verwarmingsmonteur Zeewolde

Verwarmingsmonteur Zeewolde

085 500 9960

Nu bereikbaar.

Bent u op zoek naar manieren om te besparen op de verwarming van uw huis in Zeewolde? Dan kan een verwarmingsmonteur u helpen. Met de installatie van een nieuwe cv-ketel of door goed onderhoud te plegen kunt u uw stookkosten drastisch verlagen.

Op deze pagina leest u wat een verwarmingsmonteur uit Zeewolde voor u kan betekenen. U leest over een eventuele reparatie, het vervangen van de verwarmingsinstallatie en u vindt hier meer informatie over de verschillende soorten ketels.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9960


  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  In sommige situaties is het noodzakelijk om een verwarmingsmonteur in te schakelen. Deze vakman kan bijvoorbeeld alle werkzaamheden rondom uw centrale verwarming uitvoeren. Denk hierbij aan het plegen van onderhoud, maar ook voor het verwijderen van een oud model en het installeren van een nieuw model. Een verwarmingsmonteur uit Zeewolde kan echter ook voor kleinere werkzaamheden ingeschakeld worden. Denk aan het bijvullen van uw HRe-ketel, het vernieuwen van uw radiator, radiatorknop of thermostaat en het plaatsen van design radiatoren. Bovendien kan hij u van een persoonlijk advies voorzien als u de aanschaf van bijvoorbeeld een warmtepomp overweegt. De belangrijkste werkzaamheden van een verwarmingsmonteur zijn:

  • Het verwijderen en installeren van verwarmingsketels
  • Het plaatsen van nieuwe (design) radiatoren
  • Het vernieuwen van de thermostaat
  • Onderhoud aan de verwarmingsketel en rookgasafvoer
  • Bijvullen van de combiketel
  • Het uitvoeren een reparatie bij een defect


  cv-ketel spoedservice Zeewolde

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  Is uw cv-ketel kapot? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat de thermostaat kapot gaat, of kunnen de leidingen bevriezen. Als u het vermoeden hebt dat de hr-ketel kapot is. Kijk dan eerste even of de gaskraan wel open is gedraaid en of uw kamerthermostaat hoog genoeg staat. Controleer ook of de stekker juist in het stopcontact zit. Is alles correct aangesloten? Dan bestaat er kans dat u een verwarmingsmonteur nodig hebt voor de reparatie van uw cv-ketel. Vul voor een snelle reparatie het offerteformulier in of bel naar 085 500 9960 voor service van een verwarmingsmonteur in en rond Zeewolde. De monteurs van Van Vliet staan u ook graag bij voor het onderhoud van uw verwarmingsketel.

  verwarming onderhoud Zeewolde

  Onderhoud

  Wilt u verhinderen dat uw verwarming het begeeft? Dan is onderhoud erg belangrijk. Eens in de twee jaar naar uw cv-ketel laten kijken is zeker niet overdreven. Zo bent u van een warm huis verzekerd.

  Als extra stukje service biedt een verwarmingsmonteur uit Zeewolde ook een onderhoudscontract. Dit contract biedt ook een extra stuk zekerheid dat u geen slachtoffer wordt van een storing. In dit contract vormt u een overeenkomst voor regelmatig onderhoud en reparatie van uw verwarming. Zo voorkomt u een defect of storingsmelding!

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Goed onderhoud aan de combiketel is ontzettend belangrijk. Zo behoudt u het hoge rendement en voorkomt u hoge stookkosten. Door regelmatig onderhoud te plegen hebt u bovendien minder last van storingen dan die iemand die geen onderhoud uit laat voeren en voorkomt u dus hoge kosten voor een reparatie. U kunt eenmalig een cv-monteur inhuren voor uw cv-onderhoud, maar het is ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Met goed onderhoud profiteert u van:

  • een langere levensduur;
  • minder storingen;
  • een energiezuinige ketel en betere veiligheid.

  Cv-ketel reparatie Zeewolde

  Is uw cv-ketel kapot en wil u hem repareren? Vraag uzelf dan eerst af of reparatie wel de beste handelswijze is. Ga eerst na hoe oud uw cv-ketel is. Als deze ouder dan 12 jaren is, dan is het in veel gevallen verstandig voor een nieuwe verwarmingsketel te kiezen. Een reparatie zal dan relatief duur uitvallen, terwijl u dan na enkele jaren toch een ander model moet laten plaatsen. Een verwarmingsmonteur helpt u met plezier bij het maken van de juiste keuze, en doet u graag aanbevelingen voor het aanschaffen van een hr-ketel.

  Bel direct 085 500 9960
  storing cv-ketel

  Cv-ketel storing oplossen

  Er zijn verschillende oorzaken voor het in storing raken van een cv-ketel. Voordat u met een monteur belt, is het een optie om zelf enkele zaken te controleren. Kijk ten eerste of de verwarmingsketel nog aanstaat. Brandt de gasvlam nog? Zit de stekker nog in het contact? Probeer ook altijd om de ketel te resetten. Sommige interne problemen worden hiermee direct opgelost. Een ander punt dat u zou kunnen controleren is de waterdruk. Deze moet minimaal op 1.5 bar staan wil de verwarming goed werken. Heeft u alles gecontroleerd en blijft het apparaat kapot? Neem dan contact op met onze cv-service via 085 500 9960 voor een snelle reparatie.

  cv-ketel vervangen Zeewolde

  Wanneer Cv-ketel vervangen?

  Zelfs met regelmatig onderhoud is de gemiddelde leeftijd van een verwarmingsketel niet langer dan 12 tot 15 jaar. Na verloop van tijd merkt u dat uw stookkosten verhogen, in dat geval is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwer model. Dit zal uw stookkosten doen dalen omdat u een optimaal rendement behaalt. Bovendien verhoogt dit de waarde van uw woning aanzienlijk. Wanneer u uw verwarming wilt vernieuwen, dient u een keuze te maken uit de vele verschillende merken en modellen. Wij raden u aan om in ieder geval te kijken naar een model met een hoog rendement, om zoveel mogelijk te kunnen besparen op de energiekosten.

  levensduur cv-ketel

  Levensduur cv-ketel

  Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag wanneer zij hun verwarming moeten vervangen door een nieuw exemplaar. Hier is echter geen vast antwoord op te geven. De levensduur van een verwarmingsketel wordt beïnvloed door de mate van onderhoud die u toepast, de mate van verbruik en daarnaast de kwaliteit van het apparaat. Gemiddeld gezien gaan de meeste apparaten zo’n 12 tot 15 jaar mee. Raakt de installatie eerder al regelmatig in storing? Dan is het mogelijk dat een reparatie niet afdoende werkt om het probleem te verhelpen, en dat het tijd is om een nieuwe hr-ketel te kopen. De mogelijkheden hiervan zijn zeer uitgebreid, maar elke hoogrendementsketel zorgt voor een besparing op de stookkosten.

  nieuwe cv-ketel

  Nieuwe cv-ketel

  Merkt u dat uw stookkosten steeds hoger worden? Grote kans dat uw ketel aan vervanging toe is. Met de aanschaf van een nieuwe verwarmingsinstallatie profiteert u van een hoger rendement, waardoor u maandelijks op de energiekosten bespaart. Op deze manier verdient u de investering vanzelf weer terug! Er zijn een aantal keuzes die u moet nemen. Bijvoorbeeld: kiest u een solo- of een combiketel? En hoeveel vermogen moet het nieuwe verwarmingssysteem hebben? Als u contact opneemt met een cv-installateur uit Zeewolde dan krijgt u een persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u de juiste verwarmingsinstallatie kiest.

  Solo of combiketel?

  Er zit één belangrijk verschil tussen een solo- en een combiketel. Een soloketel verzorgt alleen de verwarming in huis terwijl combiketels ook zorgen voor warm water. Wilt u graag een soloketel in huis, dan moet u dus ook geiser hebben om het water te verwarmen. Soloketels zijn doorgaans voordeliger in aanschaf, maar als u ook nog een geiser moet kopen en plaatsen dan bent u met een combinatieketel goedkoper uit. Een combiketel is iets groter en neemt dus meer ruimte in. Een combiketel is mogelijk als het verwarmingssysteem maximaal 10 meter aan leidingen verwijderd is van de warmwaterkranen. Anders duurt het te lang voordat het warmte water de kraan heeft bereikt.

  CW-waarde en vermogen van cv-ketel

  Het is enorm belangrijk om te kiezen voor een verwarmingsinstallatie met het juiste vermogen. Het totale vermogen is afhankelijk van de inhoud van uw woning, de mate van isolatie en het verwarmingsgebruik. Zo’n hoog mogelijk vermogen is niet altijd de beste optie. Als u kiest voor een hoog vermogen terwijl u in een kleine woning woont, dan kan het zijn dat uw stookkosten flink stijgen. Een gemiddelde berekening voor het juiste vermogen is: gewenste binnentemperatuur x de inhoud van het huis x3,86. Houd naast het vermogen ook rekening met de juiste CW-waarde. De comfortwaarde geeft aan hoeveel warm water de combiketel kan leveren.


  Verwarmingsmonteur in Zeewolde nodig?

  Van het installeren van een nieuwe cv-ketel tot een snelle reparatie. Vraag een gratis offerte aan.

  Gratis offerte

  cv-ketel installatie Zeewolde

  Cv-ketel installatie Zeewolde

  U kunt niet zomaar zelf een cv-ketel installeren omdat dit levensgevaarlijke gevolgen kan hebben. Bijvoorbeeld als de rookgasafvoer niet goed is aangesloten. Als u een verwarmingsmonteur uit Zeewolde inhuurt voor de installatie, dan volgt hij de volgende stappen: het verwijderen van de oude ketel, het installeren van de nieuwe ketel, het vervangen van alle kranen en het expansievat en tot slot stelt hij de combinatieketel juist af en geeft hij u een korte uitleg. In principe neemt het installeren 4 uur in beslag. Als u de verwarmingsinstallatie op een andere plek laat monteren of als er extra voorzieningen nodig zijn, heeft de cv-installateur meer tijd nodig.

  verwarming installatie Zeewolde

  Veilige installatie van cv-ketel

  Veiligheid is enorm belangrijk. Vooral de rookgasafvoer en gasleidingen van verwarmingsketels kunnen problemen opleveren. De levensduur van de rookgasafvoer is doorgaans iets langer dan de levensduur van de ketels. Toch is het raadzaak om naast de nieuwe verwarmingsinstallatie ook de rookgasafvoer te vernieuwen. Zo weet u zeker dat alle afvalstoffen correct worden afgevoerd. Vraag de cv-installateur om bij het installeren direct ook de gasleidingen te controleren. Voor uw eigen veiligheid is het ook verstandig om de cv-installateur een koolmonoxide meting uit te laten voeren. Hij controleert dan of er koolmonoxide rondom de verwarmingsinstallatie aanwezig is.

  Rookgasafvoer vervangen

  Een rookgasafvoer heeft een gemiddelde levensduur van 15 tot 20 jaar. Wanneer het tijd is om uw verwarmingsketel te vervangen, raden wij u aan om tegelijk ook de rookgasafvoer te vernieuwen. De rookgasafvoer is de schoorsteen die ervoor zorgt dat alle rookgassen die tijdens het verbrandingsproces vrijkomen, naar buiten worden afgevoerd. Door de rookgasafvoer direct te vernieuwen, weet u zeker dat de rookgasafvoer naadloos aansluit op uw nieuwe installatie. Bovendien heeft een verouderde rookgasafvoer grote nadelige gevolgen voor uw gezondheid omdat er mogelijk koolstofmonoxide in uw woning belandt. Wilt u een oude VR-ketel vervangen? Dan is de bestaande rookgasafvoer sowieso niet geschikt voor het nieuwe model. Meer weten over de gevaren? Kijk dan op de website van Rijksoverheid.

  Wat kost een verwarmingsmonteur?

  De diensten van een verwarmingsmonteur hebben een kostprijs van gemiddeld €20,- tot €40,- per uur. De exacte kosten zijn voornamelijk afhankelijk van de ervaring van de verwarmingsmonteur.

  Een cv-installateur die net start is al in te huren vanaf €20,- per uur, terwijl een ervaren MKB cv-installateur een tarief van ongeveer €40,- per uur rekent. Houd daarnaast rekening met eventuele voorrijkosten. Deze verschillen per bedrijf.

  Prijstabel: kosten cv-monteur

  Type cv-monteur Gemiddelde kostprijs per uur*
  Startende cv-monteur Vanaf €20,-
  Ervaren ZZP cv-monteur Gemiddeld €30,-
  Ervaren MKB cv-monteur Gemiddeld €40,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief materiaal- en voorrijkosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan een gratis offerte aan.

  Factoren die de prijs van de cv-monteur beïnvloeden

  Op zoek naar een goedkope verwarmingsmonteur voor de installatie van uw verwarming? De kosten zijn afhankelijk van verschillende prijzen. Uiteraard speelt de ervaring van de cv-installateur een grote rol. Iemand met meer ervaring kan nou eenmaal een hoger tarief hanteren dan iemand die net als monteur gestart is. U bent bovendien het goedkoopst uit als u een ketel laat vervangen op exact dezelfde plek, zodat de verwarmingsmonteur uit Zeewolde dezelfde leidingen kan gebruiken. Hoe complexer de installatie, des te hoger de prijs. Daarnaast rekenen veel monteurs voorrijkosten. Door te kiezen voor een cv-installateur uit de regio Zeewolde bespaart u hier zoveel mogelijk op.


  Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij onze verwarmingsmonteur in Zeewolde.

  Gratis offerte

  Verwarming op gas

  In Nederland is op dit moment 95% van de woningen aangesloten op het aardgasnetwerk. Daarmee is het de meest populaire manier van verwarmen. Toch zit er een dalende lijn in dit percentage, omdat men steeds milieubewuster en zuiniger wilt leven. Klanten kiezen daarom steeds vaker voor alternatieven zoals een warmtepomp of zonneboiler. Klanten die op gas verwarmen doen dat in principe door middel van een gasketel. In dit geval is de gasketel verantwoordelijk voor de verbranding van gas, die water in een gesloten systeem verwarmd. Dit stroomt door de radiatoren wat uw woning uiteindelijk verwarmd. Een andere mogelijkheid is de gaskachel, al worden deze kachels steeds minder gebruikt.

  vr-ketel

  Vr-ketel

  De vr-ketel is de voorloper van de hr-ketel. Het rendement van een vr-ketel is een stuk lager dan die van een hoogrendementsketel en mede daarom mogen ze sinds 26 september 2015 niet meer verkocht worden. Sinds september 2015 is het namelijk verplicht dat elke verwarming voldoet aan de ErP-richtlijn van 2015: kort gezegd houdt dat in dat de verwarming voorzien moet zijn van een energielabel en voldoet aan Europese eisen wat betreft het energieverbruik. Het energielabel van vr-ketels is C. Dat is niet voldoende om aan de eisen te voldoen. Heeft u op dit moment nog een vr-ketel in huis? Met de installatie van een hoogrendementsketel bespaart u gemiddeld 15% tot 20% op uw energiekosten.

  hr-ketel Zeewolde

  Hr-ketel

  De Nederlandse overheid werkt er hard aan om zoveel mogelijk te besparen op de stookkosten. Daarom is het vanaf nu enkel toegestaan om een hr-ketel te plaatsen. De afkorting hr staat voor hoogrendement. Een hr-ketel is dan ook een verwarmingsketel die een aanzienlijk hoger rendement levert dan de standaard variant. Sommige hr-ketels hebben zelfs een 107% oplevering. Hoewel de installatiekosten van hoogrendementsketels relatief hoog liggen, zult u op de lange termijn aanzienlijk besparen op de energiekosten. Jaarlijks kan dit een verschil van enkele honderden euro’s opleveren. Laat een erkend verwarmingsmonteur wel altijd de installatie uitvoeren voor het beste resultaat en een lange levensduur.

  hre-ketel Zeewolde

  HRe-ketel

  Als u een nieuwe installatie moet aanschaffen, dan kunt u een HRe-ketel overwegen. HRe-ketels werken grotendeels hetzelfde als een standaard hoogrendementsketel. De installatie verwarmt uw woning en levert warm water uit de kraan, maar daarnaast wekt deze combiketel elektriciteit op. Zodra de verwarming aanslaat genereert u naast warmte ook elektriciteit. Doordat u veel minder elektriciteit verbruikt, zal uw energierekening flink dalen! In een gemiddelde woning genereert een HRe-combiketel ongeveer 2.500kWh, wat ongeveer 65% tot 75% van het jaarlijks verbruik is. De kosten liggen wel een stuk hoger dan een standaard hoogrendementsketel. U betaalt ongeveer €10.000,- exclusief montagekosten.

  uhr-ketel Zeewolde

  Uhr-ketel

  Er is ook nog de keuze uit een uhr-ketel. Dit staat voor ultra hoog rendement, en werkt in combinatie met een warmtepomp. De pomp onttrekt warmte uit de lucht en geeft deze warmte door aan de verwarmingsketel. Door het slimme gebruik van een warmtepomp behaalt de uhr-ketel een rendement van maar liefst 140% tot 147%! De uhr-ketel is een open systeem, omdat er geen condensatie plaatsvindt. Hierdoor hoeft u de verwarming installatie niet aan te sluiten aan de riolering. Dit maakt het mogelijk om de installatie op elke mogelijke plek in huis te plaatsen.

  Wat kost een cv-ketel?

  De kosten voor een nieuwe verwarmingsinstallatie hangen heel erg samen met het soort ketel dat u aanschaft. Een standaard hr-ketel koopt u vanaf €1.000,- tot €2.600,-. Hoe hoger het rendement van de ketel, des te hoger de kosten. Zo betaalt u voor een uhr-ketel €1.800,- tot €3.000,- en starten de kostprijzen van een HRe-installatie vanaf ongeveer €11.000,-. Deze prijzen zijn nog exclusief montage. De montagekosten verschillen per verwarmingsmonteur in Zeewolde, maar liggen gemiddeld tussen de €500,- tot €900,-. Bent u toe aan een nieuwe verwarming maar heeft u op dit moment een klein budget? Met een energiebespaarlening leent u tegen een aantrekkelijke rente, zodat u energiebesparende producten kunt kopen.

  Prijstabel: kosten cv-ketel

  Type cv-ketel Gemiddelde prijzen, inclusief btw*
  Vr-ketel €900,- tot €1.500,-
  Hr-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Uhr-ketel €1.800,- tot € 3000,-
  HRe-ketel €11.000,-
  Montagekosten per klus €500,- tot €900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Subsidie op verwarming in 2018 en 2019?

  In 2018 kunt u subsidie krijgen via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (IDSE). De IDSE is een subsidie voor de aanschaf van een zonneboiler, warmtepomp en palletkachels en is beschikbaar voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. U kunt deze subsidie nog aanvragen tot 31 januari 2018. Meer weten over de IDSE? Lees dan verder op rvo.nl. Hier vindt u alle voorwaarden en leest u hoe u deze subsidie kunt aanvragen. Benieuwd of u daarnaast een andere subsidie kunt aanvragen? Via energiesubsidiewijzer.nl vindt u snel een overzicht van alle landelijke en plaatselijke subsidies op het gebied van verwarming.

  subsidie op verwarming 2018 en 2019

  Bezuinigen op de verwarming van uw woning?

  Met de energiezuinige ketels kunt u flink besparen op de stookkosten!

  Gratis offerte

  Verwarming: elektrisch

  Sinds de populariteit van zonnepanelen stappen steeds meer klanten uit Zeewolde over op elektrische verwarming. Dit is namelijk een stuk voordeliger als u een groot deel van uw elektriciteit zelf opwekt door middel van de zonnepanelen. Er is de keuze uit elektrische hoofdverwarming of elektrische bijverwarming. Dit gebeurt in Zeewolde vooral vaak door middel van vloerverwarming in één ruimte of het hele huis. Een andere optie die in Zeewolde populair is, is de installatie van infrarood verwarming. Toch kiest men voornamelijk nog voor elektrische bijverwarming, omdat de meeste klanten nog niet voldoende energie opwekken om veel geld te besparen.

  infrarood verwarming

  Infrarood verwarming

  Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch verwarmen en verwarming is de infrarood kachel. Er zijn diverse voordelen verbonden aan infrarood verwarmen. De grootste is dat u geen leidingen hoeft aan te leggen. Andere voordelen van een infrarood kachel zijn de besparing op de energierekening, de zorg voor een gezond binnenklimaat en de mogelijkheid tot ventilatie zonder dat u warmte verliest. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan de installatie van infrarood panelen. De eerste is dat er elektriciteitskabels moeten worden aangelegd om de panelen aan te kunnen sluiten. Daarnaast is het noodzakelijk om de infrarood verwarmingspanelen aan het plafond te bevestigen. Dit is soms een lastig klusje.

  warmtepomp Zeewolde

  Warmtepomp: duurzaam verwarmen

  Naast een hr-ketel is het tevens een optie om te kiezen voor een warmtepomp om te bezuinigen op de energiekosten. Dit is een apparaat dat omgevingsfactoren omzet tot energie: onder meer lucht, aarde en water zijn hiervoor geschikt. Bij een warmtepomp koopt u feitelijk een klein beetje energie in, om de gratis omgevingsfactoren om te zetten naar bruikbare energie. De prijs is vrij aanzienlijk, maar hangt af van het soort warmtepomp waar u voor kiest. Over het algemeen is de water – water warmtepomp de duurste variant. Een verwarmingsmonteur uit Zeewolde informeert u desgewenst graag over de opties en bijbehorende prijzen.

  Het installatieproces van een hybride warmtepomp:

  Hybride warmtepomp

  Om uw verwarming te combineren met het gebruik van een hybride pomp profiteert u van een nog hoger rendement. Een pomp zorgt voor zowel verwarming als warm water. Het gebruikt buitenlucht of ventilatielucht en zorgt een groot deel van het jaar voor alle verwarming. Dit houdt in dat uw gasketel alleen nog stookt op extreem koude dagen.

  Elektrische cv-ketel

  Elektrische cv-ketels maken hun opmars in Zeewolde. De komende jaren wil de Nederlandse politiek zoveel mogelijk van het aardgas af. Een elektrische ketel werkt op elektriciteit en is dus niet aangesloten op aardgas. Elektrisch verwarmen is een stuk veiliger dan een gasketel, omdat het geen koolmonoxide produceert en het dus geen rookgasafvoer nodig heeft.


  Overweegt u elektrische verwarming in Zeewolde?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek de kosten.

  Gratis offerte

  Merken cv-ketels

  Wanneer u een nieuwe centrale verwarming wilt aanschaffen, heeft u ruime keuze uit diverse merken. Ook als u een verwarmingsmonteur uit ons netwerk inschakelt heeft u vrije keuze, en zit u niet vast aan een bepaald merk. De installateur kan u wel adviseren over de verkrijgbare merken. Zo weet hij als geen ander welk merk de langste levensduur heeft of welke modellen het best gewaardeerd worden. De meeste merken bieden diverse modellen voor verschillende prijzen. Zo kunt u met elk budget bij ieder merk terecht. Bij de aanschaf van een nieuw model raden wij u aan voornamelijk rekening te houden met het vermogen en de CW classificatie.

  Atag

  atag cv-monteur ZeewoldeAtag is al sinds 1948 een speler op de markt voor huishoudelijke apparaten. De cv-ketels van Atag zijn degelijk en werden meerdere keren als beste getest bij De Consumentenbond. Een verwarmingsmonteur helpt u bij de installatie, het onderhoud en een eventuele reparatie van uw Atag-apparaat!

  AWB

  awb installateur ZeewoldeOp zoek naar een merk voor centrale verwarming met ervaring? AWB is al sinds 1934 actief. De firma produceert verwarmingsketels, met uiterst zuinige hr-modellen, zoals ThermoElegance, ThermoMaster en Thermogrand. U bespaart op energiekosten, en dankzij ons onderhoud voorkomen we ieder defect!

  Bosch

  bosch cv-ketel ZeewoldeBosch is een gerenommeerde speler op de markt voor cv-apparaten. Sinds 1886 opereert deze zaak, en het Duitse concern levert hoge kwaliteit cv-, hr-kerels en combiketels. Dankzij de verwarmingsservice van Bosch blijft uw systeem altijd in goede staat, en wordt er getracht iedere storing te voorkomen.

  Ferroli

  ferroli verwarmingsmonteur ZeewoldeZoekt u bestendige cv-ketels? Ferroli is het merk waar u naar op zoek bent! Als geen ander investeert deze onderneming in duurzame techniek, met als direct gevolg een verlaagde energierekening. Een verwarmingsmonteur installeert uw Ferroli-ketel in no-time bij u thuis! Ook doen ze een eventuele reparatie.

  Intergas

  intergas monteur ZeewoldeEen ervaren producent gezocht op het gebied van cv-techniek? Intergas is een merk waarmee u in zee kunt gaan. Al meer dan 50 jaren specialiseert het zich in centrale verwarming. Van cv-modellen tot vernieuwde hr-technologie: dit cv-concern biedt het! Maak gebruik van onze service voor installeren.

  Nefit

  nefit cv-ketel ZeewoldeNefit werkt al meer dan 30 jaar aan kwaliteitsproducten voor uw centrale verwarming. In met name het segment hoog rendement is het bedrijf uiterst ervaren. U geniet van energiezuinige verwarmings- techniek. Na het installeren helpen wij met periodiek onderhoud, waardoor we ieder defect of storing verhinderen.

  Remeha

  remeha verwarmingsmonteur ZeewoldeWilt u besparen op uw energiekosten? Kies Remeha, een bedrijf dat cv-apparatuur levert met hoog rendement. De apparaten gaan bovendien lang mee. Een defect of storing komt bij dit cv-merk niet vaak voor, maar dankzij onze snelle service geniet u tevens van een goede reparatie mocht u een probleem ervaren. Wij staan voor u klaar!

  Vaillant

  vaillant cv-ketel monteur ZeewoldeBij Vaillant koopt u geweldige cv-, hr- en eco-modellen als cv-ketel. Dankzij de robuuste binnenzijde van deze apparaten gaan ze niet snel kapot. Vaillant bestaat al ruim 140 jaar en excelleert keer op keer met bestendige modellen voorzien van geïmplementeerde innovatieve functies die een optimaal rendement leveren.


  cv-ketel bijvullen

  CV-ketel bijvullen

  Wanneer de verwarming een defect aangeeft, kan het zijn dat er een onderdeel kapot is gegaan. Het is echter waarschijnlijker dat de radiatoren ontlucht moeten worden, of dat de waterdruk te laag staat. In het laatste geval dient u de cv-ketel bij te vullen. Het bijvullen van een verwarmingsketel is een relatief eenvoudige klus die u zelf kan uitvoeren. Maak hiervoor gebruik van een vulslang, en houdt altijd een emmer en dweil bij de hand. Zorg ervoor dat tijdens het vulproces de waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 atmosfeer komt te staan. Uw verwarming zal snel weer optimaal werken.

  radiator vervangen

  Radiator vervangen

  Het monteren van een andere radiator is in de meeste gevallen pas nodig wanneer er slijtage aan de overgang tussen radiator en buizen ontstaat. Waarschijnlijker is dat u na verloop van tijd de aanblik van de radiatoren verouderd vindt, en daarom de radiatoren wil (laten) vernieuwen. Bij ons in Zeewolde hebt u een ruime keuze uit vele soorten en maten radiatoren. Zo bieden wij eenvoudige modellen tegen lage prijzen, maar bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor menig designradiator. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een radiator die eruit ziet als kunstwerk, of aan achter een valse muur weggewerkte verwarmingsbuizen.

  designradiator

  Designradiator

  Stelt u hoge eisen aan de uitstraling van uw woon- of bedrijfsruimte? Dan vindt u de standaard radiators waarschijnlijk een doorn in het oog. Het is bij menig verwarmingspecialist dan ook een optie om een designradiator aan te schaffen. Een designradiator ziet er niet uit als een standaard radiator, maar zal zelfs een bijdrage leveren aan de unieke uitstraling van de ruimte. Voor een designradiator kunt u onder meer kiezen uit een radiator die eruitziet als een metalen kunstwerk, als houten plankjes of als een papieren omhulsel. De kosten voor een designradiator liggen natuurlijk hoger dan voor de standaardvariant, maar ook de pandwaarde stijgt hierdoor.

  radiatorknop vervangen

  Radiatorknop vervangen

  Wanneer de radiatorknop is afgebroken, dan is het een optie om eigenhandig een vervangend exemplaar te monteren. Bij de meeste bouwmarkten zijn er verscheidene radiatorknoppen te koop, die u vervolgens gemakkelijk over de kraan heen draait. Wilt u niet een nieuwe radiatorknop, maar een nieuwe kraan? Dan is de klus aanzienlijk lastiger. Wij adviseren om in dit geval contact op te nemen met een erkend verwarmingsinstallateur uit ons bedrijf. Deze zal de radiatorkraan snel en vakkundig vernieuwen, door bijvoorbeeld een thermostatische radiatorkraan. Meer weten? Bel dan naar 085 500 9960 of vul het offerteformulier in. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden, of zorgen voor direct praktische ondersteuning.

  thermostaat vervangen

  Thermostaat vervangen

  Tegenwoordig werken steeds meer energieleveranciers met een slimme thermostaat. Een dergelijke thermostaat geeft aan op welke momenten het energieverbruik het hoogst is, en u kunt hierop ook de gewenste temperatuur (op afstand) instellen. Een slimme thermostaat kost in sommige gevallen extra geld, maar menig leverancier laat deze ook zelf installeren, omdat het zo handiger is het verbruik van klanten bij te houden. Wilt u graag een nieuwe thermostaat? Kijk dan bij uw eigen energieleverancier naar de opties. Het daadwerkelijke vernieuwen van de thermostaat is geen lastige klus, vaak is dit binnen het kwartier afgerond. Eventueel kunt u dit dan ook zelf afhandelen.

  wetgeving cv-ketel

  Europese wetgeving

  Het behoud van fossiele brandstoffen en de beperking van het verbruik daarvan staat hoog op het actielijstje van de Europese Commissie. Daarom hebben zij in september 2015 de wetgeving voor de verkoop van verwarmingsketels aangepast. Sinds september is het niet meer toegestaan om een Verbeterd Rendement te verkopen. Dit levert voor de meeste Nederlandse huishoudens geen problemen op. Een kleine 10% zal echter wanneer zij hun verwarming moeten vervangen, te maken krijgen met een aanzienlijke verbouwing om de rookafvoer aan te laten sluiten op een hr-installatie. Een verwarmingsmonteur uit Zeewolde kan u hierover van meer informatie voorzien.

  Onderhoudscontract voor verwarming

  Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw verwarmingsketel. Als u er zeker van wilt zijn dat uw gasketel regelmatig goed onderhouden wordt, dan raden wij u aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract weet u zeker dat uw ketel het altijd doet. Er is keuze uit verschillende soorten contracten. In het meest basis contract komt de verwarmingsmonteur uit Zeewolde de ketel regelmatig controleren en onderhouden. Mocht er tussendoor een reparatie nodig zijn, dan brengt dit extra kosten met zich mee. Het is echter ook mogelijk om een contract af te sluiten waarbij u dag en nacht de monteur kunt bellen voor een reparatie, zonder extra kosten.

  Hoe herken ik een goede cv-monteur?

  Een goede installatie is van groot belang voor de veiligheid in huis. Er zijn veel cv-installateurs werkzaam in Zeewolde, maar hoe herkent u een ervaren en betrouwbare monteur? Zonder ervaring is het immers lastig vast te stellen of het verwarmingssysteem goed geïnstalleerd is en moet u de monteur daarop vertrouwen. Bij het selecteren van een verwarmingsmonteur kunt u onder andere rekening houden met Uneto-VNI. Monteurs aangesloten bij deze brancheorganisatie werken allemaal volgens de wettelijk vastgestelde richtlijnen. Als de monteur in bezit is van andere keurmerken of certificaten dan bent u in ieder geval verzekerd van de hulp van iemand met voldoende kennis en ervaring.


  verwarming reparatie Zeewolde

  24/7 spoedservice bij storingen

  Heeft u geen verwarming in huis vanwege een storing aan de combiketel? Maak dan gebruik van onze 24/7 spoedservice voor een snelle reparatie! Een cv-monteur staat zo snel mogelijk bij u voor de deur zodat u dezelfde dag weer verwarming heeft! Op zoek naar een cv-monteur bij u in de buurt? Bel naar 085 500 9960 om direct in contact te komen met een vakman.

  cv-monteur Zeewolde

  Direct contact: 085 500 9960

  Uw verwarmingsmonteur wacht alleen nog op uw telefoontje om het onderhoud of de reparatie van uw centrale verwarming op zich te nemen. Wij werken samen met verschillende monteurs in de buurt van Zeewolde. Er bevindt zich altijd een monteur bij u in de buurt. Dus hebt u last van een koude douche, niet werkende verwarming of een defecte cv-ketel? Bel dan direct om een afspraak te maken met een verwarmingsmonteur. Liever een offerte ontvangen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Altijd snel ter plaatse, dat is service!

  085 500 9960