verwarmingsmonteur in Drunen

Verwarmingsmonteur Drunen

085 500 9963

Nu bereikbaar.

Op zoek naar een verwarmingsmonteur uit Drunen voor het verhelpen van storingen? Maak dan gebruik van de spoedservice! Installeer een nieuwe cv-ketel om een hoger rendement te behalen en te besparen op de energiekosten. Op deze pagina leest u meer over een reparatie bij een storing, onderhoud van een verwarmingsketel en de installatie van een nieuwe ketel.

Bel naar 085 500 9963 voor de spoedservice. U komt dan direct in contact met een verwarmingsmonteur bij u uit de regio. Indien nodig is de cv-monteur snel bij u ter plaatse. Wilt u meer informatie over de exacte prijzen voor een nieuwe ketel? Vul dan het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9963


  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  Een verwarmingsmonteur uit Drunen heeft verschillende werkzaamheden. Hij houdt zich allereerst natuurlijk bezig met de installatie van verwarmingsketels. De installatie van een ketel is geen eenvoudige klus. Het is dan ook erg belangrijk dat dit juist wordt gedaan om nare ongelukken als koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Na de installatie is het mogelijk dat u de verwarmingsmonteur uit Drunen na een jaar weer ziet om onderhoud uit te voeren. Ook regelmatig onderhoud is cruciaal zodat u minder last hebt van storingen. Daarnaast zorgt onderhoud ervoor dat de installatie goed is afgesteld waardoor u nooit teveel betaalt aan stookkosten. Is er onverhoopt toch een reparatie nodig? De verwarmingsmonteur voert deze graag voor u uit. In het kort behoren tot zijn werkzaamheden het uitvoeren van:

  • Het plaatsen van een nieuwe installatie
  • Het plegen van onderhoud aan de centrale verwarming
  • Het plaatsen van een nieuwe rookgasafvoer
  • Uitvoeren van een reparatie bij een storing
  • Het ophangen van nieuwe radiatoren
  • Het installeren van een nieuwe thermostaat


  spoedservice cv-ketel Drunen

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  Doet de cv-ketel het niet meer en zit u daardoor in de kou? Laat dan snel een reparatie uitvoeren door een verarmingsmonteur uit Drunen! Bel naar 085 500 9963 en kom direct in contact met een cv-monteur. De verwarmingsmonteur is spoedig bij u ter plaatse voor de reparatie van uw ketel, vervanging van een kapot onderdeel of het verhelpen van een storing. Zo kunt u weer gebruik maken van de verwarming en het warme water.

  De spoedservice is de gehele dag bereikbaar, 7 dagen per week. Dat betekent dus dat u ook in het weekend of buiten kantoortijden kunt gebruik maken van de service.

  verwarmingsmonteur onderhoud

  Onderhoud

  Om ervoor te zorgen dat de verwarming in goede staat blijft, is het van belang om deze regelmatig van onderhoud te voorzien. Een deel van dit onderhoud kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Het gaat dan bijvoorbeeld om het reinigen van de buitenzijde van de ketel, het bijvullen van de waterdruk en het ontluchten van de radiatoren. Andere klussen op het gebied van onderhoud kunnen het beste door een erkend verwarmingsmonteur uit Drunen worden uitgevoerd. Wilt u zeker weten dat het onderhoud op het juiste moment wordt gedaan? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten. Een verwarmingsmonteur komt dan periodiek bij u langs.

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Een cv-ketel vereist regelmatig onderhoud. Onderhoud is onder andere belangrijk voor de werking van de ketel. Met onderhoud worden namelijk onnodige storingen voorkomen en verlengt u de gebruiksduur van de ketel. Daarnaast behaalt u een hoger rendement, omdat de ketel beter werkt. Dit kan soms tot wel 10% schelen op uw energierekening. Goed onderhoud is belangrijk voor:

  • de levensduur van de cv-ketel;
  • het voorkomen van storingen en andere problemen;
  • het behalen van een hoog rendement en een energiezuinige ketel.

  Cv-ketel reparatie Drunen

  Wanneer er tijdens een onderhoudsbeurt geconstateerd wordt dat een bepaald onderdeel kapot is, dan repareert de betreffende cv-monteur he