verwarmingsmonteur Soest

Verwarmingsmonteur Soest

085 500 9962

Nu bereikbaar.

Heeft u een verwarmingsmonteur uit Soest nodig voor een storing van uw cv-ketel? Of wilt u graag een nieuwe ketel laten installeren? Op deze pagina leest u meer over wat u moet doen bij een storing van de verwarming, het onderhoud en de installatie van een nieuwe ketel. Ook geven we informatie over de gemiddelde prijzen voor een cv-installateur en een nieuwe ketel.

Bel naar 085 500 9962 bij een ketelstoring om direct in contact te komen met een monteur. Benieuwd naar de exacte prijzen voor een onderhoudsbeurt of nieuwe cv-ketel? Vul dan het offerteformulier voor een gratis offerte op maat.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9962


  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  U kunt een verwarmingsmonteur uit Soest voor vele verschillende werkzaamheden inschakelen. Hij is uiteraard beschikbaar voor de installatie van verwarmingsinstallaties. Het is verstandig om dit door een verwarmingsmonteur uit Soest te laten doen zodat u zeker weet dat de installatie goed gaat. Een vakman zal bovendien de verwarmingsinstallatie goed afstellen. Dit heeft voor u al voordeel dat u zult besparen op de stookkosten. Na de installatie is een verwarmingsmonteur uit Soest ook beschikbaar voor het onderhoud. Door regelmatig onderhoud te plegen voorkomt u dat het apparaat kapot gaat en een reparatie nodig is. Tot sluit kunt u een verwarmingsmonteur uit Soest uiteraard inschakelen op het moment dat er een reparatie uitgevoerd moet worden. Nog even samengevat, een verwarmingsmonteur is beschikbaar voor:

  • Installatie
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Instellen cv-ketel
  • Vervangen onderdelen
  • Bijvullen ketel


  verwarming spoedservice Soest

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  Is uw cv-ketel kapot? Wat vervelend! Zonder een werkende cv-ketel heeft u geen beschikking tot warm water en doet uw verwarming het niet. Belangrijk dus om het snel op te laten lossen door een verwarmingsmonteur. Bel naar 085 500 9962 om in contact te komen met een monteur uit de omgeving van Soest voor het defect. Deze spoedservice is 7 dagen per week de gehele dag bereikbaar, ook na kantoortijden of in het weekend. De monteur komt zo snel mogelijk naar u toe om het probleem met de verwarmingsketel te verhelpen en eventueel een kapot onderdeel te vervangen.

  verwarming onderhoud Soest

  Onderhoud

  Als de verwarmingsmonteur jaarlijks onderhoud aan de cv-ketel pleegt dan wordt de gebruiksduur van uw apparaat aanzienlijk verlengd. Bovendien neemt de kans op storingen af en zal er minder vaak een reparatie uitgevoerd moeten worden. De monteur controleert tevens uw verwarming op lekkages en voert waar nodig een reparatie uit. Bij de iets oudere verwarming komt het nog wel eens voor dat deze gaat roesten, waardoor een kraantje of leiding kapot gaat. Dit zal de waterdruk verlagen, en vochtproblemen opleveren. De kosten voor het onderhoud hangen af van de tijd die een verwarmingsmonteur uit Soest kwijt is aan de herstelwerkzaamheden.

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Onderhoud aan de cv-ketel is zeer belangrijk voor het gebruik van de ketel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een verwarmingsmonteur uit de omgeving van Soest, zorgt u ervoor dat de ketel beter blijft werken en niet kapot gaat. U voorkomt zo storingen en hoge kosten voor reparatie. Bovendien is een onderhouden verwarmingsketel energiezuiniger, dit kan tot wel 10% schelen op de energierekening. De belangrijkste voordelen van onderhoud:

  • Onderhoud verlengt de levensduur van de ketel.
  • U voorkomt storingen en andere problemen.
  • U behaalt een hoger rendement en de ketel werkt energiezuiniger.

  Cv-ketel reparatie Soest

  Is uw verwarmingssysteem kapot? Dan kan onze vakman uit Soest onderhoud of een reparatie uitvoeren om deze te maken. Is de ketel 10 jaar of ouder dan moet overwegen of het niet eens tijd is om een nieuw apparaat te plaatsen. De prijs voor een reparatie weegt dan meestal zwaarder dan de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Bovendien is een modern verwarmingssysteem zuiniger dan de oude waardoor u op de maandelijkse energie kosten bespaart. Ook de radiatoren kunnen kapot gaan. Zo roest een designradiator in de badkamer soms, als er regelmatig natte handdoeken en washandjes opgelegd worden. Een reparatie van het lek en het verven van de verwarming zal de roest verhelpen. Kies eventueel voor infrarood panelen in de badkamer voor een optimaal resultaat.

  Bel direct 085 500 9962
  storing cv-ketel

  Cv-ketel storing oplossen

  Een cv-ketel raakt gemiddeld eens per 10 jaar in storing, wat meestal het gevolg is van een probleem met één van de interne onderdelen. Een dergelijk probleem is niet eigenhandig te verhelpen, en moet opgelost worden door een verwarmingsmonteur. Hebt u regelmatig last van problemen met de verwarming? Kijk dan eens naar de waterdruk in de ketel. U dient ervoor te zorgen dat deze waterdruk op minimaal 1.5 bar staat voor een goede werking van het apparaat. Het is tevens van belang dat elke radiator goed ontlucht is, en dat de waakvlam goed blijft branden. Bel voor directe hulp bij spoed naar 085 500 9962.

  cv-ketel vervangen Soest

  Wanneer cv-ketel vervangen?

  Een verwarming kent maar een beperkte gebruiksduur, en zal na verloop van tijd moeten worden vervangen. Bij de zoektocht naar een modernere cv-ketel dient u aandacht te besteden aan verschillende aspecten. Zo is het belangrijk om te kijken naar het rendement van de diverse opties, het vermogen en de warmwater capaciteit. Daarnaast dient u een keuze te maken tussen een combiketel en een hr-ketel. Weet u niet waar u moet beginnen met het kiezen van een nieuwe installatie? Vul dan uw wensen in op het contactformulier en wij helpen u graag met advies. Ook een online oriëntatie door verschillende verwarmingssystemen met elkaar te vergelijken is een optie. Bedenk wat u belangrijk vind zodat u een goede en bewuste keuze maakt. De juiste cv-ketel bespaart u veel geld.

  cv-ketel levensduur

  Levensduur cv-ketel

  Zoals gezegd heeft een cv-ketel maar een beperkte levensduur. De exacte periode dat een verwarmingsketel meegaat is echter niet te voorspellen. Dit is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het apparaat, het onderhoud dat u hierop toepast, en de mate van verbruik. Gemiddeld kunt u echter uitgaan van een gebruiksduur van zo’n 12 tot 15 jaar. Na deze periode is het aan te raden om sowieso uw verwarming te vervangen om het energieverbruik binnen de perken te houden. Op de lange termijn is dit de minst kostbare oplossing. Benieuwd naar de prijzen? Wij bieden u graag een offerte aan.

  nieuwe cv-ketel inclusief montage Soest

  Nieuwe cv-ketel

  Bent u van plan om een nieuwe cv-ketel te kopen? Dan moet u een aantal keuzes maken. Bijvoorbeeld of u een solo of een combiketel wilt en een open of gesloten ketel. Daarnaast is het belangrijk om te berekenen hoeveel vermogen u nodig heeft. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid warme water die u denkt nodig te hebben en de grootte van de woning. Ook de aanwezigheid van vloerverwarming beïnvloedt de keuze voor een nieuwe cv-ketel. Er bestaan verschillende soorten verwarmingsketels, bijvoorbeeld een hr-ketel, HRe-ketel of een combiketel.

  Solo of combiketel?

  Wilt u een ketel die alleen zorgt voor het verwarmen van uw woning in Soest en dus niet voor warm water? Dan is het verstandig om te kiezen voor een solo cv-ketel. Een combiketel, de naam zegt het eigenlijk al, is een ketel die zowel zorgt voor warm tapwater als voor het verwarmen van uw huis. Of een combiketel mogelijk is, is afhankelijk van de afstand tussen de plek van de ketel en de warmwaterkranen in het huis. Zit er namelijk meer dan 10 meter tussen? Dan verliest u veel warmte en is het verstandiger om een solo ketel te gebruiken met een losse boiler voor warm tapwater.

  CW-waarde en vermogen van cv-ketel

  De CW-waarde staat voor Comfort Waarde. Deze waarde heeft te maken met het vermogen van de cv-ketel. Hoe hoger de CW-waarde, hoe hoger het vermogen is. Een hoge waarde geeft bijvoorbeeld aan dat het mogelijk is om warm te douchen en tegelijkertijd het warme water in de keuken te gebruiken. Bij een lage CW-waarde is dit niet mogelijk. Een Comfort Waarde van 3 geeft aan dat de ketel niet genoeg vermogen heeft om tegelijk warm water op meerdere plekken te leveren. Is er iemand aan het douchen? Dan heeft u geen warm water in de keuken. Of andersom natuurlijk. Een waarde van 6 geeft aan dat er genoeg warm water is voor gebruik op meerdere plekken.


  Op zoek naar een goedkope verwarmingsmonteur?

  Van een vakkundige reparatie tot het installeren van een nieuwe cv-ketel. Vraag een gratis offerte aan.

  Gratis offerte

  cv-ketel installatie Soest

  Cv-ketel installatie Soest

  De installatie van verwarmingsketels is voor veel mensen een grote stap, maar met behulp van een erkend cv-installateur hoeft u zich hier helemaal geen zorgen over te maken. Wanneer u een ervaren verwarmingsmonteur in Soest inschakelt, dan zal deze u allereerst informeren over de mogelijke nieuwe ketels, en de kosten die hierbij komen kijken. Op de dag van de installatie verwijdert hij eerst de oude verwarmingsketel, en plaatst de nieuwe hr-ketel. Vervolgens vervangt hij alle kranen onder de ketel en het expansievat, en stelt hij het moderne apparaat in. Deze laatste stap wordt door veel mensen nogal eens overgeslagen, maar het is van groot belang voor een zuinige verwarming om dit wel over te laten aan de vakman.

  installatie door cv-monteur

  Veilige installatie van cv-ketel

  De installatie van een cv-ketel door een verwarmingsmonteur houdt meer in dan alleen de ketel op de muur bevestigen en aansluiten op de leidingen. De cv-installateur plaatst de nieuwe ketel en voert een veiligheidscheck uit.

  Met de check bekijkt hij of het gasverbranding goed verloopt om koolmonoxide te voorkomen, of de rookgasafvoer goed is geregeld en of alle gasleidingen nog goed werken. Met een koolmonoxidemeting controleert de vakman meteen of er koolmonoxide vrijkomt rondom de ketel. Alleen met een juiste installatie en instelling werkt uw cv-ketel naar behoren en behaalt u het hoogste rendement.

  Rookgasafvoer vervangen

  De rookgasafvoer is een dikke pijp van aluminium, rvs of een speciale kunststof welke rookgassen afvoert. De gassen van (hoogrendements)ketels hebben hoge temperatuur van rond de 70 graden. Hierdoor ontstaat gauw het punt waarop de rookgas begint te condenseren. De condensdruppels hebben een hoge zuurgraad die zich tegen de randen van de rookgasafvoer afzet. Omdat het zo zuur is vreet de condens de buiten op waardoor er uiteindelijk gaatjes ontstaan. Dit is erg gevaarlijk omdat hierdoor koolmonoxide uw woning in Soest binnen kan komen. Een rookgasafvoer gaat zo’n 15 tot 20 jaar mee en moet daarom ook altijd worden vernieuwd tegelijkertijd met een ketelvernieuwing om ongelukken te voorkomen. Kijk op de website van Rijksoverheid voor meer informatie over de gevaren van een verouderde rookgasafvoer.

  Wat kost een verwarmingsmonteur?

  De prijzen voor een verwarmingsmonteur of cv-installateur zijn voornamelijk afhankelijk van de ervaring. Een startende cv-monteur heeft een uurtarief vanaf €20,-.

  Een MKB cv-monteur kost gemiddeld €40 per uur. Dit betekent echter niet dat een startende cv-installateur altijd goedkoper is. Doordat een monteur meer ervaring heeft gaan de werkzaamheden vaak ook sneller, waardoor hij minder lang bezig is met de reparatie, onderhoud of installatie.

  Prijstabel: kosten cv-monteur

  Type cv-monteur Gemiddelde kostprijs per uur*
  Startende cv-monteur Vanaf €20,-
  Ervaren ZZP cv-monteur Gemiddeld €30,-
  Ervaren MKB cv-monteur Gemiddeld €40,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief materiaal- en voorrijkosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan een gratis offerte aan.

  Factoren die de prijs van de cv-monteur beïnvloeden

  Het uurtarief van een cv-monteur wordt niet alleen beïnvloed door de ervaring, maar door nog een aantal factoren. Zo zijn de werkzaamheden ook van invloed op de kostprijs en het benodigde materiaal. Moeten er onderdelen vervangen worden tijdens het onderhoud of installatie? Houd dan rekening met een hogere totaalprijs. Onderhoud met een onderhoudscontract of servicecontract is vaak ook goedkoper dan wanneer u een cv-monteur inschakelt voor eenmalig onderhoud. Tot slot moet u ook nog rekening houden met de voorrijkosten. Door een monteur te kiezen uit uw regio in Soest bespaart u op de voorrijkosten.


  Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij onze verwarmingsmonteur in Soest.

  Gratis offerte

  Verwarming op gas

  Verwarming op gas komt tegenwoordig nog steeds het meeste voor. Dit type verwarming heeft een aantal voordelen. De brandstof is altijd beschikbaar, het is veilig in gebruik en relatief energiezuinig. In vergelijking met andere brandstoffen is het nog goedkoop, maar de verwachting is dat de prijzen de komende jaren flink gaan stijgen. In de brander van een verwarmingsketel wordt het gas verbrand. Hierdoor ontstaat warmte welke het water in een gesloten systeem verwarmd. Dit vindt vervolgens zijn weg naar de verwarming. De hr-installatie is tegenwoordig de meest populaire mogelijkheid. Een andere optie is een HRe-ketel. U vindt hier meer informatie over de verschillende ketels.

  vr-ketel

  Vr-ketel

  Een gesloten vr-ketel wordt tegenwoordig niet meer geplaatst. Deze ketel, een zogenaamde verbeterd rendement-ketel, is de voorloper op de hoogrendementsketel en voldoet niet meer aan de huidige eisen. Dit keteltype is namelijk minder zuinig dan een hr-ketel. Vanaf 26 september 2015 is het daarom niet meer mogelijk om een dergelijke ketel te plaatsen vanwege de milieueisen. Verwarmingssystemen moeten voldoen aan de ErP-richtlijn die in 2015 is opgesteld. Producten worden nu voorzien van een energielabel en met een C-energielabel is een vr-ketel niet meer geschikt. Heeft u nog een vr-verwarmingsketel? Door hem te vervangen door een nieuwer model kunt u veel besparen en een hoger rendement behalen.

  hr-ketel Soest

  Hr-ketel

  Wij gaven al aan dat het tegenwoordig verplicht is om bij de installatie van een andere verwarmingsketel te kiezen voor een hr-ketel. Wij krijgen regelmatig vragen van onze klanten wat precies het effect en voordeel van een dergelijke hr-ketel is. Het antwoord hierop is simpel: een hr-ketel vermindert het verbruik van fossiele brandstoffen, doordat het een deel van de vrijgekomen gassen tijdens het verwarmen opnieuw gebruikt. Dit betekent dat een hr-ketel een rendement van over de 100 procent kan hebben. De installatie van een hr-ketel is relatief lastig, en vereist in sommige gevallen een aanzienlijke verbouwing. De hulp van een erkend verwarmingsmonteur is hierbij vereist.

  hre-ketel Soest

  HRe-ketel

  De HRe-ketel produceert net als de gewone hoogrendementsketel warm water en warmte. Daarnaast wekt het HRe-ketel ook elektriciteit op. Hierdoor wordt het verbruikte brandstof efficiënter benut waardoor een hoger rendement mogelijk is. Hierdoor bespaart u op de energierekening en vermindert u de CO2-uitstoot. Een nadeel van de HRe-ketel is echter de hoge aanschafprijs. Deze installatie is daarom alleen geschikt voor een huishouden dat veel energie verbruikt. Een HRe-ketel is pas echt interessant als u meer dan 1.800 m³ gas of meer verbruikt, omdat u een slecht geïsoleerde woning of een groot huishouden hebt. Alleen in dit geval is het aanschaffen van een HRe-ketel rendabel.

  uhr-ketel Soest

  Uhr-ketel

  Een Ultra Hoog Rendement, de Uhr-ketel, werkt door middel van een combinatie met een warmtepomp. De pomp haalt warmte uit verschillende warmtebronnen, denk aan de lucht, bodem of water. Warmtepompen werken op elektriciteit en zorgen voor een duurzame en milieuvriendelijke manier van het verwarmen van water. Het rendement van een Uhr-ketel is ontzettend hoog, namelijk 140% tot 147%. De ketel is altijd een open systeem, want er ontstaan geen condensvorming. Dit systeem zorgt nog voor een ander voordeel, want het is niet nodig om een afvoer naar het riool voor de condens aan te sluiten.

  Wat kost een cv-ketel?

  De totaalprijs voor een cv-ketel hangt voornamelijk af van het type dat u wilt laten plaatsen. In de volgende prijstabel vindt u een aantal gemiddelde prijzen.

  De aanschaf is een grote investering, maar u bespaart waarschijnlijk aanzienlijk op de energiekosten. Een verouderde of slecht werkende cv-ketel verbruikt veel onnodige energie. Met een nieuwe hr-ketel met een gemiddelde kostprijs van €1.000,- tot €2.600,- heeft u deze investering binnen een paar jaar weer terugverdiend. De prijzen zijn niet alleen afhankelijk van het type dat u kiest, maar ook van het benodigde vermogen en de montagekosten. Houd rekening met gemiddelde montagekosten tussen de €500,- tot €900,-.

  Prijstabel: kosten cv-ketel

  Type cv-ketel Gemiddelde prijzen, inclusief btw*
  Vr-ketel €900,- tot €1.500,-
  Hr-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Uhr-ketel €1.800,- tot € 3000,-
  HRe-ketel €11.000,-
  Montagekosten per klus €500,- tot €900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Subsidie op verwarming in 2018 en 2019?

  Door te investeren in duurzame energie, bijvoorbeeld met een hoogrendementsketel waarmee u minder fossiele brandstoffen verbruikt, heeft u mogelijk recht op een subsidie. Deze subsidie wordt de investeringssubsidie duurzame energie genoemd (ISDE). Deze tegemoetkoming loopt nog tot en met 31 december 2020 tot het subsidiepotje leeg is. In totaal is er 100 miljoen beschikbaar. Op rvo.nl leest u meer over de voorwaarden en hoe u het kunt aanvragen. Naast de ISDE is het soms ook mogelijk om provinciale of gemeentelijke subsidies te ontvangen voor het plaatsen va neen cv-ketel en het nemen energiebesparende maatregelen. Via energiesubsidiewijzer.nl controleert u eenvoudig er nog andere regelingen zijn.

  subsidie op verwarming 2018 en 2019

  Wilt u een nieuwe cv-ketel voor uw verwarming?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs aan!

  Gratis offerte

  Verwarming: elektrisch

  Denkt u erover na om elektrisch te verwarmen? Elektrische verwarming geeft snel warmte af. Dit maakt de verwarming ideaal voor ruimtes waarin u af en toe weinig tijd doorbrengt, zoals de badkamer. Elektrisch is bovendien milieuvriendelijk, omdat er geen fossiele brandstoffen zoals mazout nodig zijn. Een nadeel van een elektrische verwarming is dat deze veel meer energie verbruikt dan traditionele verwarming. Men kiest er daarom veelal voor om deze alleen als bijverwarming te gebruiken, als is elektrische hoofdverwarming tegenwoordig ook mogelijk. Er bestaan verschillende soorten elektrische verwarming. Denk hierbij aan verwarming in de vloer, elektrische radiatoren, een lucht-lucht warmtepomp en infraroodverwarming.

  infrarood verwarming

  Infrarood verwarming

  Eén van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van verwarmen en verwarming is de infrarood techniek. Bij deze techniek wordt er niet gebruik gemaakt van water, maar van elektriciteit voor het verwarmen van uw woning. Infrarood verwarmen werd tot op heden met name toegepast binnen de professionele sport en door fysiotherapeuten, tegenwoordig is het echter ook verkrijgbaar als standaard verwarming. Voordelen van infrarood verwarming zij onder andere de lagere stookkosten en de continue en directe verwarming. Het nadeel is dat de infrarood panelen tegen het plafond moeten worden geplaatst voor een optimaal resultaat.

  warmtepomp installatie Soest

  Warmtepomp: duurzaam verwarmen

  Er komen steeds meer oplossingen voor duurzaam verwarmen. Eén van de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven is de warmtepomp. Het is een pomp die uit de omgevingsfactoren energie haalt, en deze zo omzet dat de verwarming van tapwater mogelijk is. Traditionele vormen van een warmtepomp zijn onder meer de koelkast en de vriezer. Naast de standaard warmtepomp, bestaan er tegenwoordig ook speciale varianten, die Nederlandse wetenschappers ontwikkeld hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hybride en de ventilatie-pomp. Het aanschaffen van een warmtepomp brengt wel hoge kosten met zich mee, eventueel kunt u hiervoor wel een subsidie aanvragen bij de landelijke en lokale overheden.

  Het installatieproces van een hybride warmtepomp:

  Hybride warmtepomp

  Een hybride warmtepomp wordt gekoppeld aan de cv-ketel. Het zorgt voor een groot deel voor het warme water dat nodig is in uw woning in Soest. Wanneer het heel erg koud is buiten of wanneer u veel warm water nodig heeft, wordt de cv-ketel ingeschakeld. Deze zorgt dan voor het extra vermogen wat op dat moment nodig is.

  Elektrische cv-ketel

  De meeste cv-ketels werken op aardgas. Het gebruik van fossiele brandstof is niet milieuvriendelijk en bovendien wordt het steeds duurder. Een elektrische ketel gebruikt geen fossiele brandstoffen en is daarom een duurzame warmtebron. Een elektrische ketel verwarmt geen water, hiervoor heeft u nog een aparte boiler (bijvoorbeeld op zonne-energie) voor nodig.


  Overweegt u elektrische verwarming in Soest?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek de kosten.

  Gratis offerte

  Merken cv-ketels

  Als u een nieuwe installatie voor de verwarming koopt, dan hebt u de keuze uit vele verschillende soorten. Het is dan ook belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden als u een keuze gaat maken. Denk hierbij aan de soort ketel u wenst, het gaskeurlabel, de benodigde capaciteit en uiteraard de verschillende merken. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan merken verkrijgbaar op het gebied van verwarming. Elk merk heeft zo zijn eigen speciale eigenschappen, zoals duurzaamheid, compactheid of comfort. U vindt hier een overzicht van de 8 meest bekende merken en diens kenmerkende eigenschappen.

  Atag

  atag cv-ketel SoestDe cv-systemen van ATAG worden door de consumentenbond als beste koop beschouwt. De combiketels gooien hoge ogen en zijn in november 2014 als beste getest. ATAG is opgericht in 1948 en staat in Nederland goed bekend als verwarming producent. Naast combiketels verkoopt ATAG ook hr-oplossingen. Varianten met een losse boiler vormen tevens een optie. Voor welke oplossing u ook kiest, met het juiste onderhoud zorgt u voor een optimale levensduur.

  AWB

  awb cv-ketel SoestSinds 1934 heeft AWB zich ontwikkeld tot een specialist in cv-ketels. AWB leveren verder ook nog thermostaten voor in de kamer, zonneboilers en hybride systemen. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit. Indien u meer informatie wilt over het assortiment en de product mogelijkheden bij u thuis in Soest vertrouw dan op het advies van de verwarmingsmonteur. Deze vertelt u alles vertellen over de prijzen, de reparatie kosten en beantwoordt al uw vragen over de beste verwarming.

  Bosch

  bosch verwarmingsketel SoestBosch is in 1886 in Duitsland opgericht en een groot internationale bedrijf. Bosch is actief op diverse markten en ook op het gebied van centrale verwarmingsketels lopen zij voorop met het innoveren en ontwikkelen van hun producten. Hun assortiment bestaat uit combiketels, hr- en cv-ketels. Wij garanderen dat u bij Bosch altijd profiteert van een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien krijgt u de keus uit een ruim assortiment aan accessoires.

  Ferroli

  ferroli cv-monteur SoestFerroli is erg begaan met het milieu en maakt energiezuinige centrale verwarming elementen. 50 jaar geleden zijn zij opgericht en sindsdien bezig met het innoveren van hun productlijn. Dat hun formule werkt is bewezen want ruim 1 miljoen Nederlanders kozen voor een Ferroli product in hun huis in Soest. De verwarmingexperts van Van Vliet kunnen u meer vertellen over de voordelen en de prijzen van deze modellen. Ook denken ze mee aan wat voor u de beste keus is en hoe het wooncomfort in uw woning te verbeteren.

  Intergas

  intergas verwarmingsmonteur SoestVele mensen kennen het merk Intergas van de hr-ketels die deze fabrikant verkoopt. Meer dan 50 jaar geleden is Intergas opgericht en sindsdien groeit het bedrijf gestaag. Hun producten hebben een hoog kwaliteitsniveau en zij blinken uit in het maken van energiezuinige hr-ketels. In Nederland verkoopt Intergas de meeste hoogrendementsketels, de Intergas Kombi Kompakt is daarmee het stokpaardje. Vraag onze verwarmingspecialisten naar de voordelen.

  Nefit

  nefit cv-installateur SoestNefit is ruim 100 jaar actief op het gebied van cv- en hr-ketels. Zij richten zich op de particulieren markt, maar ook op de industrie en utiliteit. In 2004 is het overgenomen door Bosch Thermotechnik. Vanaf toen maakte het bedrijf Nefit veel stappen en vergaarde het nationaal en internationaal aanzien. Bent u op zoek naar een duurzame verwarming bij u thuis? Ook daarvoor zit u bij Nefit op de juiste plek, onder meer warmtepompen vormen onderdeel van vaste aanbod.

  Remeha

  remeha verwarmingsmonteur SoestRemeha biedt een ruim assortiment aan producten aan. Hun core business is de standaard verwarmingsketel, maar daarnaast richten zij zich ook op boilers, kamerthermostaten, combiketels en hoogrendementsketels. Remeha mag de titel ‘best managed companies’ dragen omdat zij in 2014 deze naam verdiend hadden. Als u interesse hebt in een van de centrale verwarmingssystemen van Remeha dan vertelt een specialist van Van Vliet u graag meer over de modellen, kosten en prijzen.

  Vaillant

  vaillant cv-monteur SoestVaillant heeft net als Bosch en Nefit ook internationaal veel aanzien vergaart en levert producten in meer dan 80 landen. Het assortiment van Vaillant bestaat uit geisers, warmtepompen, centrale verwarmingssystemen en hoogrendementsketels. Vaillant biedt een eigen servicedienst voor onderhoud aan, om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Wilt u meer informatie over de service? Bel met de verwarmingsmonteur uit Soest.


  cv-ketel laten bijvullen

  CV-ketel bijvullen

  Het onderhoud van een verwarmingsketel moet u voor het grootste deel overlaten aan een erkend verwarmingsmonteur uit Soest om een onnodige reparatie te voorkomen. Er is echter een deel van het onderhoudswerk dat u zelf kunt uitvoeren. Hieronder valt bijvoorbeeld het bijvullen van de druk in de ketel. Wanneer deze waterdruk te laag is (onder de 1.5 bar) dan loopt u het risico op storingen van de verwarming. Voor het bijvullen van de cv-ketel hebt u alleen een vulslang of een trechter nodig. Vul de druk aan, en ontlucht daarna eventueel nog de radiatoren voor een optimaal resultaat.

  radiator vervangen door verwarmingsmonteur

  Radiator vervangen

  Een radiator is een vast onderdeel van de verwarming, dat meestal erg lang meegaat. Het is dan ook heel zelden noodzakelijk om de radiator te vervangen in verband met storingen of een verminderde werking. Wat eerder een reden kan zijn om de radiatoren te vervangen is een verminderde uitstraling. Radiatoren bieden vaak een zeer industriële, standaard aanblik, die door een groot aantal van onze klanten uit Soest niet gewaardeerd wordt. Zij kiezen daarom voor een designradiator. Designradiatoren zijn verwerkt als kunstwerk, als houten plankje, als buizenstelsel of iets geheel anders, afhankelijk van uw wensen.

  designradiator

  Designradiator

  Woont u in een relatief oud pand in Soest? Dan is er voor het verwarming waarschijnlijk gebruik gemaakt van een standaard radiatoren. Een dergelijk radiator is tegen de wand geplaatst, en bestaat uit een ijzeren vlak. Vindt u de uitstraling van een standaard radiator maar niets? Kijk dan eens bij onze experts naar de opties voor een designradiator. Een designradiator ziet eruit als een houten plankje, een kunstwerk van buizen, of nog heel anders. Door te kiezen voor een designradiator zorgt u voor een coherente stijl bij uw woonhuis. Houd er wel rekening mee dat het aanschaffen van een designradiator een grote investering vraagt.

  radiatorknop vervangen

  Radiatorknop vervangen

  Het vervangen van de radiatorknop is één van de klussen die u zelf kan afhandelen. Bij de meeste bouwmarkten uit de regio is het mogelijk om radiatorknoppen in vele soorten en maten aan te schaffen. U draait de oude eenvoudig los, en plaatst de moderne variant. Wilt u een thermostaat radiatorknop installeren? Overweeg dan om hiervoor de hulp van een erkend verwarmingsmonteur in te roepen. Ook voor het repareren of vernieuwen van de radiatorkraan is het aan te raden een professional in te schakelen. Deze helpt u gegarandeerd snel en vakkundig bij de klus in Soest, zodat u snel weer van een optimaal wooncomfort geniet.

  thermostaat vervangen

  Thermostaat vervangen

  Het vernieuwen van een thermostaat is over het algemeen niet nodig, tenzij deze natuurlijk kapot is. Het is echter wel een optie om een nieuwe thermostaat te laten plaatsen om het gebruiksgemak hiervan te verhogen. Tegenwoordig werkt menig energieleverancier namelijk met de slimme thermostaat. Dit is een apparaat dat het dagelijkse verbruik bijhoudt, en waarop u kunt zien op welk moment u de meeste energie verbruikt. Een slimme thermostaat is bovendien te koppelen aan uw smartphone of tablet. Dit betekent dat u op afstand de thermostaat kunt bedienen, en bijvoorbeeld na het werk direct thuiskomst in een aangenaam verwarmde woning.

  wetgeving cv-ketel

  Europese wetgeving

  In Europa is men continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe wetten die ervoor zorgen dat het verbruik van fossiele brandstoffen zoveel mogelijk beperkt wordt. Een voorbeeld hiervan is de wet die het verkopen van verbeterd rendement cv-ketels verbiedt. Dit betekent dat alleen hr-verwarmingsketels, een HRe-ketel en combiketels voldoen aan de eisen voor rendement en energiebesparing. Dit levert niet direct problemen op voor de meeste Nederlandse huishoudens. Alleen de huidige eigenaren van vr-ketels krijgen te maken met een aanzienlijke verbouwing van de afvoer wanneer zij hun verwarming moeten vervangen. Onze specialisten uit Soest bieden u hierover graag meer informatie.

  Onderhoudscontract voor verwarming

  Onderhoud is erg belangrijk omdat u hiermee een reparatie voorkomt en de gebruiksduur van uw installatie verlengt. Het is eventueel mogelijk om voor het onderhoud van de verwarmingsketel een contract af te sluiten. Er bestaan vele verschillende soorten onderhoudscontracten. In de meeste gevallen betaalt u ieder jaar een bedrag voor het controleren, afstellen en reinigen van de ketel. Indien nodig wordt een reparatie uitgevoerd. Het meest volledige onderhoudscontract dekt ook eventuele materiaalkosten. Een onderhoudscontract heeft een aantal voordelen. Als een reparatie nodig is dan wordt u sneller geholpen, de kans op storingen is kleiner en u bespaart meer energie.

  Hoe herken ik een goede cv-monteur?

  Weet u waar u precies op moet letten bij het inschakelen van een cv-monteur? Wij hebben nog een paar handige tips voor u. Is de cv-monteur bijvoorbeeld lid van een brancheorganisatie zoals het Uneto-VNI ? Een lidmaatschap bij een brancheorganisatie geeft vaak aan dat de cv-monteur werkt volgens de wettelijke richtlijnen. Let daarnaast ook op keurmerken, certificaten en benodigde diploma’s en bijscholingen. Een VCA-diploma wordt gegeven aan monteurs en bedrijven die klantgericht werken. Ze zijn onder andere gecontroleerd op veiligheid. Daarnaast bestaan er diverse bijscholingen die een cv-monteur kan volgen, bijvoorbeeld over het herkennen van koolmonoxideproblemen.


  cv-ketel reparatie Soest

  24/7 spoedservice bij storingen

  Is uw verwarming kapot? Of heeft u geen warm water? Schakel dan de spoedservice in en een verwarmingsmonteur komt zo snel mogelijk bij u langs.

  De spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het verhelpen van storingen. Bel direct naar 085 500 9962 om in contact te komen met een monteur uit de omgeving van Soest.

  verwarmingsmonteur inschakelen Soest

  Direct contact: 085 500 9962

  Heeft u last van storingen of is de verwarming kapot? Of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen of een nieuwe cv-ketel laten plaatsen? Bel dan direct om in contact te komen met een monteur bij u uit de buurt. Liever een gratis en vrijblijvende offerte voor het onderhoud of de installatie? In het geval van een ketel- en verwarmingstoring is een verwarmingsmonteur uit Soest snel bij u ter plaatse voor een reparatie.

  085 500 9962