Verwarmingsmonteur in Assendelft gezocht?

Ontvang een gratis offerte & ontdek scherpe prijzen!

085 500 9964

Nu bereikbaar.

Verwarmingsmonteur Assendelft

Voor alles rondom de centrale verwarming schakelt u het beste een ervaren verwarmingsmonteur uit Assendelft in! Een cv-monteur doet alles van het plaatsen van nieuwe cv-ketels tot het aanleggen van vloerverwarming. Ben je benieuwd wat dit kost?

Start gratis offerteaanvraag!

U krijgt hierna zo snel mogelijk tot 5 offertes van bedrijven in uw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Cv-monteur gezocht? Op deze pagina leest u hoe u een goede verwarmingsmonteur herkent. We geven u ook advies over de verschillende soorten cv-ketels en u leest meer over het uurtarief van de cv-installateurs.

24/7 spoedservice

Met spoed een reparatie aan uw cv-ketel nodig? Maak dan gebruik van de 24/7 spoedservice. Dit houdt in dat u 24 uur per dag contact kunt opnemen met een cv-monteur uit Assendelft. In geval van nood kan hij al binnen een half uur op de stoep staan voor een snelle reparatie, zodat u nooit lang zonder warmte hoeft te zitten. Met spoed een verwarmingsmonteur gezocht?

Bel naar 085 500 9964 voor direct contact!

Wanneer maakt u gebruik van de spoedservice? Als u plotseling geen warmte of warm water meer hebt, en u de storing zelf niet kunt verhelpen. Zeker in de winter is het belangrijk om zo snel mogelijk een reparatie uit te voeren, zodat uw huis niet te veel afkoelt.

085 500 9964

Nu bereikbaar.

verwarmingsmonteur Assendelft

Wat kost een verwarmingsmonteur?

Wat kost een cv-monteur per uur eigenlijk? Dit verschilt per monteur. Een zzp’er is vaak iets goedkoper dan het inschakelen van een bedrijf: gemiddeld ligt het uurtarief rond de €30,-. Kiest u voor de inzet van een installatiebedrijf dan ligt het uurtarief iets hoger. Waarom? Omdat grotere bedrijven ook bedrijvenpanden en auto’s hebben die ze moeten faciliteren. Gemiddeld ligt het uurtarief in dat geval rond de €40,-.

Let op: elke verwarmingsmonteur in Assendelft bepaalt zijn of haar eigen tarief. De kosten kunnen dus flink verschillen per vakman. Wilt u exact weten wat het vervangen van uw cv-ketel gaat kosten? Vraag dan snel een gratis offerte aan en profiteer bovendien van scherpe prijzen!

Cv-monteur: kosten 2021

Type cv-installateur Uurtarief*
Zzp’er €30,- euro per uur
Mkb’er €40,- euro per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde uurtarieven excl. materiaal- en voorrijkosten. Vraag een gratis offerte aan voor de exacte prijs.

Als u met spoed een cv-monteur uit Assendelft inschakelt, dan is het slim om rekening te houden met een hoger tarief. In de avonden en in de weekenden betaalt u namelijk een spoedtoeslag waardoor de prijs oploopt.

Cv onderhoudscontract

Bent u geïnteresseerd in een goede verwarming service in Assendelft? Kies dan voor een onderhoudscontract. Een cv onderhoudscontract houdt in dat uw ketel jaarlijks of tweejaarlijks wordt onderhouden en gecontroleerd. Het voordeel hiervan is dat u zeker weet dat de ketel veilig en zuinig werkt. Ook verkleint het de kans op storingen. U betaalt voor een onderhoudscontract een vast bedrag per maand of jaar. Afhankelijk van het contract, zijn de eventuele materiaalkosten bij de prijs inbegrepen.

Heeft u een cv-onderhoudscontract, dan wordt u bovendien sneller geholpen als er wel een storing is. Zo weet u zeker dat u nooit lang zonder warmte zit.

Verwarmingsmonteur uit Assendelft inschakelen?

Bel en kom direct in contact met een cv-monteur in uw regio!

085 500 9964

Wat doet een verwarmingsmonteur?

    Benieuwd wat een verwarmingsmonteur precies doet?

    Dit zijn een paar van de belangrijkste werkzaamheden van een verwarmingsmonteur uit Assendelft:

  • Cv ketels vervangen
  • Cv ketel installeren
  • Informeren en adviseren over verschillende ketels
  • Hieronder gaan we dieper in op de verschillende taken van een cv-installateur. Bent u op zoek naar een vakman? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag!