verwarmingsmonteur in Sint-Michielsgestel

Verwarmingsmonteur Sint-Michielsgestel

085 500 9963

Nu bereikbaar.

Last van storingen en een verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel nodig voor een reparatie van uw cv-ketel? Op deze pagina leest u meer over wat u moet doen wanneer de verwarming het niet doet. Daarnaast vertellen we u meer over het onderhoud en de installatie van een nieuwe verwarmingsketel. Wist u dat u met een nieuwe cv-ketel ook bespaart op de energiekosten? Uiteraard geven we ook nog een aantal gemiddelde prijzen voor nieuwe ketels.

Bel naar 085 500 9963 wanneer u last heeft van een storing. U komt direct in contact met een verwarmingsmonteur uit uw omgeving. De cv- monteur is desgewenst spoedig bij u ter plaatse voor het verhelpen van het probleem. Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een onderhoudsbeurt of plaatsing van een nieuwe cv-ketel.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9963


  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  Een verwarmingsmonteur heeft verschillende werkzaamheden op het gebied van verwarmingen. Zo is een verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel uiteraard beschikbaar voor de montage, oftewel de installatie van een verwarmingsketel. De installatie van ketels vraag om ervaring en vakkennis. Hij verwijdert eerst alle oude onderdelen en zorgt daarna voor de installatie van de nieuwe verwarmingsketel. Ook de kranen en het expansievat worden vernieuwd. Tot slot zal hij de nieuwe installatie inregelen en afstellen. Gaat er na verloop van tijd iets kapot? Een verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel kan ook een reparatie uitvoeren. U kunt hem tot slot ook inschakelen voor het onderhoud van de installatie. Onderhoud is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u lang van het apparaat zult genieten. In het kort zijn de taken van een verwarmingsmonteur:

  • Het plaatsen van een nieuwe installatie
  • Het plegen van onderhoud aan de centrale verwarming
  • Het plaatsen van een nieuwe rookgasafvoer
  • Uitvoeren van een reparatie bij een storing
  • Het ophangen van nieuwe radiatoren
  • Het installeren van een nieuwe thermostaat


  spoedservice cv-ketel Sint-Michielsgestel

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  met een storing in de cv-ketel. Bel naar 085 500 9963 voor een monteur van de spoedservice, deze service is 24/7 bereikbaar. De verwarmingsmonteur controleert eerst de storingscode om te zien wat het probleem is.

  Veelvoorkomende storingen worden veroorzaakt door de driewegklep, het expansievat of door de elektronica. Ook kan een lekkage zorgen voor een defect in het cv-systeem. Met periodiek onderhoud voorkomt u problemen, het is verstandig om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten.

  verwarmingsmonteur onderhoud Sint-Michielsgestel

  Onderhoud

  Om ervoor te zorgen dat uw cv-ketel een zo lang mogelijke levensduur krijgt en niet kapot gaat, dient u het nodige onderhoud toe te passen. Het onderhoud dat u zelf mag uitvoeren voor een verwarmingsketel is het aanvullen van de waterdruk, het ontluchten van de radiatoren en het reinigen van de buitenzijde van het apparaat. Daarnaast bestaan er ook delen van het onderhoud dat u niet eigenhandig mag afhandelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het controleren van het expansievat en de warmtewisselaar op defecten. Wilt u het onderhoud reguleren? Kies er dan voor om een servicecontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel.

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Cv-ketel onderhoud door een ervaren monteur uit Sint-Michielsgestel is belangrijk voor de levensduur van de ketel en de werking. Door regelmatig onderhoud te laten plegen, bespaart u bovendien op de energiekosten, want een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit kan soms tot wel 10% schelen op uw energierekening. Daarnaast voorkomt u storingen, want eventuele problemen worden vroegtijdig geconstateerd. Laat periodiek onderhoud aan uw cv-ketel uitvoeren en profiteer van de volgende voordelen:

  • De levensduur van de cv-ketel wordt verlengd door onderhoud.
  • Met onderhoud voorkomt u storingen en andere problemen.
  • De ketel werkt energiezuiniger en u behaalt een hoger rendement.

  Cv-ketel reparatie Sint-Michielsgestel

  Wanneer een onderdeel van de verwarming kapot gaat, dan is een reparatie van een kapot onderdeel in veel gevallen al voldoende. Een reparatie hoeft niet veel te kosten en de reparatie zorgt ervoor dat de cv-ketel weer jarenlang meegaat.

  Wilt u weten of een reparatie noodzakelijk is, of dat de plaatsing van een nieuwe verwarming een beter alternatief is? Ook daarbij biedt een verwarmingsmonteur u graag ondersteuning. Bij storingen zal de monteur het hele apparaat controleren, een mogelijke reparatie uitvoeren of u informeren over de keus voor een nieuw model. Een verwarmingsmonteur helpt u met alle plezier verder.

  Bel direct 085 500 9963
  storing verwarming in Sint-Michielsgestel

  Cv-ketel storing oplossen

  Een defect of kapot onderdeel van de verwarming kan door verschillende dingen veroorzaakt worden. Een veelvoorkomend probleem is een te lage waterdruk. Als de waterdruk onder de 1.5 bar komt te staan dan zullen de radiatoren niet goed warm worden, en zal ook de temperatuur in huis niet stijgen. Dit kunt u oplossen met het bijvullen van de cv-ketel. Overige storingen worden veroorzaakt wanneer een onderdeel, zoals het expansievat of de warmtewisselaar kapot is geraakt. Een dergelijk defect kunt u niet zelf verhelpen, maar moet door een verwarmingsmonteur worden opgelost. Onze specialist uit Sint-Michielsgestel is u met plezier van dienst bij reparatie of onderhoud.

  cv-ketel vervangen in Sint-Michielsgestel

  Wanneer cv-ketel vervangen?

  Het vervangen van een cv-ketel kan vanwege een aantal zaken noodzakelijk zijn. Zo adviseren wij ten eerste om de verwarmingsketel te vernieuwen wanneer deze ouder is dan 15-20 jaar. Na deze periode zal namelijk het rendement van de verwarming sterk verminderen en zult u met een modernere cv-ketel ook aanzienlijk besparen op de stookkosten. Een andere reden voor de vervanging van een verwarmingsketel zijn een regelmatige storingen of een kapot onderdeel. Wanneer het geen optie is om hier een reparatie op uit te voeren, dan is een nieuwe cv-ketel de beste oplossing.

  cv-ketel levensduur

  Levensduur cv-ketel

  Een cv-ketel zal gemiddeld ongeveer 12 tot 15 jaar meegaan, voordat het noodzakelijk is om deze te vervangen. Dit is in ieder ge regelmatig storing, maar ook zonder storingen is vervanging op een gegeven moment vereist. Blijft uw verwarming goed werken, ondanks dat deze meer dan 15 jaar oud is? Dan nog zullen wij adviseren om de verwarmingsketel te vernieuwen. Dit heeft met name te maken met een verlaagd rendement van het oude apparaat en daarmee een groter verbruik van fossiele brandstoffen. Tegenwoordig wordt in de meeste woningen in Sint-Michielsgestel een HR (hoog rendement) verwarmingsketel geplaatst. Dit zal u tot honderden euro’s aan energiekosten per jaar schelen.

  cv-ketel in Sint-Michielsgestel installeren

  Nieuwe cv-ketel

  Nieuwe ketel nodig? Dan heeft u verschillende opties. Het is belangrijk om van tevoren een keuze te maken uit een solo of combiketel en een open of gesloten systeem. Voor het type ketel dat geschikt is voor uw woning in Sint-Michielsgestel is het daarnaast van belang wat het vermogen moet zijn. Het vermogen wordt bepaald door de grootte van uw woningen, het aantal leidingen en de hoeveelheid warm water dat u denkt nodig te hebben. Wilt u bijvoorbeeld tegelijkertijd warm water in de badkamer en de keuken? Dan heeft u meer vermogen nodig, want u heeft meer warm water per minuut nodig.

  Solo of combiketel?

  Wanneer u een nieuwe ketel nodig heeft, moet u een keuze maken tussen een solo of een combiketel. Een combiketel zorgt voor zowel het warme water in bijvoorbeeld de keuken en badkamer als het verwarmen van de verwarming. De afstand tussen de combiketel en de warmwaterkranen moet niet langer zijn dan 10 meter, want dan verliest u teveel warmte door de lange leidingen en behaalt u een minder hoog rendement. Een solo ketel verwarmt alleen de verwarming, het zorgt dus niet voor het warme water in de keuken. Hiervoor heeft u een aparte boiler voor nodig.

  CW-waarde en vermogen van cv-ketel

  De CW-waarde, de Comfort Waarde, geeft aan hoeveel warm water de ketel kan leveren per minuut. Hoe hoger de waarde, hoe meer water de ketel levert en hoe hoger het vermogen is. De CW-waarde bepaalt dus niet alleen hoelang het duurt voordat u warm of heet water heeft, maar ook of het mogelijk is om tegelijkertijd warm water te gebruiken in de badkamer en de keuken. Tegelijkertijd gebruik maken van warm water op meerdere plekken vereist een hoge CW-waarde, minstens 6. Een waarde van 3 geeft aan dat het niet mogelijk is om op meerdere plekken tegelijkertijd verwarmd water te gebruiken.


  Verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel nodig voor een reparatie?

  Bel direct naar 085 500 9963 en een cv-monteur is snel bij u aanwezig!

  Gratis offerte

  cv-ketel installatie Sint-Michielsgestel

  Cv-ketel installatie Sint-Michielsgestel

  Eén van de vragen die onze klanten regelmatig stellen is of zij zelf de installatie van een verwarmingsketel mogen afhandelen. Het antwoord hierop is een eenvoudig: nee. Voor vrijwel elke Hr-ketel is het vereist om de ondersteuning van een ervaren verwarmingsmonteur te vragen. De monteur verwijdert allereerst het oude apparaat en controleert vervolgens de bestaande aansluitingen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de rookgasafvoer aan te passen. Een dergelijke verbouwing dient u eveneens over te laten aan een erkend vakman. Als aan alle veiligheid- en duurzaamheideisen voor de aansluitingen is voldaan, dan zal een cv-installateur uit Sint-Michielsgestel zorgen voor de installatie van het nieuwe apparaat.

  verwarming installatie door cv-monteur uit Sint-Michielsgestel

  Veilige installatie van cv-ketel

  U wilt natuurlijk wel dat uw cv-ketel veilig is geïnstalleerd. Dit is niet alleen belangrijk bij de installatie, maar ook later bij gebruik van de ketel. De cv-installateur voert daarom een veiligheidscheck uit.

  Zo controleert de cv-installateur of de gasverbranding in de ketel volledig is, zodat er geen koolmonoxide ontstaat. Hiervoor gebruikt de cv-installateur ook nog een koolmonoxidemeting om te kijken of er ergens koolmonoxide ontstaat rondom de ketel. Daarnaast controleert de cv-installateur de afvoer van het rookgas en of de gasleidingen goed zijn aangesloten.

  Rookgasafvoer vervangen

  Een rookgasafvoer zorgt ervoor dat rookgassen veilig worden afgevoerd. Dit onderdeel gaat gemiddeld zo’n 15 jaar mee. In de verwarmingsinstallatie ontstaat namelijk een condensatieproces waarbij zuur vrijkomt. Dit zuur tast op en duur de rookgasafvoer aan en als u deze niet op tijd vervangt dan is het mogen dat de rookgasafvoer beschadigd raakt. Dit is erg gevaarlijk omdat scheuren en gaten in de rookgasafvoer kunnen resulteren in het vrijkomen van rookgassen in uw huis in Sint-Michielsgestel. Een onvolledige verbranding van rookgassen is de meest voorkomende oorzaak van koolmonoxidevergiftiging. Wacht dus nooit te lang met het vernieuwen van de rookgasafvoer! Meer weten over de gevaren? Kijk dan op de website van Rijksoverheid.

  Wat kost een verwarmingsmonteur?

  De ervaring van de monteur is van invloed op het uurtarief. Een startende cv-monteur is het goedkoopste per uur, namelijk vanaf €20,-. Een zeer ervaren MKB cv-monteur kost gemiddeld €40,- per uur. Dit betekent echter niet dat een startende cv-monteur altijd goedkoper is.

  Doordat een ervaren monteur vaak minder lang met een klus bezig is, bent u soms goedkoper uit met een ervaren monteur.

  Prijstabel: kosten cv-monteur

  Type cv-monteur Gemiddelde kostprijs per uur*
  Startende cv-monteur Vanaf €20,-
  Ervaren ZZP cv-monteur Gemiddeld €30,-
  Ervaren MKB cv-monteur Gemiddeld €40,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief materiaal- en voorrijkosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan een gratis offerte aan.

  Factoren die de prijs van de cv-monteur beïnvloeden

  De totaalprijs voor een cv-monteur wordt niet alleen beïnvloed door de ervaring, maar door nog een aantal andere factoren. Ook de werkzaamheden zijn van invloed op de totaalprijs en het benodigde materiaal. Het uurtarief is in het weekend of ’s nachts vaak hoger dan tijdens kantooruren.

  Is er materiaal nodig tijdens onderhoud of een reparatie, bijvoorbeeld nieuwe leidingen, een nieuw expansievat of de vervanging van de drukmeter? Dan moet u rekening houden met hogere prijzen. Houd ook rekening met de voorrijkosten. Hierop kunt u eenvoudig besparen door een monteur te kiezen uit uw regio.


  Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij onze verwarmingsmonteur in Sint-Michielsgestel.

  Gratis offerte

  Verwarming op gas

  Wist u dat in Nederland maar liefst 95% van de woningen op het aardgasnet is aangesloten? Samen gebruiken we ieder jaar veel gas. De hoogrendementsketel is niet voor niets de meest gebruikte optie voor de verwarming. Toch gaat men steeds meer op zoek naar duurzame verwarming om de negatieve verandering van het klimaat te beperken. Voorheen werden woningen in Sint-Michielsgestel vooral verwarmd met behulp van losse gaskachels. Deze zijn, vooral als u in meerdere kamers stookt, totaal niet energiezuinig waardoor de losse gaskachels niet veel meer voorkomen. Tegenwoordig ziet u vrijwel altijd de hoogrendementsketel en af en toe de HRe-ketel.

  vr-ketel Sint-Michielsgestel

  Vr-ketel

  Een verbeterd rendement, oftewel de vr-ketel, is de voorloper op de hr-ketel. Tegenwoordig worden deze type gesloten ketels niet meer geplaatst. Heeft u nog een oude ketel? Laat hem dan vervangen door een hoogrendementsketel om te besparen op de energiekosten. Een verbeterd rendement ketel voldoet namelijk niet meer aan de huidige eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Volgens de richtlijn Erp, opgesteld in 2015, heeft deze ketel maar een c-energielabel. Ten opzichte van de nieuwste modellen is dit erg laag en daarom is dit type ketel niet meer rendabel en geschikt om te plaatsen.

  hr-ketel plaatsen Sint-Michielsgestel

  Hr-ketel

  Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe cv-ketel te plaatsen, dan krijgt u de keus uit een ruim assortiment aan mogelijkheden. Vanwege de besparing op het verbruik van fossiele brandstoffen is het tegenwoordig verplicht om minimaal te kiezen voor een hr-ketel. Het grote voordeel van een hr-ketel is dat deze de waterdamp die tijdens het verwarmingsproces vrijkomt niet afvoer, maar opnieuw gebruikt. Dit betekent dat elke HR-ketel een rendement van meer dan 100% oplevert. Het nadeel van de installatie van een HR-ketel is dat hier strenge eisen aan verbonden zitten, vaak is dan ook een relatief grote verbouwing vereist voordat de installatie mogelijk is.

  hre-ketel in Sint-Michielsgestel installeren

  HRe-ketel

  Een HRe-ketel verwarmt uw woning in Sint-Michielsgestel en zorgt voor warm water, maar tegelijkertijd wordt er ook elektriciteit gegenereerd. Een HRe-ketel is namelijk voorzien van een ingebouwde heteluchtmotor welke aangaat als de verwarming aanslaat. Deze motor werkt op aardgas en wekt elektriciteit op. U behaalt dus hetzelfde rendement als een hoogrendementsketel maar tegelijkertijd verbruikt u veel minder stroom van het elektriciteitsnet. Toch heeft de HRe-ketel ook een nadeel en dat is de hoge aanschafprijs. Het duurt vele jaren voordat u de investering terug verdient. Een HRe-ketel is daarom alleen geschikt voor huishoudens welke ieder jaar meer dan 1.800 m³ aan gas verbruiken.

  uhr-ketel Sint-Michielsgestel

  Uhr-ketel

  Met een uhr-ketel behaalt u het hoogste rendement. Deze ketel, een ultra hoog rendement ketel, is een combinatie tussen een verwarmingsketel en een warmtepomp. Een dergelijke pomp haalt warmte uit verschillende warmtebronnen uit de natuur, namelijk water, lucht of uit de bodem. De pomp werkt op energie en is dus zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het rendement van deze ketel is zeer hoog, maar liefst tussen de 140% tot 147%. Een uhr-ketel is een open systeem, want er wordt niet gebruik gemaakt van condensatie. Dit heeft nog een ander voordeel, want er is dus ook geen afvoer naar het riool nodig voor het condens.

  Wat kost een cv-ketel?

  In de prijstabel vindt u een aantal gemiddelde prijzen voor een nieuwe cv-ketel. De kosten hangen voornamelijk af van het type ketel dat u laat plaatsen. Een vr-ketel is het goedkoopste, maar deze is niet energiezuinig. Door minstens een hr-ketel, met een gemiddelde totaalprijs tussen de €1.000,- tot €2.600,-, te plaatsen bespaart u op de energiekosten.

  Naast het type wordt de kostprijs ook beïnvloed door een aantal andere factoren. Denk hierbij aan het vermogen van de ketel en of het nodig is om de leidingen, het expansievast en de kranen te vervangen. Daarnaast zijn de arbeidkosten van invloed op de prijzen. Houd rekening met een gemiddelde montageprijs van €500,- tot €900,-.

  Prijstabel: kosten cv-ketel

  Type cv-ketel Gemiddelde prijzen, inclusief btw*
  Vr-ketel €900,- tot €1.500,-
  Hr-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Uhr-ketel €1.800,- tot € 3000,-
  HRe-ketel €11.000,-
  Montagekosten per klus €500,- tot €900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Subsidie op verwarming in 2018 en 2019?

  Om te besparen op de installatie van een nieuwe energiezuinige ketel, zoals een hoogrendementsketel, is het in een aantal gevallen mogelijk om een subsidie aan te vragen. De overheid stimuleert namelijk het nemen van energiebesparende maatregelen, zoals duurzame energie. De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) is een tegemoetkoming die nog tot 31 december 2020 loopt. Er is in totaal 100 miljoen beschikbaar. Lees meer over de voorwaarden en het aanvragen op rvo.nl. Of bekijk de mogelijkheden op energiesubsidiewijzer.nl. Vul het formulier in en krijg een lijst van landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies.

  subsidie cv-ketel 2018 en 2019

  Energiezuinige ketel gezocht voor uw verwarming en warm water?

  Vul het offerteformulier in. Ontvang een gratis offerte met scherpe prijs!

  Gratis offerte

  Verwarming: elektrisch

  Een elektrische kachel gebruikt erg veel energie. Elektrische verwarming is daarom niet vaak iemands eerste keuze. Wilt u toch elektrische verwarming? Gebruik deze dan voornamelijk als bijverwarming voor een kamer tijdens de wintermaanden en alleen als u dit echt wenst als hoofdverwarming. Daarnaast is het een optie om elektrische verwarming toe te passen in ruimtes waarin u kort verblijft. Een elektrische kachel is namelijk erg snel warm. Dit is fijn als u ’s ochtends tijd wilt doorbrengen in een warme badkamer. Het is eventueel wel interessant om te kiezen voor elektrische verwarming als u een warmtepomp hebt in combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming.

  infrarood verwarming Sint-Michielsgestel

  Infrarood verwarming

  Eén van de nieuwste ontwikkelingen binnen de verwarming branche is de infrarood verwarming. Infrarood verwarmen gebeurt met behulp van elektriciteit en speciale panelen die aan de muur of het plafond worden gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat u geen radiator of verwarmingsbuis meer in huis heeft. Overige voordelen van infrarood verwarming zijn een meer constante temperatuur in huis. Dit zorgt onder meer voor een beter woonklimaat en een kleinere kans op ongedierte. Het nadeel van infrarood verwarmen is dat er wel extra elektriciteitsdraden en –groepen moeten worden geplaatst. Wij informeren u graag verder over infrarood panelen.

  warmtepomp Sint-Michielsgestel

  Warmtepomp: duurzaam verwarmen

  Naast de hr-ketels bestaan er nog vele andere duurzame oplossingen voor het verwarmen van warm water. Eén van de mogelijkheden is de plaatsing van een warmtepomp. Warmtepompen zijn apparaten die omgevingsfactoren gebruiken voor het genereren van bruikbare energie. Bijvoorbeeld water, aarde en lucht vormen hiervoor mogelijk bronnen. Omdat de keus voor warmtepompen zorgt voor hoge kosten, maar het op lange termijn wel een grote energiebesparing oplevert, is het een optie hiervoor een subsidie aan te vragen. De landelijke overheid vereist dan wel dat u minimaal twee energiezuinige maatregelen toepast. Combineer de pomp bijvoorbeeld met zonnepanelen of een vorm van woningisolatie.

  Het installatieproces van een hybride warmtepomp:

  Hybride warmtepomp

  Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De warmtepomp wordt namelijk gekoppeld aan de ketel. Voor het grootste gedeelte zorgt de warmtepomp voor al het warme water en de verwarming van uw woning in Sint-Michielsgestel. Alleen als er meer vermogen nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer het erg koud is buiten of wanneer u veel warm water tegelijkertijd nodig heeft, springt de cv-ketel bij en zorgt voor het extra vermogen dat op dat moment nodig is.

  Elektrische cv-ketel

  De komende jaren gaat de gasprijs steeds meer stijgen. Met een elektrische cv-ketel maakt u geen gebruik van fossiele brandstoffen en is dus een duurzame warmtebron. Het nadeel van een elektrische ketel is dat het alleen geschikt is voor het opwarmen van de verwarming en niet voor warm water. Hiervoor heeft u dan een aparte boiler nodig, bijvoorbeeld een boiler op zonne-energie.


  Overweegt u elektrische verwarming in Sint-Michielsgestel?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek de kosten.

  Gratis offerte

  Merken cv-ketels

  Als u op zoek gaat naar een nieuwe verwarmingsinstallatie dan zult u er al gauw achter komen dat u uit vele verschillende producten kunt kiezen. Allereerst hebt u de keuze uit vele modellen maar er moet ook een keuze worden gemaakt uit de gewenste CW en de benodigde capaciteit. Daarnaast zijn er ook nog vele merken die verwarmingsketels aanbieden, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Er zijn een aantal factoren waar u op kunt letten als u een keuze gaat maken tussen de ketelmerken. Denk hierbij aan de prijzen, garantie en reviews. U vindt hier een overzicht van 8 bekende ketelmerken en diens unieke voordelen.

  Atag

  atag verwarmingsketel Sint-MichielsgestelEen bekend merk op het gebied van verwarmen en verwarming is ATAG. De producten van ATAG zijn meerdere jaren achter elkaar als beste uit de test gekomen. Met name de combiketels scoren hoge ogen. Wilt u een hr-ketel met losse boiler bestellen? Ook dat is een optie bij de specialisten van ATAG.

  AWB

  awb verwarmingsketel Sint-MichielsgestelZoekt u naar een ketel van een hoge kwaliteit maar tegen een lage prijs? Overweeg dan de artikelen van AWB. Zij bieden naast verwarmingsketels ook thermostaten, zonneboilers en hybride systemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven u met plezier meer informatie over opties en prijzen..

  Bosch

  bosch cv-installateur Sint-MichielsgestelEen bedrijf dat al lange tijd oplossingen biedt op het gebied van duurzame energie en verwarmingsystemen is Bosch. Bosch is al in 1886 in Duitsland opgericht, en is sindsdien uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf. Bosch is expert in het plaatsen van centrale verwarmingssystemen en vele duurzame oplossingen.

  Ferroli

  ferroli cv-monteur Sint-MichielsgestelEen merk dat sterk gericht is op duurzaamheid en energiezuinige oplossingen is Ferroli. Ferolli is een Italiaans bedrijf dat 50 jaar geleden is opgericht, en dat actief bezig is met het innoveren van hun producten. Ondertussen kozen al meer dan 1 miljoen Nederlanders een product van Ferroli. U profiteert gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit.

  Intergas

  intergas verwarmingsmonteur Sint-MichielsgestelWie maar weinig ruimte in huis heeft, doet er goed aan om een combiketel te kopen. Combiketels bieden zowel warm water als verwarming. Bij Intergas verkoopt men menig combiketel die uitstekend gewaardeerd wordt door onze klanten uit Sint-Michielsgestel. Zo bieden zij onder andere de Intergas Kombi Kompakt aan.

  Nefit

  nefit cv-ketel Sint-MichielsgestelBij Nefit heeft men al meer dan 100 jaar ervaring met het ontwikkelen van cv- en hr-ketels. Hun producten vormen niet alleen een geschikt keuze voor particulieren, ook voor op de zakelijke markt hebben zij diverse verwarmingssystemen ontwikkeld. Sinds 2004 is Nefit overgenomen door Bosch, en vindt u de artikelen van Nefit onder de artikelen van Bosch.

  Remeha

  remeha monteur Sint-MichielsgestelBij Remeha biedt men een heel assortiment aan artikelen aan, die ervoor zorgen dat het verwarmen van uw woning in Sint-Michielsgestel steeds makkelijker wordt. Zo bent u bij hen onder andere aan het juiste adres voor kamer-thermostaten, boilers, combiketels en hoogrendementsketels. In 2014 kreeg Remeha de titel best managed company vanwege hun goede bedrijfsvoering.

  Vaillant

  vaillant cv-ketel monteur Sint-MichielsgestelEén van de andere merken die een groot internationaal aanzien heeft vergaard is Vaillant. Vaillant levert in meer dan 80 landen kwalitatieve verwarmingsproducten. Om de kwaliteit van hun assortiment te waarborgen heeft men bij Vaillant een eigen reparatie- en onderhoudsservice. Wilt u hierover meer informatie krijgen? Wij helpen u graag verder.


  cv-ketel laten bijvullen

  CV-ketel bijvullen

  Zoals al aangegeven is het bijvullen van de cv-ketel een deel van het onderhoud dat u zelf zou kunnen uitvoeren. Voor het vullen van de verwarming hebt u enkel een vulslang nodig, die u koppelt aan de waterkraan en de vulkraan. Draai eerst de waterkraan open, en laat de vulslang vollopen. Daarna kunt u de vulkraan openzetten. Vul de waterdruk bij tot tussen de 1.5 en 2.0 bar en controleer daarna of het nodig is een radiator te ontluchten. Hebt u geen vulslang voor het vullen van het water? Dan is het ook een oplossing om gebruik te maken van een trechter.

  radiator vervangen door verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel

  Radiator vervangen

  Een radiator is een essentieel onderdeel van de verwarming, toch krijgen wij regelmatig de vraag of het mogelijk is om de radiator weg te werken in huis. Een mogelijk oplossing hierin is het plaatsen van een designradiator. Een designradiator wordt gemaakt met als doel de radiator te verbergen. Dit kan bijvoorbeeld door het de uitstraling te geven van een houten muurtje, of als een papieren of roestvrijstalen kunstwerk. Bent u benieuwd naar de vele designradiatoren uit ons assortiment? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze.

  designradiator in Sint-Michielsgestel plaatsen

  Designradiator

  Wij gaven hierboven al aan dat het een mogelijkheid is in plaats van een standaard radiator een designradiator te laten monteren door een erkend verwarmingsmonteur. Het voordeel van de designradiator is dat de uitstraling past bij uw interieur. De plaatsing van een designradiator is daarmee ook positief ten aanzien van de prijswaarde van het pand. De installatie van designradiatoren is soms erg lastig, omdat het een specifieke aansluiting vraagt. Wij adviseren daarom om altijd te overleggen met een verwarmingsmonteur over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Op deze manier weet u zeker dat de designradiator te plaatsen is bij u thuis, en voorkomt u eventuele problemen.

  radiatorknop vervangen

  Radiatorknop vervangen

  Een radiatorknop kan kapot gaan door een ongelukkige botsing of als hij te veel is gebruikt. Het monteren van een radiatorknop is niet heel ingewikkeld, en u kunt een nieuw exemplaar kopen bij de lokale bouwmarkt in Sint-Michielsgestel. Hier vindt u meestal ook speciale thermostatische radiatorknoppen die de warmteregulatie vereenvoudigen. Is er een probleem met de radiatorkraan? Dan kunt u proberen zelf een reparatie uit te voeren met behulp van metaalpasta. Werkt dit niet? Stel u dan in verbinding met een ervaren verwarmingsmonteur. Deze kan u helpen bij het repareren van de radiatorkraan, voor een optimale warmte.

  thermostaat in Sint-Michielsgestel vervangen

  Thermostaat vervangen

  De thermostaat is een standaard deel van het verwarmingsysteem dat over het algemeen weinig aandacht vraagt. De thermostaat blijft lange tijd in optimale kwaliteit, zelfs als u al een andere ketel hebt laten monteren. Een nieuwe thermostaat is dan ook alleen maar nodig om het verbruik beter in kaart. Dit is een optie met de zogeheten slimme thermostaat. Deze thermostaat houdt dagelijks bij hoeveel energie u verbruikt, en geeft u daarmee inzicht in opties voor het besparen van energie. Daarnaast kunt u een slimme thermostaat meestal koppelen aan een app. Hiermee bedient u de verwarming op afstand, zodat u altijd van een aangename temperatuur geniet.

  wetgeving omtrent cv-ketel

  Europese wetgeving

  In Nederland volgen wij niet alleen Nederlandse wetten op het gebied van energiezuinigheid, maar ook Europese wetgeving. Aan het eind van 2015 zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd op het gebied van energie en het plaatsen van verwarmingstoestellen. Deze regels zijn vastgelegd in de Europese Ecodesignverordening. Hierin staat bijvoorbeeld dat het vervangen verwarmingsketels niet verplicht is, maar dat er bij plaatsing van een nieuw exemplaar deze moet voldoen aan strenge minimumvereisten. Dit betekent dat u ofwel een condensatieketel moet installeren, of moet kiezen voor overige duurzame oplossingen zoals zonne-energie.

  Onderhoudscontract voor verwarming

  Weet u niet hoe u zelf onderhoud moet plegen aan uw verwarmingsinstallatie? Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Als u dit doet dan komt er eens per jaar of per twee jaar een verwarmingsmonteur langs om de verwarmingsinstallatie schoon te maken en te controleren op eventuele gebreken. Het is belangrijk om te bekijken wat er precies inclusief is bij een onderhoudscontract. Bij deze ene moet u nog onderhoudskosten en voorrijkosten betalen, bij de andere is dit allemaal inbegrepen. Kijk daarnaast of het bedrijf ook in het weekend en ’s avonds beschikbaar is, hoe vaak de installatie onderhoud krijgt en of u bij storingen dezelfde dag nog wordt geholpen.

  Hoe herken ik een goede cv-monteur?

  Benieuwd hoe u een goede cv-monteur kunt herkennen en inschakelen? Lees dan deze tips door! Bekijk bijvoorbeeld of de monteur lid is van een brancheorganisatie zoals het Uneto-VNI. Een lidmaatschap van een dergelijke organisatie geeft vaak aan dat de monteur en het bedrijf werkt volgende wettelijke richtlijnen. Controleer daarnaast of de monteur beschikt over de benodigde diploma’s. Een VCA diploma wordt gegeven aan monteurs die klantgericht werken en zich regelmatig laten bijscholen. Ze worden onder andere gecontroleerd op veiligheid. Tot slot zijn er een aantal keurmerken voor cv-monteurs, bijvoorbeeld voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid.


  cv-ketel spoedreparatie Sint-Michielsgestel

  24/7 spoedservice bij storingen

  Bel naar 085 500 9963 om direct in contact te komen met een verwarmingsmonteur uit Sint-Michielsgestel. De monteur is dan snel bij u ter plaatse voor een reparatie.

  De spoedservice is 7 dagen per week bereikbaar, 24 uur per dag. Dus ook in het weekend of om 3 uur ’s nachts. De monteur zorgt voor een vakkundige reparatie, zodat u snel weer gebruik kunt maken van warm water of uw huis kunt verwarmen.

  cv-monteur in Sint-Michielsgestel inschakelen

  Direct contact: 085 500 9963

  Op zoek naar een verwarmingsmonteur om een kapot onderdeel of defect van uw cv-ketel te verhelpen. Bel naar 085 500 9963 om in contact te komen met een monteur voor een reparatie. Uw ketel en verwarming doet het dan snel weer na de reparatie. Of bent u op zoek naar een cv-installateur voor de installatie van een nieuwe ketel of onderhoud? Vul ook dan het offerteformulier in. U ontvangt spoedig een gratis en vrijblijvende offerte van een installatiebedrijf bij u in de regio Sint-Michielsgestel.

  085 500 9963