verwarmingsmonteur Zandvoort

Verwarmingsmonteur Zandvoort

085 500 9964

Nu bereikbaar.

Zijn de kosten voor uw verwarming in huis ook te hoog? Bent u op zoek naar manieren om energie te bezuinigen? Of heeft u last van een storing aan uw cv-ketel en wilt u direct de hulp van een verwarmingsmonteur inschakelen? Maak dan gebruik van onze spoedservice in Zandvoort.

Op deze pagina leest u meer over de spoedservice en wat een cv-installateur verder voor u kan betekenen. Ook leest u over verschillende verwarmingsketels en waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe installatie. Ook krijgt u meer duidelijkheid over de kosten voor onderhoud of een reparatie.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9964


  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  De werkzaamheden van een verwarmingsmonteur uit Zandvoort lopen erg uiteen. In principe kunt u een verwarmingsmonteur inschakelen voor allerlei zaken rondom uw centrale verwarming. Bijvoorbeeld als u toe bent aan een nieuwe installatie, of voor een reparatie wanneer de verwarmingsketel kapot is gegaan. Het is echter ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Met het juiste onderhoud verlengt u de levensduur en zorgt u voor het behoud van het rendement. Ook bij kleinere werkzaamheden is het mogelijk om de hulp van een verwarmingsmonteur uit Zandvoort in te schakelen. Hierbij kunt u denken aan het bijvullen van de gasketel of het plaatsen van design radiatoren. Over het algemeen voert een verwarmingsmonteur de volgende werkzaamheden uit:

  • Het vervangen van uw installatie
  • Een reparatie bij een defect
  • Het vervangen van een radiator of radiatorknop
  • Het vervangen van de thermostaat
  • Het vervangen of repareren van de rookgasafvoer
  • Het plegen van onderhoud aan uw installatie


  cv-ketel kapot Zandvoort

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  Als uw cv-ketel het begeeft, dan is dit natuurlijk zeer vervelend. Niemand zit graag in een onverwarmd huis. Om te voorkomen dat uw centrale verwarming kapotgaat is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen. Eens in de 2 jaar is een prima maatstaf om hierbij aan te houden. Door periodiek onderhoudswerk wordt de kans een stuk kleiner dat u onverwachts reparatie dient te plegen aan uw verwarming. Voordat u een vakman erbij roept kunt u een aantal dingen zelf controleren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de gaskraan van het systeem open staat. De stekker moet in het stopcontact zitten en de thermostaat dient hoog genoeg te staan. Als uw cv-ketel een waakvlam heeft moet deze ook aan staan. Heeft u dit gecontroleerd en alles is in orde? Dan is het verstandig een verwarmingsmonteur in te schakelen voor een reparatie of de installatie van een nieuwe verwarming.

  onderhoud verwarming Zandvoort

  Onderhoud

  Het onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk om een defect op een vervelend tijdstip te voorkomen. Door regelmatig onderhoud laat een eventuele reparatie van uw centrale verwarming ook langer op zich wachten. Voor het beste rendement en effect, kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Hierin wordt vastgesteld dat de verwarmingsmonteur eens in een bepaalde periode uw centrale verwarming komt controleren en daarna eventueel onderhoudswerk uitvoert. Hierdoor hoeft u zelf niet te onthouden dat er eens in het jaar weer een verwarmingsmonteur langs dient te komen en verkleint u dus de kans dat er op een ongewenst moment een probleem optreedt, of dat een onderdeel kapot gaat.

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Wist u dat goed onderhoud aan de verwarmingsketel enorm belangrijk is? Met structurele onderhoudsbeurten voorkomt u storingen en hoge kosten voor een reparatie, u verlengt de levensduur van de ketel en behoudt het hoge rendement. Waarom moet u de onderhoudsbeurt uitbesteden aan een ervaren verwarmingsmonteur uit Zandvoort?

  • Het verlengt de levensduur van de ketel.
  • U behoudt het rendement van de ketel.
  • Goed onderhoud voorkomt storingen.
  • Dankzij goed onderhoud weet u zeker dat de ketel veilig werkt.

  Cv-ketel reparatie Zandvoort

  Bij de reparatie van uw ketel is het verstandig om een aantal zaken in acht te nemen. Is het lucratief om een reparatie uit te voeren? Of kunt u beter naar vervanging kijken? Bij een cv-ketel van 12 jaar of ouder is het wijs om een nieuw apparaat te overwegen, aangezien de reparatie en het onderhoudswerk aan oudere modellen vaak een kostbare zaak is. Ook is het bij oude verwarmingsketels regelmatig zo dat het plaatsen van een zuiniger ketel of warmtepomp op de lange duur financieel voordeliger is. De verwarmingsmonteurs in en rond Zandvoort helpen u met plezier bij het beoordelen van de situatie.

  Bel direct 085 500 9964
  storing cv-ketel oplossen

  Cv-ketel storing oplossen

  Wanneer een cv-ketel een storing aangeeft, dan kunnen hiervoor diverse redenen bestaan. Wij begrijpen dat u bij storingen het liefst zo snel mogelijk een monteur wilt bellen, maar in veel gevallen is het een optie om zelf het probleem te verhelpen. Kijk bijvoorbeeld eerst of de gasvlam nog brandt en of de stekker in het contact zit. Daarnaast is het noodzakelijk dat de waterdruk in de ketel boven de 1.5 bar staat. Is dit niet het geval? Vul dan de waterdruk bij, en kijk of u hiermee de problemen verhelpt. Wil de kachel na al dit nog steeds niet aan? Schakel dan een monteur in. Wij helpen u hier graag bij, zodat alles weer optimaal werkt.

  cv-ketel vervangen Zandvoort

  Wanneer Cv-ketel vervangen?

  Wanneer u uw huidige cv-ketel wilt laten vervangen, dan is het belangrijk om voor de keus van een nieuwe installatie goed kijkt naar de vele opties op dit gebied. Kiest u bijvoorbeeld voor een hr-ketel, infrarood verwarming, of zelfs een warmtepomp? En welk vermogen is minimaal vereist voor de verwarming? De plek waar de huidige ketel geïnstalleerd is, is soms ook van belang. Als u hieruit een keuze hebt gemaakt, dan raden wij aan nog te kijken naar de energiezuinigheid van het apparaat. Hebt u behoefte aan professionele hulp bij het maken van een keuze? Aarzel dan niet om contact met een verwarmingsmonteur op te nemen via 085 500 9964 of het offerteformulier. De medewerkers van Van Vliet brengen u graag op de hoogte van de prijzen en voorwaarden!

  levensduur van cv-ketel

  Levensduur cv-ketel

  Het is heel lastig om te bepalen wat de precieze levensduur is van een cv-ketel. Dit is onder andere afhankelijk van het onderhoud dat u laat toepassen, de kwaliteit van het model, en hoeveel u jaarlijks verbruikt. Gemiddeld komt de levensduur van een cv-ketel van een erkend merk uit op zo’n 12 tot 15 jaar. Dit betekent dat na 15 jaar het apparaat het waarschijnlijk nog steeds wel redelijk doet, maar dat het rendement vermindert, en daarmee de energiekosten sterk omhoog. Wilt u weten of u uw huidige verwarming moet vervangen? Vraag dan één van onze specialisten uit Zandvoort om hulp.

  nieuwe cv-ketel installeren

  Nieuwe cv-ketel

  Cv-ketels hebben een relatief lange levensduur van gemiddeld 12 jaar. Toch kan het ook voor die 12 jaar al verstandig zijn om een nieuwe verwarmingsketel aan te schaffen. Als u nog steeds gebruik maakt van een ouderwetse vr-ketel, bijvoorbeeld. Het kopen van een nieuwe verwarmingsketel is niet iets wat u elke dag doet. Het is dus belangrijk om u te oriënteren op de vele mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld een soloketel of combiketel? En hoe hoog moet de CW-waarde zijn? Wie laat u de verwarmingsketel installeren? Een verwarmingsmonteur uit Zandvoort kan u begeleiden met de koop van een nieuwe, zuinige hr-ketel.

  Solo of combiketel?

  Er zijn twee verschillende soorten ketels waar u uit kunt kiezen: de solo- of de combiketel. Soloketels zijn een stuk kleiner en vaak voordeliger in aanschaf. Een soloketel verzorgt alleen de verwarming van uw woning, wat inhoudt dat u een geiser nodig heeft voor de productie van warm water. Een combiketel is een stuk groter en iets duurder in aanschaf, maar zorgt voor zowel de verwarming als warm water. Als u nog geen geiser in huis heeft is een combiketel juist goedkoper, omdat u maar één systeem hoeft aan te schaffen. Het is dus grotendeels aan uw persoonlijke voorkeuren of een solo- of combiketel de beste optie is.

  CW-waarde en vermogen van cv-ketel

  De CW-waarde staat voor Comfort Waarde en geeft aan in welke mate de verwarmingsketel warm water kan leveren. Hoe meer warm water per minuut er geleverd kan worden, des te hoger het comfort in huis. Met een hoge CW-waarde kunt u bijvoorbeeld op verschillende punten tegelijk warm water gebruiken. Zo kunt u beneden de afwas doen als er boven iemand staat te douchen. Natuurlijk betekent een hogere CW-waarde ook hogere kosten. Naast de CW-waarde is ook het vermogen van de cv-ketel erg belangrijk. Het is belangrijk om te kiezen voor een vermogen geschikt voor uw woning en niet klakkeloos te kiezen voor een verwarmingsketel met een zo’n hoog mogelijk vermogen.


  Verwarmingsmonteur in Zandvoort nodig?

  Vraag een gratis offerte aan bij onze verwarmingsmonteur in Zandvoort. Geheel vrijblijvend.

  Gratis offerte

  cv-ketel installatie Zandvoort

  Cv-ketel installatie Zandvoort

  De gemiddelde tijdsduur van de installatie is 4 uur. In 4 uur tijd heeft de verwarmingsmonteur uw oude verwarmingsketel verwijderd en de nieuwe compleet aangesloten. Voordat hij vertrekt controleert hij of alle leidingen en afvoeren goed zijn aangesloten en stelt hij de verwarmingsinstallatie goed af. Daarna krijgt u nog een duidelijke uitleg over de werking van uw nieuwe verwarmingssysteem. Wilt u het nieuwe systeem op een andere plek plaatsen of zijn er extra voorzieningen nodig, zoals een nieuwe rookgasafvoer of condensaatpomp? Houd dan rekening met enkele uren extra werktijd. Na het installeren kan de cv-monteur uit Zandvoort uw oude ketel voor u afvoeren, zodat u hier niet mee blijft zitten.

  verwarming installatie door verwarmingsmonteur

  Veilige installatie van cv-ketel

  Bij een gasketel is een goede veiligheid enorm belangrijk. Bij een verkeerd aangesloten rookgasafvoer bestaat namelijk de kans dat de schadelijke stoffen terugkeren in de woning, met levensgevaarlijke risico’s als gevolg.

  Vraag daarom altijd of uw cv-monteur de rookgasafvoer controleert, evenals de gasleidingen. De monteur controleert dan of er misschien een lek in de gasleiding zit en of de leidingen nog in goede staat verkeren.

  Rookgasafvoer vervangen

  Bij het verbranden van gas komen verschillende gassen en stoffen vrij. De rookgasafvoer is verantwoordelijk voor de afvoer van deze gassen. Wanneer de rookgasafvoer niet naar behoren werkt dan belanden de schadelijke gassen in uw woning, met mogelijk levensgevaarlijke situaties als gevolg. Koolmonoxide vergiftiging, bijvoorbeeld. Een rookgasafvoer gaat ongeveer net zo lang mee als gasketels, daarom is het belangrijk om deze ook te vernieuwen. Een verwarmingsmonteur zal er bij de installatie voor zorgen dat de nieuwe rookgasafvoer goed aansluit op de combiketel en naar behoren werkt. Laat, net als bij de cv, regelmatig een onderhoudsbeurt plegen zodat de verwarmingsmonteur uit Zandvoort indien nodig een reparatie zal uitvoeren. Tip: kijk op de website van Rijksoverheid voor meer informatie over de mogelijke gevaren van een verouderde rookgasafvoer.

  Wat kost een verwarmingsmonteur?

  Op zoek naar een cv-monteur voor de installatie van uw nieuwe verwarmingsketel? Een startende cv-installateur is het goedkoopst: deze rekent een gemiddelde kostprijs vanaf €20,- per uur.

  Kiest u een ervaren ZZP-monteur, houd dan rekening met een gemiddelde kostprijs van €30,- per uur. Een ruim ervaren MKB-monteur kan een hoger tarief hanteren: gemiddeld rekenen deze installateurs ongeveer €40,- per uur.

  Prijstabel: kosten cv-monteur

  Type cv-monteur Gemiddelde kostprijs per uur*
  Startende cv-monteur Vanaf €20,-
  Ervaren ZZP cv-monteur Gemiddeld €30,-
  Ervaren MKB cv-monteur Gemiddeld €40,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, exclusief materiaal- en voorrijkosten. Benieuwd naar de exacte kostprijs? Vraag dan een gratis offerte aan.

  Factoren die de prijs van de cv-monteur beïnvloeden

  Naast de ervaring van de cv-monteur, zijn er nog andere aspecten die de totaalprijs beïnvloeden. Zo speelt natuurlijk het soort klus ook een rol. Zo is het plegen van onderhoud een stuk goedkoper dan het uitvoeren van een reparatie als de ketel kapot is gegaan. Hoe complexer de klus, des te hoger de kosten. Het vervangen van een standaard verwarmingsinstallatie is relatief voordelig, maar als u een oude vr-ketel vervangt door een luxe combiketel met warmtepomp dan betaalt u natuurlijk een hoger bedrag aan arbeidskosten. Wilt u graag meer duidelijkheid over de arbeidskosten, vraag dan snel een gratis en vrijblijvende offerte aan.


  Benieuwd naar de exacte prijzen en mogelijkheden?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij onze verwarmingsmonteur in Zandvoort.

  Gratis offerte

  Verwarming op gas

  Aardgas is nog altijd de meest voorkomende vorm van verwarming. Ongeveer 95% van de woningen in Nederland is aangesloten op het aardgasnetwerk, ook al daalt dit percentage langzaam. Klanten die verwarmen op gas maken in principe gebruik van een enkele- of combiketel. De verbranding van gas verwarmt het water in uw radiatoren of vloerverwarming, waarmee u de woning opwarmt. In de meeste gevallen gaat het om een combiketel. Een hoogrendementsketel is in Zandvoort populair omdat het een rendement van zo’n 120% behaalt. Een HRe-ketel behaalt een nog groter rendement, omdat deze naast warmte ook elektriciteit opwekt.

  vr-ketel

  Vr-ketel

  De vr-ketel is de oude voorloper van de hr-ketel. Op dit moment worden vr-ketels niet meer verkocht en verdwijnen ze langzaam maar zeker helemaal. Dat is niet heel verrassend, want een vr-ketel levert een veel lager rendement dan hoogrendementsketels. Bovendien is er in september 2015 besloten dat alle ketels moeten voldoen aan Europese eisen met betrekking tot het energieverbruik. Het energielabel van de vr-ketel is C en dat is niet voldoende om aan deze eisen te voldoen. Als u op dit moment nog gebruik maakt van een vr-ketel, dan is de kans groot dat de installatie van een nieuwe hr- of HRe-ketel een grote besparing oplevert.

  hr-ketel Zandvoort

  Hr-ketel

  Eén van de laatste ontwikkelingen binnen de verwarmingsbranche is de verplichte installatie van de hr-ketel. Een hr-ketel biedt in sommige gevallen meer dan 20% extra rendement. Dit betekent dat er aanzienlijk minder energie verbruikt wordt voor het verwarmen van woningen en bedrijven die gebruik maken van een hr-ketel. De installatie van een hoogrendementstekel zal echter enkele moeilijkheden met zich meebrengen in verband met de verplichte aanpassingen aan de rookgasafvoer. Dankzij de veranderingen bespaart u met een hr-ketel echter tot enkele honderden euro’s op jaarbasis. Wij adviseren om het installeren van de hr-ketel over te laten aan een ervaren verwarmingsmonteur uit Zandvoort voor het beste resultaat.

  hre-ketel Zandvoort

  HRe-ketel

  Zoals wij al aangaven worden HRe-ketels steeds populairder in Zandvoort. HRe staat voor Hoog Rendement Elektriciteitsketel. Deze werkt in de praktijk hetzelfde als een standaard hoogrendementsketel en wekt zowel warmte als warm water op. Dit type heeft het voordeel dat er ook elektriciteit opgewekt wordt. De HRe-combiketel wekt in een gemiddelde woning gemiddeld 2.500 kWh aan elektriciteit. Door op deze manier zelf uw energie te produceren vermindert u uw CO2 uitstoot en zorgt u voor een verlaging van uw energierekening. Het nadeel is dat u relatief hoge aanschafkosten moet betalen en ook de onderhoudskosten zijn een stuk prijziger.

  uhr-ketel

  Uhr-ketel

  Uhr staat voor ultra hoog rendement. De uhr-ketel werkt namelijk samen met een warmtepomp. Dankzij deze pomp behaalt de uhr-ketel een rendement van maar liefst 140%! De pomp onttrekt namelijk warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de ketel. De warmte wordt vervolgens gebruikt om het water in het systeem op te warmen, zodat u aanzienlijk minder gas verbruikt. De uhr-ketel is wel een flinke investering, want deze kost gemiddeld €1.800,- tot €3.000,-. Gelukkig zijn er ook subsidiemogelijkheden voor deze ultrahoge rendement ketels. Op die manier houdt u de kosten zo laag mogelijk en verdient u de investering sneller weer terug.

  Wat kost een cv-ketel?

  De kosten voor een nieuwe centrale verwarming lopen sterk uiteen. De kosten hangen grotendeels samen met het soort ketel dat u aanschaft. Een simpele hoogrendementsketel kost €1.000,- tot €2.600,-. Voor een uhr-ketel liggen de kosten tussen de €1.800,- en €3.000,- en voor een HRe-ketel lopen de kosten op tot wel €11.000,-.

  Hoe hoger het vermogen des te hoger de totaalprijs. Ook de comfort waarde heeft een grote invloed op de totale kosten. Wilt u graag meer duidelijkheid en precies weten waar u aan toe bent? Vraag dan een gratis of vrijblijvende offerte.

  Prijstabel: kosten cv-ketel

  Type cv-ketel Gemiddelde prijzen, inclusief btw*
  Vr-ketel €900,- tot €1.500,-
  Hr-ketel €1.000,- tot €2.600,-
  Uhr-ketel €1.800,- tot € 3000,-
  HRe-ketel €11.000,-
  Montagekosten per klus €500,- tot €900,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Subsidie op verwarming in 2018 en 2019?

  Benieuwd of er in Zandvoort lokale subsidiemogelijkheden zijn? Dit controleert u gemakkelijk op energiesubsidiewijzer.nl. Hier kunt u gemakkelijk zoeken naar landelijke en plaatselijke subsidies voor verschillende werkzaamheden in en rond het huis. Tot en met 31 december 2018 kunt u in ieder geval de IDSE aanvragen. IDSE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie en dit is een tegemoetkoming voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pellet kachels. Bent u benieuwd naar de voorwaarden van deze subsidie, lees dan verder op rvo.nl. Heeft u geen recht op een subsidie, dan kunt u altijd nog gebruik maken van een energiebespaarlening.

  subsidie verwarming 2018 en 2019

  Besparen op de verwarming in huis? Koop een nieuwe verwarmingsketel!

  Met de energiezuinige ketels kunt u flink besparen op de stookkosten! Vraag een gratis offerte aan.

  Gratis offerte

  Verwarming: elektrisch

  In de toekomst wil men nog zo weinig mogelijk gebruik maken van fossiele brandstoffen. Daarom worden er in Zandvoort steeds vaker energiebesparende installaties gebruikt. Ook kiezen klanten steeds vaker voor elektrische verwarming. Dit is op verschillende manieren mogelijk: door middel van elektrische radiatoren of elektrische vloerverwarming bijvoorbeeld. Ook accumulatieverwarming is een mogelijkheid. Deze bevatten stenen die ’s nachts tegen een goedkoop nachttarief worden opgewarmd en overdag hun warmte afgeven. Daarnaast is infrarood verwarming een mogelijkheid die steeds populairder wordt. Dit is een hele efficiënte manier van elektrisch verwarmen omdat niet de lucht, maar de objecten en personen in de ruimte verwarmd worden.

  infrarood verwarming

  Infrarood verwarming

  Wie een hekel heeft aan radiatoren en radiatorleidingen doet er goed aan de mogelijkheden van een infrarood kachel te overwegen. De voordelen hiervan zijn – naast het gebrek aan leidingen en radiatoren – dat u een gezonder binnenklimaat creëert, de luchtcirculatie vermindert en direct van een aangename warmte profiteert zodra u de infrarood panelen aanzet. Het nadeel is wel dat u de panelen in het plafond moet plaatsen voor een optimaal resultaat. Met name voor in de badkamer worden infrarood panelen steeds meer ingezet. De prijzen voor het plaatsen van deze panelen hangen af van deze exacte situatie en het materiaal dat hiervoor nodig is.

  warmtepomp plaatsen Zandvoort

  Warmtepomp: duurzaam verwarmen

  De aandacht voor energiezuinig verwarmen wordt steeds groter. Eén van de mogelijke energiezuinige maatregelen die u bij u thuis zou kunnen toepassen is de installatie van een warmtepomp. Dit is een apparaat dat natuurlijke energiebronnen omzet naar bruikbare energie. Onder meer aarde, lucht, en water gelden als mogelijke bronnen. De aanschaf van een warmtepomp vraagt een ruim budget, zeker wanneer u kiest voor een water-water pomp. Het is eventueel wel een mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor deze maatregel. Deze landelijke subsidie krijgt u alleen als u twee energiebesparende maatregelen toepast. Combineer de waterpomp dus met zonnepanelen of een vorm van woningisolatie.

  Het installatieproces van een hybride warmtepomp:

  Hybride warmtepomp

  Naast een standaard warmtepomp kunt u ook kiezen voor een zogeheten hybride warmtepomp. Een hybride pomp is een lucht-water warmtepomp die samenwerkt met een gasketel. Het grootste deel van het jaar is vooral de pomp verantwoordelijk voor de verwarming en alleen bij extreme kou slaat de gasketel aan. Dit zorgt voor een grote besparing op de stookkosten.

  Elektrische cv-ketel

  Er worden steeds meer plannen gemaakt om zoveel mogelijk van het aardgas af te stappen, dus een elektrische verwarmingsketel klinkt als een logische aankoop. Een elektrische ketel is erg goed te combineren met bijvoorbeeld zonnepanelen. Omdat u geen gas meer verbruikt dalen de stookkosten enorm. Wel stijgt uw energierekening. Geïnteresseerd in een elektrische ketel? Onthoud dat een elektrische verwarmingsketel alleen voor verwarming zorgt en niet voor warm water.


  Overweegt u elektrische verwarming in Zandvoort?

  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek de kosten.

  Gratis offerte

  Merken cv-ketels

  Er bestaan talloze merken en soorten ketels. Als klant is het vaak niet duidelijk welk merk nou de meest geschikte optie is. In grote lijnen doen de verschillende ketels van de verkrijgbare merken allemaal hetzelfde: het verzorgt de verwarming van uw woning en levert warm water. Een verwarmingsmonteur kan u adviseren over de verschillende merken. Zo bestaan er duurdere merken en goedkopere merken. Het verschil zult u onder meer merken door de uiterlijke kenmerken en de gebruikersvriendelijkheid. Als u zeker wilt weten dat u een kwalitatief goed merk aanschaft, dan raden wij aan te kijken naar de keurmerken waar het merk over beschikt. Het belangrijkste keurmerk is Gaskeur.

  Atag

  atag cv-monteur ZandvoortZoekt u een A-merk voor uw infrarood verwarming? Atag (1948) is zo’n merk! Het produceert cv-ketels van een hoge kwaliteit. Verscheidene Atag-ketels kwamen bij De Consumentenbond als beste uit de test. Geniet mee van onze verwarmingservice: wij installeren de ketels, verzorgen een onderhoudscontract en helpen bij storingen!

  AWB

  awb verwarmingsmonteur ZandvoortAWB is al sinds 1934 vervaardiger van verwarmingsketels. De hr-modellen van AWB zijn om over naar huis te schrijven. ThermoElegance, ThermoMaster en Thermogrand: deze bieden allen een extra zuinige oplossing! Dankzij de nauwgezette storingservice en onderhoud voorkomen we dat uw cv-apparaat kapot gaat.

  Bosch

  bosch cv-ketel ZandvoortHet Duitse Bosch is al actief sinds 1886 en gebruikt deze ervaring om de beste centrale cv-modellen op de markt te brengen. cv-ketels, combiketels, hr-ketels: Bosch levert het met kwaliteit. Geniet bovendien mee van de service voor periodiek onderhoud, zodat altijd een reparatie wordt voorkomen. Hiermee bespaart u geld.

  Ferroli

  ferroli cv-ketel ZandvoortFerroli is een bedrijf dat als geen ander investeert in duurzame apparaten. Dankzij de innovaties van Ferroli bespaart u dus extra op uw energierekening. Ruim 1 miljoen Nederlanders maken gebruik van de robuuste modellen, die niet gauw een defect zullen vertonen. Combineer de installatie met een designradiator voor een optimale uitstraling.

  Intergas

  intergas monteur ZandvoortIntergas is een van de toonaangevende bedrijven binnen het vakgebied. Het bedrijf innoveert continu op zowel hr- als cv-gebied. Het concern is al langer dan 50 jaar actief en onderscheidt zich door uitmuntende producten. Op zoek naar een infrarood kachel? Ook daarbij kan Intergas u verder helpen.

  Nefit

  nefit cv-monteur ZandvoortZoekt u naar een ervaren partij op het gebied van hr-ketels? Nefit is zeer ervaren in het segment hoog rendement. Al meer dan 30 jaar levert het bedrijf kwaliteitsoplossingen voor uw verwarmingsvraagstukken. Geniet bij Van Vliet van een professionele installatie door een verwarmingsmonteur!

  Remeha

  remeha verwarmingsmonteur ZandvoortRemeha biedt deugdelijke centrale verwarming. Het innovatieve bedrijf werkt al meer dan 80 jaar aan witgoed. De cv-apparatuur onderscheidt zich door een hoog rendement,duurzaamheid en lage energiekosten. Wij installeren, maar zorgen ook voor onderhoud en reparatie van een defect.

  Vaillant

  vaillant cv-ketel monteur ZandvoortVaillant werkt al sinds 1874 aan witgoed. Een centrale verwarming van dit merk is robuust: deze gaat niet snel kapot. Vaillant levert cv-, hr-, Eco-modellen. Een verwarmingsmonteur plaatst het model bij u thuis! Door periodiek onderhoud blijft de levensduur optimaal, en voorkomt u een eventuele reparatie.


  cv-ketel bijvullen

  CV-ketel bijvullen

  Het onderhoud van een cv-ketel is zeer belangrijk, en een groot deel daarvan dient u over te laten aan een erkende verwarmingsmonteur. Er zitten echter een aantal aspecten aan het onderhoud die u zelf mag afhandelen. Dit zijn onder ander het schoonmaken van de buitenzijde van de verwarming, het ontluchten van de radiatoren, en tot slot het bijvullen van de waterdruk. Wanneer de waterdruk te laag staat (onder de 1.5 bar) dan zal uw verwarmingsketel het niet meer doen. Het bijvullen van de druk is relatief eenvoudig, en is binnen een half uur geklaard. U geniet weer van een optimaal wooncomfort. Hebt u toch een storing? Dan neemt u contact op met een verwarmingsmonteur uit Zandvoort.

  radiator vervangen

  Radiator vervangen

  Wanneer u een radiator al vele malen heeft ontlucht en er maar weinig verbetering is op het gebied van verwarming, dan is het noodzakelijk om de radiator te vernieuwen. Het plaatsen van een andere radiator is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend verwarmingsmonteur. Deze zal elke radiator veilig verwijderen en vervolgens de nieuwe modellen plaatsen. Wilt u graag dat de radiatoren beter passen bij uw interieur? Kijk dan eens bij ons aanbod designradiatoren. Wij bieden onder andere radiatoren aan die als papieren kunstwerk, lattenmuur, en kunstwerkbuizen worden vermomd. Wij helpen u met plezier verder.

  designradiator plaatsen

  Designradiator

  Een standaard radiator is voor veel mensen een door in het oog, zeker wanneer het gaat om radiatoren in een modernere kantoorruimte. Hebt u een uitgebreid budget en wilt u graag uw huidige radiator kwijt? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een designradiator. Een designradiator is in veel soorten en maten te bestellen bij onze experts uit Zandvoort. Kies bijvoorbeeld voor een designradiator die eruit ziet als een kunstwerk, of een designradiator met de uitstraling van houten plankjes. Door de plaatsing van een designradiator zult u de aanblik van een ruimte sterk kunnen veranderen. Hierbij moet u wel rekening houden met hoge aanschafkosten.

  radiatorknop vervangen

  Radiatorknop vervangen

  Eén van de vele klussen op het gebied van verwarming en cv-ketel is het vervangen van de radiatorknop. Een radiatorknop kan op verschillende manieren kapot gaan. Zo is het mogelijk dat u deze te vaak te ver doordraait, waardoor er op een gegeven moment niets meer gebeurd met de radiatorkraan. Daarnaast kan een radiatorknop eenvoudigweg afbreken wanneer er niet zorgvuldig mee wordt omgegaan. Bij de meeste bouwmarkten is het mogelijk om radiatorknoppen in vele soorten en maten aan te schaffen. Is het noodzakelijk ook de radiatorkraan te vervangen, of wilt u liever een thermostatische radiatorkraan? Er bestaan vele opties.

  thermostaat vervangen

  Thermostaat vervangen

  Een laatste klus waarvoor u de ondersteuning van een erkend verwarmingsmonteur uit Zandvoort kunt gebruiken is het vernieuwen van de thermostaat. Vrijwel elke energieleverancier maakt tegenwoordig gebruik van een slimme thermostaat. De slimme thermostaat biedt als voordeel dat het aflezen van de meterstanden automatisch gaat. Daarnaast is deze thermostaat voor u als gebruiker gemakkelijker, omdat u hiermee kunt instellen hoe hoog de temperatuur op een bepaalt moment moet zijn. De installatie van een andere thermostaat neemt over het algemeen maar een kwartiertje in beslag. Wel dient u er rekening mee te houden dat u die dag tijdelijk geen verwarming hebt.

  europese wetgeving cv-ketel

  Europese wetgeving

  De Europese Commissie is continu actief in het verbeteren van de Europese wetgeving op het gebied van energie en duurzaamheid. Het afgelopen jaar ging de aandacht met name uit naar het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Daarom is het sinds 26 september 2015 niet meer toegestaan om cv-ketels met een verbeterd rendement te verkopen, wat betekent dat alleen een hr-ketel is toegestaan. Dit heeft geen direct effect op het gebruik in Nederland, behalve dat bij mensen met een vr-verwarmingsketel de aansluiting zal moeten worden aangepast. Dit zal wel aanzienlijke kosten opleveren.

  Onderhoudscontract voor verwarming

  Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van de verwarmingsketel en behoudt u het hoge rendement. Hoe vaak u een onderhoudsbeurt moet laten uitvoeren is afhankelijk van het merk en model van uw installatie, maar de meeste fabrikanten raden eens in de twee tot drie jaar aan. U kunt kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar wij raden u aan te kiezen voor een vast onderhoudscontract. Bij een all-in contract betaalt u een vast bedrag per maand en waarmee alle voorijd- materiaal- en arbeidskosten gedekt worden. Door een onderhoudscontract af te sluiten verkleint u bovendien de kans op storingen en wordt u sneller geholpen als u een reparatie nodig heeft.

  Hoe herken ik een goede cv-monteur?

  Een installateur is geen beschermd beroep. Dat houdt in dat iedereen zich een installateur mag noemen, ook zonder opleiding. Het is wel belangrijk dat uw verwarming is geïnstalleerd door iemand met voldoende kennis en ervaring. Maar hoe herkent u nu een goede cv-installateur? U kunt in ieder geval controleren of de cv-installateur uit Zandvoort is aangesloten bij Uneto-VNI. Iedere installateur aangesloten bij deze branchevereniging werkt volgens wettelijke richtlijnen. Als u een monteur inhuurt, controleer dan of deze beschikt over een VCA-diploma of andere keurmerken en certificaten. Dit geeft de garantie dat u iemand inhuurt met voldoende kennis.


  cv-ketel reparatie Zandvoort

  24/7 spoedservice bij storingen

  Cv-ketel kapot en nu geen verwarming meer in huis? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Maak daarom gebruik van de 24/7 spoedservice. Een cv-installateur uit Zandvoort staat dag en nacht klaar voor een eventuele reparatie, zodat u zo snel mogelijk weer geniet van volledige verwarming. Bel snel naar 085 500 9964 voor direct contact met een cv-monteur bij u in de buurt.

  cv-monteur Zandvoort

  Direct contact: 085 500 9964

  Zoekt u een verwarmingsmonteur uit Zandvoort? U kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor meer informatie over de kosten voor een reparatie of voor onderhoud. Is de ketel kapot en wilt u met spoed een reparatie laten uitvoeren? Bel dan direct. U komt dan direct in contact met een verwarmingsmonteur uit de regio Zandvoort. De monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar voor een snelle en vakkundige reparatie.

  085 500 9964