Verwarming Zoetermeer

Verwarmingsmonteur Zoetermeer

Heeft uw CV-ketel een storing? Of doet de radiator het niet meer? Een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer kan het voor u oplossen. Elke verwarmingsmonteur uit ons bedrijf is expert op het gebied van verwarmingstechniek. Wij verhelpen een defect in uw verwarming, of kunnen uw CV-ketel vervangen als deze kapot is. Daarnaast verzorgen wij ook met plezier de installatie van duurzame oplossingen zoals infrarood panelen of warmtepompen. Wij werken in de grootste provincies en hebben een servicenummer dat voor direct hulp in geval van spoed: 085 500 9961. Een verwarmingsmonteur komt dan direct naar u toe voor reparatie of onderhoud.

Direct contact
Een beller is sneller: 085 500 9961
Direct contact met een verwarmingsmonteur?

Bel naar 085 500 9961 voor direct contact, of neem contact op via het formulier!

Bel 085 500 9961
Direct contact

Wat doet een verwarmingsmonteur?

U kunt een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer voor vele verschillende werkzaamheden inschakelen. Hij is uiteraard beschikbaar voor de installatie van verwarmingsinstallaties. Het is verstandig om dit door een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer te laten doen zodat u zeker weet dat de installatie goed gaat. Een vakman zal bovendien de verwarmingsinstallatie goed afstellen. Dit heeft voor u al voordeel dat u zult besparen op de stookkosten. Na de installatie is een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer ook beschikbaar voor het onderhoud. Door regelmatig onderhoud te plegen verlengt u de levensduur van het apparaat. Tot sluit kunt u een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer uiteraard inschakelen op het moment dat er een reparatie uitgevoerd moet worden. Nog even samengevat, een verwarmingsmonteur is beschikbaar voor:

  • Installatie
  • Reparatie
  • Onderhoud

CV ketel kapot? Spoedservice!

Een defecte verwarming door een kapot onderdeel in de CV-ketel is zeer vervelend. Vooral als het wat kouder is en u wilt genieten van een heerlijk warm huis levert een kapot kraantje veel problemen op. Voordat u een verwarmingsmonteur belt is het aan te raden zelf enkele punten na te lopen om te kijken of u het defect zelf kan verhelpen. Het zou namelijk nogal knullig overkomen als u de verwarmingsmonteur belt en hij constateert dat de gaskraan dicht zat of de stekker van de CV-ketel niet is aangesloten. Soms kunt u een probleem verhelpen door de machine te resetten. Ook staat er in de handleiding vaak wat te doen bij een bepaalde storingscode. Komt u er niet uit? De verwarmingsmonteur uit Zoetermeer is in korte tijd bij u voor het nodige herstelwerk.

Onderhoud

Als de verwarmingsmonteur jaarlijks onderhoud aan de CV-ketel pleegt dan wordt de levensduur van uw apparaat aanzienlijk verlengt. Bovendien neemt de kans op een storing af en zal er minder vaak een reparatie uitgevoerd moeten worden. De monteur controleert tevens uw verwarming op lekkages en voert waar nodig een reparatie uit. Bij de iets oudere verwarming komt het nog wel eens voor dat deze gaat roesten, waardoor een kraantje of leiding kapot gaat. Dit zal de waterdruk verlagen, en vochtproblemen opleveren. De kosten voor het onderhoud hangen af van de tijd die een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer kwijt is aan de herstelwerkzaamheden.


verwarmingsmonteur in Zoetermeer

Reparatie

Is uw verwarmingssysteem defect? Dan kan onze vakman uit Zoetermeer onderhoud of een reparatie uitvoeren om deze te maken. Is de ketel 10 jaar of ouder dan moet overwegen of het niet eens tijd is om een nieuw apparaat te plaatsen. De prijs voor een reparatie weegt dan meestal zwaarder dan de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Bovendien is een modern verwarmingssysteem zuiniger dan de oude waardoor u op de maandelijkse energie kosten bespaart. Ook de radiatoren kunnen kapot gaan. Zo roest een designradiator in de badkamer soms, als er regelmatig natte handdoeken en washandjes opgelegd worden. Een reparatie van het lek en het verven van de verwarming zal de roest verhelpen. Kies eventueel voor infrarood panelen in de badkamer voor een optimaal resultaat.

cv-ketel storing Zoetermeer

CV-ketel storing oplossen

Een CV-ketel raakt gemiddeld eens per 10 jaar in storing, wat meestal het gevolg is van een probleem met één van de interne onderdelen. Een dergelijk probleem is niet eigenhandig te verhelpen, en moet opgelost worden door een verwarmingsmonteur. Hebt u regelmatig last van problemen met de verwarming? Kijk dan eens naar de waterdruk in de ketel. U dient ervoor te zorgen dat deze waterdruk op minimaal 1.5 bar staat voor een goede werking van het apparaat. Het is tevens van belang dat elke radiator goed ontlucht is, en dat de waakvlam goed blijft branden. Bel voor directe hulp bij spoed naar 085 500 9961.

installatie van cv-ketel Zoetermeer

Wanneer CV-ketel vervangen?

Een verwarming kent maar een beperkte levensduur, en zal na verloop van tijd moeten worden vervangen. Bij de zoektocht naar een modernere cv-ketel dient u aandacht te besteden aan verschillende aspecten. Zo is het belangrijk om te kijken naar het rendement van de diverse opties, het vermogen en de warmwater capaciteit. Daarnaast dient u een keuze te maken tussen een combiketel en een HR-ketel. Weet u niet waar u moet beginnen met het kiezen van een nieuwe installatie? Vul dan uw wensen in op het contactformulier en wij helpen u graag met advies. Ook een online oriëntatie door verschillende verwarmingssystemen met elkaar te vergelijken is een optie. Bedenk wat u belangrijk vind zodat u een goede en bewuste keuze maakt. De juiste cv-ketel bespaart u veel geld.

levensduur van cv-ketel

Levensduur CV-ketel

Zoals gezegd heeft een cv-ketel maar een beperkte levensduur. De exacte periode dat een verwarmingsketel meegaat is echter niet te voorspellen. Dit is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het apparaat, het onderhoud dat u hierop toepast, en de mate van verbruik. Gemiddeld kunt u echter uitgaan van een levensduur van zo’n 12 tot 15 jaar. Na deze periode is het aan te raden om sowieso uw verwarming te vervangen om het energieverbruik binnen de perken te houden. Op de lange termijn is dit de minst kostbare oplossing. Benieuwd naar de prijzen? Wij bieden u graag een offerte aan.

CV-ketel installatie

De installatie van verwarmingsketels is voor veel mensen een grote stap, maar met behulp van een erkend installateur hoeft u zich hier helemaal geen zorgen over te maken. Wanneer u een ervaren verwarmingsmonteur uit ons bedrijf in Zoetermeer inschakelt, dan zal deze u allereerst informeren over de mogelijke nieuwe ketels, en de kosten die hierbij komen kijken. Op de dag van de installatie verwijdert hij eerst de oude verwarmingsketel, en plaatst de nieuwe HR-ketel. Vervolgens vervangt hij alle kranen onder de ketel en het expansievat, en stelt hij het moderne apparaat in. Deze laatste stap wordt door veel mensen nogal eens overgeslagen, maar het is van groot belang voor een zuinige verwarming om dit wel over te laten aan de vakman.

Wilt u graag besparen op de installatie? Ga dan niet zelf aan de slag met het proces, u loopt hierbij het risico dat een onderdeel kapot gaat. Bovendien is de installatie van verwarmingsketels aan een groot aantal eisen verbonden, zoals het overlaten van ruimte voor reparatie en onderhoud, en een veilige afvoer van rookgassen. Juist het betalen van iets meer geld voor het installatiewerk, zal op de lange termijn zorgen voor een besparing op de energiekosten. Onze professionals helpen u met alle plezier verder.

installatie van de verwarming Zoetermeer

Rookgasafvoer vervangen

De rookgasafvoer is een dikke pijp van aluminium, rvs of een speciale kunststof welke rookgassen afvoert. De gassen van (hoogrendements)ketels hebben hoge temperatuur van rond de 70 graden. Hierdoor ontstaat gauw het punt waarop de rookgas begint te condenseren. De condensdruppels hebben een hoge zuurgraad die zich tegen de randen van de rookgasafvoer afzet. Omdat het zo zuur is vreet de condens de buiten op waardoor er uiteindelijk gaatjes ontstaan. Dit is erg gevaarlijk omdat hierdoor koolmonoxide uw woning in Zoetermeer binnen kan komen. Een rookgasafvoer gaat zo’n 15 tot 20 jaar mee en moet daarom ook altijd worden vernieuwd tegelijkertijd met een ketelvernieuwing om ongelukken te voorkomen. Kijk op de website van Rijksoverheid voor meer informatie over de gevaren van een verouderde rookgasafvoer.

Hebt u problemen met de CV-ketel?

Onze verwarmingsmonteur uit Zoetermeer helpt u graag, bel vandaag nog: 085 500 9961 voor direct contact!

085 500 9961
Contact opnemen (24/7)

Verwarming op gas

Verwarming op gas komt tegenwoordig nog steeds het meeste voor. Een verwarming op gas heeft een aantal voordelen. De brandstof is altijd beschikbaar, het is veilig in gebruik en relatief energiezuinig. In vergelijking met andere brandstoffen is gas bovendien relatief goedkoop. In de brander van een verwarmingsketel wordt gas verbrand. Hierdoor ontstaat warmte welke het water in een gesloten systeem verwarmd. Dit vindt vervolgens zijn weg naar de verwarming. De HR-installatie is tegenwoordig de meest populaire mogelijkheid van verwarming op gas. Een andere optie is een HRe-toestel. U vindt hier meer informatie over de verschillende ketels.

hr-ketel plaatsen Zoetermeer

HR-ketel

Wij gaven al aan dat het tegenwoordig verplicht is om bij de installatie van een andere verwarmingsketel te kiezen voor een HR-ketel. Wij krijgen regelmatig vragen van onze klanten wat precies het effect en voordeel van een dergelijke HR-ketel is. Het antwoord hierop is simpel: een HR-ketel vermindert het verbruik van fossiele brandstoffen, doordat het een deel van de vrijgekomen gassen tijdens het verwarmen opnieuw gebruikt. Dit betekent dat een HR-ketel een rendement van over de 100 procent kan hebben. De installatie van een HR-ketel is relatief lastig, en vereist in sommige gevallen een aanzienlijke verbouwing. De hulp van een erkend verwarmingsmonteur is hierbij vereist.

hre-ketel installatie Zoetermeer

HRe-ketel

De HRe-installatie produceert net als de gewone hoogrendementsketel warm water en warmte. Daarnaast wekt het HRe toestel ook elektriciteit op. Hierdoor wordt het verbruikte gas efficiënter benut waardoor een hoger rendement mogelijk is. Hierdoor bespaart u op de energierekening en vermindert u de CO2-uitstoot. Een nadeel van de HRe-installatie is echter de hoge aanschafprijs. Deze installatie is daarom alleen geschikt voor een huishouden dat veel energie verbruikt. Een HRe-ketel is pas echt interessant als u meer dan 1.800 m³ gas of meer verbruikt, omdat u een slecht geïsoleerde woning of een groot huishouden hebt. Alleen in dit geval is het aanschaffen van een HRe-installatie rendabel.

Verwarming: elektrisch

Denkt u erover na om elektrisch te verwarmen? Elektrische verwarming geeft snel warmte af. Dit maakt de verwarming ideaal voor ruimtes waarin u af en toe weinig tijd doorbrengt, zoals de badkamer. Elektriciteit is bovendien milieuvriendelijk, omdat er geen fossiele brandstoffen zoals mazout nodig zijn. Een nadeel van een elektrische verwarming is dat deze veel meer energie verbruikt dan traditionele verwarming. Men kiest er daarom veelal voor om deze alleen als bijverwarming te gebruiken, als is elektrische hoofdverwarming tegenwoordig ook mogelijk. Er bestaan verschillende soorten elektrische verwarming. Denk hierbij aan vloerverwarming, elektrische radiatoren, een lucht-lucht warmtepomp en infraroodverwarming.

infrarood verwarming

Infrarood verwarming

Eén van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van verwarmen en verwarming is de infrarood techniek. Bij deze techniek wordt er niet gebruik gemaakt van water, maar van elektriciteit voor het verwarmen van uw woning. Infrarood verwarmen werd tot op heden met name toegepast binnen de professionele sport en door fysiotherapeuten, tegenwoordig is het echter ook verkrijgbaar als standaard verwarming. Voordelen van infrarood verwarming zij onder andere de lagere stookkosten en de continue en directe verwarming. Het nadeel is dat de infrarood panelen tegen het plafond moeten worden geplaatst voor een optimaal resultaat.

warmtepomp

Warmtepomp: duurzaam verwarmen

Er komen steeds meer oplossingen voor duurzaam verwarmen. Eén van de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven is de warmtepomp. Een warmtepomp is een pomp die uit de omgevingsfactoren energie haalt, en deze zo omzet dat de verwarming van tapwater mogelijk is. Traditionele vormen van een warmtepomp zijn onder meer de koelkast en de vriezer. Naast de standaard warmtepomp, bestaan er tegenwoordig ook speciale varianten, die Nederlandse wetenschappers ontwikkeld hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hybride en de ventilatie-warmtepomp. Het aanschaffen van een warmtepomp brengt wel hoge kosten met zich mee, eventueel kunt u hiervoor wel een subsidie aanvragen bij de landelijke en lokale overheden.

Merken CV-ketels

Als u een nieuwe installatie voor de verwarming koopt, dan hebt u de keuze uit vele verschillende soorten. Het is dan ook belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden als u een keuze gaat maken. Denk hierbij aan de soort ketel u wenst, het gaskeurlabel, de benodigde capaciteit en uiteraard de verschillende merken. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan merken verkrijgbaar op het gebied van verwarming. Elk merk heeft zo zijn eigen speciale eigenschappen, zoals duurzaamheid, compactheid of comfort. U vindt hier een overzicht van de 8 meest bekende merken en diens kenmerkende eigenschappen.

Atag

atag cv-ketel kapotDe cv-systemen van ATAG worden door de consumentenbond als beste koop beschouwt. De combiketels gooien hoge ogen en zijn in november 2014 als beste getest. ATAG is opgericht in 1948 en staat in Nederland goed bekend als verwarming producent. Naast combiketels verkoopt ATAG ook hr-oplossingen. Varianten met een losse boiler vormen tevens een optie. Voor welke oplossing u ook kiest, met het juiste onderhoud zorgt u voor een optimale levensduur.

AWB

cv-ketels van awbSinds 1934 heeft AWB zich ontwikkeld tot een specialist in cv-ketels. AWB leveren verder ook nog thermostaten voor in de kamer, zonneboilers en hybride systemen. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit. Indien u meer informatie wilt over het assortiment en de product mogelijkheden bij u thuis in Zoetermeer vertrouw dan op het advies van de verwarmingsmonteur. Deze vertelt u alles vertellen over de prijzen, de reparatie kosten en beantwoordt al uw vragen over de beste verwarming.

Bosch

bosch verwarmingBosch is in 1886 in Duitsland opgericht en een groot internationale bedrijf. Bosch is actief op diverse markten en ook op het gebied van centrale verwarmingsketels lopen zij voorop met het innoveren en ontwikkelen van hun producten. Hun assortiment bestaat uit combiketels, HR- en CV-ketels. Wij garanderen dat u bij Bosch altijd profiteert van een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien krijgt u de keus uit een ruim assortiment aan accessoires.

Ferroli

ferroli verwarmingsmonteurFerroli is erg begaan met het milieu en maakt energiezuinige centrale verwarming elementen. 50 jaar geleden zijn zij opgericht en sindsdien bezig met het innoveren van hun productlijn. Dat hun formule werkt is bewezen want ruim 1 miljoen Nederlanders kozen voor een Ferroli product in hun huis in Zoetermeer. De verwarmingexperts van Van Vliet kunnen u meer vertellen over de voordelen en de prijzen van deze modellen. Ook denken ze mee aan wat voor u de beste keus is en hoe het wooncomfort in uw woning te verbeteren.

Intergas

intergas verwarmingVele mensen kennen het merk Intergas van de HR-ketels die deze fabrikant verkoopt. Meer dan 50 jaar geleden is Intergas opgericht en sindsdien groeit het bedrijf gestaag. Hun producten hebben een hoog kwaliteitsniveau en zij blinken uit in het maken van energiezuinige HR-ketels. In Nederland verkoopt Intergas de meeste hoogrendementsketels, de Intergas Kombi Kompakt is daarmee het stokpaardje. Vraag onze verwarmingspecialisten naar de voordelen.

Nefit

nefit cv-ketelNefit is ruim 100 jaar actief op het gebied van CV- en HR-ketels. Zij richten zich op de particulieren markt, maar ook op de industrie en utiliteit. In 2004 is het overgenomen door Bosch Thermotechnik. Vanaf toen maakte het bedrijf Nefit veel stappen en vergaarde het nationaal en internationaal aanzien. Bent u op zoek naar een duurzame verwarming bij u thuis? Ook daarvoor zit u bij Nefit op de juiste plek, onder meer warmtepompen vormen onderdeel van vaste aanbod.

Remeha

remehaRemeha biedt een ruim assortiment aan producten aan. Hun core business is de standaard verwarmingsketel, maar daarnaast richten zij zich ook op boilers, kamerthermostaten, combiketels en hoogrendementsketels. Remeha mag de titel ‘best managed companies’ dragen omdat zij in 2014 deze naam verdiend hadden. Als u interesse hebt in een van de centrale verwarmingssystemen van Remeha dan vertelt een specialist van Van Vliet u graag meer over de modellen, kosten en prijzen.

Vaillant

vaillant monteurVaillant heeft net als Bosch en Nefit ook internationaal veel aanzien vergaart en levert producten in meer dan 80 landen. Het assortiment van Vaillant bestaat uit geisers, warmtepompen, centrale verwarmingssystemen en hoogrendementsketels. Vaillant biedt een eigen servicedienst voor onderhoud aan, om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Wilt u meer informatie over de service? Bel met de verwarmingsmonteur uit Zoetermeer.

CV-ketel bijvullen

Het onderhoud van een verwarmingsketel moet u voor het grootste deel overlaten aan een erkend verwarmingsmonteur uit Zoetermeer om een onnodige reparatie te voorkomen. Er is echter een deel van het onderhoudswerk dat u zelf kunt uitvoeren. Hieronder valt bijvoorbeeld het bijvullen van de druk in de ketel. Wanneer deze waterdruk te laag is (onder de 1.5 bar) dan loopt u het risico op een storing van de verwarming. Voor het bijvullen van de cv-ketel hebt u alleen een vulslang of een trechter nodig. Vul de druk aan, en ontlucht daarna eventueel nog de radiatoren voor een optimaal resultaat.

nieuwe radiator monteren

Radiator vervangen

Een radiator is een vast onderdeel van de verwarming, dat meestal een lange levensduur kent. Het is dan ook heel zelden noodzakelijk om de radiator te vervangen in verband met storingen of een verminderde werking. Wat eerder een reden kan zijn om de radiatoren te vervangen is een verminderde uitstraling. Radiatoren bieden vaak een zeer industriële, standaard aanblik, die door een groot aantal van onze klanten uit Zoetermeer niet gewaardeerd wordt. Zij kiezen daarom voor een designradiator. Designradiatoren zijn verwerkt als kunstwerk, als houten plankje, als buizenstelsel of iets geheel anders, afhankelijk van uw wensen.

designradiator

Designradiator

Woont u in een relatief oud pand in Zoetermeer? Dan is er voor het verwarming waarschijnlijk gebruik gemaakt van een standaard radiatoren. Een dergelijk radiator is tegen de wand geplaatst, en bestaat uit een ijzeren vlak. Vindt u de uitstraling van een standaard radiator maar niets? Kijk dan eens bij onze experts naar de opties voor een designradiator. Een designradiator ziet eruit als een houten plankje, een kunstwerk van buizen, of nog heel anders. Door te kiezen voor een designradiator zorgt u voor een coherente stijl bij uw woonhuis. Houd er wel rekening mee dat het aanschaffen van een designradiator een grote investering vraagt.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij een specialist uit uw regio.

085 500 9961
Gratis offerte
nieuwe radiatorknop

Radiatorknop vervangen

Het vervangen van de radiatorknop is één van de klussen die u zelf mag afhandelen. Bij de meeste bouwmarkten uit de regio is het mogelijk om radiatorknoppen in vele soorten en maten aan te schaffen. U draait de oude eenvoudig los, en plaatst de moderne variant. Wilt u een thermostaat radiatorknop installeren? Overweeg dan om hiervoor de hulp van een erkend verwarmingsmonteur in te roepen. Ook voor het repareren of vernieuwen van de radiatorkraan is het aan te raden een professional in te schakelen. Deze helpt u gegarandeerd snel en vakkundig bij de klus in Zoetermeer, zodat u snel weer van een optimaal wooncomfort geniet.

vervangen van thermostaat

Thermostaat vervangen

Het vernieuwen van een thermostaat is over het algemeen niet nodig, tenzij deze natuurlijk kapot is. Het is echter wel een optie om een nieuwe thermostaat te laten plaatsen om het gebruiksgemak hiervan te verhogen. Tegenwoordig werkt menig energieleverancier namelijk met de slimme thermostaat. Dit is een apparaat dat het dagelijkse verbruik bijhoudt, en waarop u kunt zien op welk moment u de meeste energie verbruikt. Een slimme thermostaat is bovendien te koppelen aan uw smartphone of tablet. Dit betekent dat u op afstand de thermostaat kunt bedienen, en bijvoorbeeld na het werk direct thuiskomst in een aangenaam verwarmde woning.

wetgeving vr-ketels

Europese wetgeving

In Europa is men continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe wetten die ervoor zorgen dat het verbruik van fossiele brandstoffen zoveel mogelijk beperkt wordt. Een voorbeeld hiervan is de wet die het verkopen van verbeterd rendement cv-ketels verbiedt. Dit betekent dat alleen hr verwarmingsketels en combiketels voldoen aan de eisen voor rendement en energiebesparing. Dit levert niet direct problemen op voor de meeste Nederlandse huishoudens. Alleen de huidige eigenaren van een vr-ketel krijgen te maken met een aanzienlijke verbouwing van de afvoer wanneer zij hun verwarming moeten vervangen. Onze specialisten uit Zoetermeer bieden u hierover graag meer informatie.

cv-ketel onderhoud en reparatie Zoetermeer

Onderhoudscontract

Onderhoud is erg belangrijk omdat u hiermee een reparatie voorkomt en de levensduur van uw installatie verlengt. Het is eventueel mogelijk om voor het onderhoud van de verwarmingsketel een contract af te sluiten. Er bestaan vele verschillende soorten onderhoudscontracten. In de meeste gevallen betaalt u ieder jaar een bedrag voor het controleren, afstellen en reinigen van de ketel. Indien nodig wordt een reparatie uitgevoerd. Het meest volledige onderhoudscontract dekt ook eventuele materiaalkosten. Een onderhoudscontract heeft een aantal voordelen. Als een reparatie nodig is dan wordt u sneller geholpen, de kans op storingen is kleiner en u bespaart meer energie.

Werkgebied Zoetermeer

24 uurs spoedservice

Het is natuurlijk erg vervelend als uw CV-ketel ermee ophoud of als de verwarming kapot is. We hebben u al enkele tips gegeven om te zelf de storing op te lossen. Lukt dat niet dan heeft u met spoed een verwarmingsexpert nodig. Van Vliet begrijpt deze noodzaak en heeft een 24-uur service lijn geopend voor spoedgevallen. U wordt dan geholpen door een verwarmingsmonteur bij u uit Zoetermeer die snel ter plekke is om het defect op te lossen. Het nummer voor deze service? 085 500 9961!

Direct contact: 085 500 9961

In de loop der jaren hebben een groot aantal verwarmingsmonteurs zich bij ons netwerk gevoegd. Dankzij dit netwerk kunnen wij een onze service bieden in een groot deel van Nederland. Dus als u een storing of defect heeft bij uw centrale verwarmingssysteem dan kunt u ons bellen. Ook als de vloerverwarming kapot is en het koud in huis is kunt u ons bellen. Wij sturen dan een verwarmingsmonteur uit Zoetermeer naar u toe voor onderhoud of een reparatie. Bel nu ons service nummer: 085 500 9961!

085 500 9961