verwarmingsmonteur in Rhoon

Verwarmingsmonteur Rhoon

088 444 7603

Nu bereikbaar.

Last van storingen en een verwarmingsmonteur uit Rhoon nodig voor een reparatie van uw cv-ketel? Op deze pagina leest u meer over wat u moet doen wanneer de verwarming het niet doet. Daarnaast vertellen we u meer over het onderhoud en de installatie van een nieuwe verwarmingsketel. Wist u dat u met een nieuwe cv-ketel ook bespaart op de energiekosten? Uiteraard geven we ook nog een aantal gemiddelde prijzen voor nieuwe ketels.

Bel naar 088 444 7603 wanneer u last heeft van een storing. U komt direct in contact met een verwarmingsmonteur uit uw omgeving. De cv- monteur is desgewenst spoedig bij u ter plaatse voor het verhelpen van het probleem. Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een onderhoudsbeurt of plaatsing van een nieuwe cv-ketel.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 088 444 7603


  Gratis - Vrijblijvend

  Gratis – Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  Een verwarmingsmonteur heeft verschillende werkzaamheden op het gebied van verwarmingen. Zo is een verwarmingsmonteur uit Rhoon uiteraard beschikbaar voor de montage, oftewel de installatie van een verwarmingsketel. De installatie van ketels vraag om ervaring en vakkennis. Hij verwijdert eerst alle oude onderdelen en zorgt daarna voor de installatie van de nieuwe verwarmingsketel. Ook de kranen en het expansievat worden vernieuwd. Tot slot zal hij de nieuwe installatie inregelen en afstellen. Gaat er na verloop van tijd iets kapot? Een verwarmingsmonteur uit Rhoon kan ook een reparatie uitvoeren. U kunt hem tot slot ook inschakelen voor het onderhoud van de installatie. Onderhoud is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u lang van het apparaat zult genieten. In het kort zijn de taken van een verwarmingsmonteur:

  • Het plaatsen van een nieuwe installatie
  • Het plegen van onderhoud aan de centrale verwarming
  • Het plaatsen van een nieuwe rookgasafvoer
  • Uitvoeren van een reparatie bij een storing
  • Het ophangen van nieuwe radiatoren
  • Het installeren van een nieuwe thermostaat


  spoedservice cv-ketel Rhoon

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  met een storing in de cv-ketel. Bel naar 088 444 7603 voor een monteur van de spoedservice, deze service is 24/7 bereikbaar. De verwarmingsmonteur controleert eerst de storingscode om te zien wat het probleem is.

  Veelvoorkomende storingen worden veroorzaakt door de driewegklep, het expansievat of door de elektronica. Ook kan een lekkage zorgen voor een defect in het cv-systeem. Met periodiek onderhoud voorkomt u problemen, het is verstandig om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten.

  verwarmingsmonteur onderhoud Rhoon

  Onderhoud

  Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel een zo lang mogelijke levensduur krijgt en niet kapot gaat, dient u het nodige onderhoud toe te passen. Het onderhoud dat u zelf mag uitvoeren voor een verwarmingsketel is het aanvullen van de waterdruk, het ontluchten van de radiatoren en het reinigen van de buitenzijde van het apparaat. Daarnaast bestaan er ook delen van het onderhoud dat u niet eigenhandig mag afhandelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het controleren van het expansievat en de warmtewisselaar op defecten. Wilt u het onderhoud reguleren? Kies er dan voor om een servicecontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur uit Rhoon.

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Cv-ketel onderhoud door een ervaren monteur uit Rhoon is belangrijk voor de levensduur van de ketel en de werking. Door regelmatig onderhoud te laten plegen, bespaart u bovendien op de energiekosten, want een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit kan soms tot wel 10% schelen op uw energierekening. Daarnaast voorkomt u storingen, want eventuele problemen worden vroegtijdig geconstateerd. Laat periodiek onderhoud aan uw cv-ketel uitvoeren en profiteer van de volgende voordelen:

  • De levensduur van de cv-ketel wordt verlengd door onderhoud.
  • Met onderhoud voorkomt u storingen en andere problemen.
  • De ketel werkt energiezuiniger en u behaalt een hoger rendement.