de prijzen voor gas de komende jaren flink zullen gaan stijgen is een elektrische variant een goed alternatief. Nadeel is dat de een elektrische ketel alleen gebruikt kan worden voor het verwarmen van de verwarming. Voor warm water heeft u een aparte boiler nodig.


  Overweegt u elektrische verwarming in Berkel en Rodenrijs?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek de kosten.

  Gratis offerte

  Merken cv-ketels

  Bent u op zoek naar een nieuwe installatie voor de verwarming? Er zijn vele verschillende merken op het gebied van verwarmingsketels beschikbaar. Elk merk heeft zijn eigen sterke punten en favoriete modellen. Het is soms dan ook lastig om een keuze te maken tussen de ketelmerken. Als u een nieuwe verwarmingsinstallatie gaat kiezen dan is het allereerst verstandig om te bedenken wat uw eisen zijn op het gebied van model en capaciteit. Vervolgens kunt u de modellen van uw favoriete ketelmerken met elkaar vergelijken. Kijk hierbij ook altijd naar hoeveel jaar garantie u hebt op de verwarmingsinstallatie.

  Atag

  atag verwarmingsketel Berkel en RodenrijsATAG is een bekend merk voor verwarming in Nederland. Door de consumentenbond is ATAG al regelmatig uitgeroepen tot beste uit de test van cv-ketels. Bij dit merk profiteert u dan ook gegarandeerd van duurzaamheid en lange levensduur van de verwarmingsketel. Ook voor zonne-energiesystemen kunt u bij hen terecht.

  AWB

  awb verwarmingsketel Berkel en RodenrijsDe branche AWB is onderdeel van de Vaillant Group, een fabrikant die al vanaf 1934 producten ontwikkelt voor warmte en verwarming. Bij AWB staat men voor een hoge kwaliteit product tegen een aantrekkelijke kostprijs. Zij bieden zowel cv-ketels, als kamerthermostaten en duurzame verwarmingssystemen aan. Het bedrijf werkt steeds met de nieuwste technieken.

  Bosch

  bosch cv-installateur Berkel en RodenrijsBent u op zoek naar een zuinige en betrouwbare geiser? Dan vormen wellicht de geisers van Bosch een goede keuze voor u. Bij Bosch heeft men vele soorten geisers in het assoritment: zowel open als gesloten modellen. Hebt u geen combiketel? Dan is een keuken- of badgeiser van Bosch een uitstekende aanvulling. Zo beschikt u te allen tijde over voldoende warm water.

  Ferroli

  ferroli cv-monteur Berkel en RodenrijsFerolli is een Italiaans bedrijf dat al jaren actief is binnen de verwarmingsbranche. Bij Ferolli bestelt u niet alleen cv-ketels, maar ook boilers, zonlichtsystemen en andere vormen van warmtedistributie. Bent u benieuwd naar het aanbod? Wij informeren u met alle plezier over de opties en de prijzen voor een product naar wens. Neem daarom nu contact op.

  Intergas

  intergas verwarmingsmonteur Berkel en RodenrijsWilt u graag een verwarmingsketel kopen bij een bedrijf dat al meer dan een halve eeuw werkt binnen de cv-techniek? Dan is een Intergas cv-ketel een goede keuze voor u. Het bedrijf ontwikkelt steeds nieuwe producten die een oplossing bieden voor onder meer de vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warmtepompen.

  Nefit

  nefit cv-ketelWij spraken hierboven al over de geisers van Bosch. Nefit is tegenwoordig een merk van dit bedrijf, waarvan u zowel hr-ketels, als thermostaten, warmtepompen, boilers en speciale apparaten op het gebied van zonne-energie kunt aanschaffen. De unieke warmtepomptechnologie van Nefit zorgt voor energiezuinige producten.

  Remeha

  remeha monteur Berkel en RodenrijsEen ander al lang bestaand merk binnen de verwarming branche is Remeha. Naast de standaard verwarmingsproducten biedt men bij Remeha ook een speciale thermostaat aan. Vindt u het prettig de temperatuur aan te passen wanneer het u uitkomt? Overweeg dan om de Remeha eTwist aan te schaffen. U profiteert snel van een heerlijke temperatuur in huis.

  Vaillant

  vaillant cv-ketel monteur Berkel en RodenrijsEen laatste merk waar we u verder over willen informeren is Vaillant. Dit bedrijf biedt zowel solo- als combiketels aan, in een standaard rendement en met een hoog rendement. Bent u benieuwd naar beste oplossing voor een verwarming bij u thuis in Berkel en Rodenrijs? Vraag dan een erkend verwarmingsmonteur om advies, wij helpen u met plezier.


  cv-ketel laten bijvullen

  CV-ketel bijvullen

  Het bijvullen van de verwarmingsketel is zoals gezegd een onderdeel van het onderhoud dat u zelfstandig kunt afhandelen. Het vullen moet gebeuren zodra de waterdruk onder de 1.5 bar komt te staan. Het vullen van de ketel is vrij eenvoudig, u hebt hier alleen een vulslang of trechter voor nodig. Kiest u voor de vulslang? Sluit deze dan aan op de waterkraan en de vulkraan, en draai eerst de waterkraan open. Pas wanneer de vulslang helemaal gevuld is, moet u de vulkraan openen. Kiest u voor het gebruik van de trechter? Zorg dan voor een continue waterstraal. Wij helpen u graag.

  radiator vervangen door verwarmingsmonteur

  Radiator vervangen

  Loopt het water steeds vaker niet door uw radiator heen? Hebt u een probleem met de uitstraling van de radiatoren? Of zijn deze eenvoudig weg zeer verouderd? Dan is het een optie om de radiatoren te vernieuwen. Controleer eerst echter wel of het mogelijk is een kapot onderdeel te repareren voordat u een volledige renovatie uit laat voeren. Is een reparatie niet mogelijk of wil u de sfeer in huis aanpassen? Kies dan voor één van de vele radiatoren uit ons aanbod. Wij bieden bijvoorbeeld menig designradiator aan. Een designradiator is een radiator die eruitziet als kunstwerk of iets anders.

  designradiator in Berkel en Rodenrijs plaatsen

  Designradiator

  Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag of het mogelijk is om hun oude radiator te verwijderen, en in plaats daarvan te kiezen voor een elegantere oplossing. Dit is zeker een optie: menig verwarmingsspecialist biedt een ruim assortiment aan designradiatoren aan. Een designradiator is een radiator die eruit ziet als een kunstwerk, waardoor het de stijl van het interieur niet verbreekt. U dient er wel rekening mee te houden dat de aanschafprijs voor een designradiator aanzienlijk hoger ligt dan voor de gewone modellen. Bent u benieuwd naar de opties voor een designradiator bij u thuis? Online vindt u vele voorbeelden en mogelijkheden.

  radiatorknop vervangen

  Radiatorknop vervangen

  Het vervangen van een radiatorknop is niet heel moeilijk. U schroeft deze er eenvoudigweg af, en plaatst een nieuwe radiatorknop. Is er een probleem met de radiatorkraan? Dan is een reparatie vaak lastiger. Een lekkende radiatorkraan kan voor heel wat problemen zorgen, en dient dan ook direct gerepareerd te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om op een standaard radiator een speciale thermostatische radiatorkraan te plaatsen. Hiermee wordt het makkelijker om de warmte in huis te reguleren. Wilt u graag geholpen worden door een ervaren verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs bij het onderhoud aan de radiator? Wij helpen u met plezier verder.

  thermostaat in Berkel en Rodenrijs vervangen

  Thermostaat vervangen

  Veel van onze klanten uit Berkel en Rodenrijs denken bij het verbeteren van het woongemak door middel van de verwarming alleen aan het plaatsen van verwarmingsketels of het monteren van een designradiator. Naast deze grote zaken is het echter ook een optie om te kiezen voor het aanpassen van de thermostaat. Tegenwoordig werkt menig energieleverancier met een zogenaamde slimme thermostaat. Een dergelijke thermostaat leest niet alleen uw dagelijkse verbruik af, het is ook mogelijk om de thermostaat te koppelen aan een app. Via deze app zet u op afstand de thermostaat hoger of lager. Zo komt u altijd in een aangenaam verwarmde woning thuis.

  wetgeving omtrent cv-ketel

  Europese wetgeving

  In 2015 is er Europa breed heel wat veranderd in de wetgeving voor verwarmen, in september 2015 is namelijk de Europese Ecodesignverordening in werking getreden. In deze verordening staan onder andere de minimumeisen aan een verwarmingstoestel. Daarnaast wordt in deze verordening aangegeven dat het niet verplicht is om uw huidige (oude) verwarmingsketel te vervangen, maar wel dat bij vervanging het nieuwe toestel aan strenge eisen moet voldoen, met name op het gebied van duurzaamheid. Onder andere een condensatieketel, maar ook een pomp voor warmte en zonneboiler voldoen aan deze hogere eisen. Wellicht komt u in aanmerking voor subsidie bij plaatsing van duurzame oplossingen.

  Onderhoudscontract voor verwarming

  Dankzij onderhoud is de kans dat er iets kapot gaat of op storingen kleiner. Hiermee voorkomt u hoge kosten door een kapot onderdeel en de verwarming gaat langer mee. U begrijpt dat dit erg belangrijk is. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Als u dit doet dan komt er een keer in de 1 of 2 jaar, een verwarmingsmonteur uit Berkel en Rodenrijs bij u langs. Hij maakt de verwarmingsinstallatie schoon, controleert of deze nog helemaal in goede staat is en voert indien nodig een reparatie uit. Daarnaast stelt hij alles weer helemaal goed af zodat u niet teveel energie verbruikt. Het voordeel van een contract is dat u geen bijkomende kosten hebt, daarnaast bent u altijd snel geholpen bij storingen.

  Hoe herken ik een goede cv-monteur?

  Wanneer u niet precies weet waar u op moet letten bij het inschakelen van een cv-monteur hebben wij nog een paar handige tips voor u. Bekijk bijvoorbeeld of een monteur is aangesloten bij een branche-organisatie, zoals het Uneto-VNI. Een lidmaatschap bij een branche-organisatie is alleen mogelijk wanneer de monteur voldoet aan bepaalde eisen op het gebied van vakkennis, betrouwbaarheid en het werken volgens de wettelijke keurmerken. Bekijk daarnaast of de monteur beschikt over alle benodigde diploma’s en andere keurmerken. Een VCA-diploma geeft bijvoorbeeld aan dat de monteur of het bedrijf klantgericht werkt en regelmatig bijgeschoold worden.


  cv-ketel spoedreparatie Berkel en Rodenrijs

  24/7 spoedservice bij storingen

  Storingen, onderdeel kapot of een ander probleem met de cv-ketel? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren.

  Bel daarom naar 085 500 9961 en kom direct in contact met een verwarmingsmonteur uit de omgeving van Berkel en Rodenrijs. De cv-monteur is snel bij u aanwezig en zorgt voor een vakkundige reparatie. Zo heeft u snel weer warm water en kunt u uw woning weer verwarmen.

  cv-monteur in Berkel en Rodenrijs inschakelen

  Direct contact: 085 500 9961

  Is uw verwarming kapot? Wat vervelend! Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Bel daarom direct naar 085 500 9961 voor contact met een monteur bij u in de buurt. In het geval van storingen of een ander probleem is de verwarmingsmonteur snel bij u ter plaatse voor een reparatie. Wilt u onderhoud laten plegen of bent u op zoek naar een monteur voor de installatie van een nieuwe cv-ketel? Vul dan het offerteformulier in voor een vrijblijvende gratis offerte met scherpe prijs.

  085 500 9961