verwarmingsmonteur Bergen

Verwarmingsmonteur Bergen

085 500 9964

Nu bereikbaar.

Bent u op zoek naar manieren om te besparen op de verwarming van uw huis in Bergen? Dan kan een verwarmingsmonteur u helpen. Met de installatie van een nieuwe cv-ketel of door goed onderhoud te plegen kunt u uw stookkosten drastisch verlagen.

Op deze pagina leest u wat een verwarmingsmonteur uit Bergen voor u kan betekenen. U leest over een eventuele reparatie, het vervangen van de verwarmingsinstallatie en u vindt hier meer informatie over de verschillende soorten ketels.

 • 24/7 spoedservice
 • Erkende cv-monteurs
 • Scherpe prijzen

  Gratis offerte ontvangen

  Een beller is sneller: 085 500 9964


  Gratis - Vrijblijvend

  Wat doet een verwarmingsmonteur?

  In sommige situaties is het noodzakelijk om een verwarmingsmonteur in te schakelen. Deze vakman kan bijvoorbeeld alle werkzaamheden rondom uw centrale verwarming uitvoeren. Denk hierbij aan het plegen van onderhoud, maar ook voor het verwijderen van een oud model en het installeren van een nieuw model. Een verwarmingsmonteur uit Bergen kan echter ook voor kleinere werkzaamheden ingeschakeld worden. Denk aan het bijvullen van uw HRe-ketel, het vernieuwen van uw radiator, radiatorknop of thermostaat en het plaatsen van design radiatoren. Bovendien kan hij u van een persoonlijk advies voorzien als u de aanschaf van bijvoorbeeld een warmtepomp overweegt. De belangrijkste werkzaamheden van een verwarmingsmonteur zijn:

  • Het verwijderen en installeren van verwarmingsketels
  • Het plaatsen van nieuwe (design) radiatoren
  • Het vernieuwen van de thermostaat
  • Onderhoud aan de verwarmingsketel en rookgasafvoer
  • Bijvullen van de combiketel
  • Het uitvoeren een reparatie bij een defect


  cv-ketel spoedservice Bergen

  Cv-ketel kapot? Spoedservice!

  Is uw cv-ketel kapot? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat de thermostaat kapot gaat, of kunnen de leidingen bevriezen. Als u het vermoeden hebt dat de hr-ketel kapot is. Kijk dan eerste even of de gaskraan wel open is gedraaid en of uw kamerthermostaat hoog genoeg staat. Controleer ook of de stekker juist in het stopcontact zit. Is alles correct aangesloten? Dan bestaat er kans dat u een verwarmingsmonteur nodig hebt voor de reparatie van uw cv-ketel. Vul voor een snelle reparatie het offerteformulier in of bel naar 085 500 9964 voor service van een verwarmingsmonteur in en rond Bergen. De monteurs van Van Vliet staan u ook graag bij voor het onderhoud van uw verwarmingsketel.

  verwarming onderhoud Bergen

  Onderhoud

  Wilt u verhinderen dat uw verwarming het begeeft? Dan is onderhoud erg belangrijk. Eens in de twee jaar naar uw cv-ketel laten kijken is zeker niet overdreven. Zo bent u van een warm huis verzekerd.

  Als extra stukje service biedt een verwarmingsmonteur uit Bergen ook een onderhoudscontract. Dit contract biedt ook een extra stuk zekerheid dat u geen slachtoffer wordt van een storing. In dit contract vormt u een overeenkomst voor regelmatig onderhoud en reparatie van uw verwarming. Zo voorkomt u een defect of storingsmelding!

  Belang van cv-ketel onderhoud

  Goed onderhoud aan de combiketel is ontzettend belangrijk. Zo behoudt u het hoge rendement en voorkomt u hoge stookkosten. Door regelmatig onderhoud te plegen hebt u bovendien minder last van storingen dan die iemand die geen onderhoud uit laat voeren en voorkomt u dus hoge kosten voor een reparatie. U kunt eenmalig een cv-monteur inhuren voor uw cv-onderhoud, maar het is ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Met goed onderhoud profiteert u van:

  • een langere levensduur;
  • minder storingen;
  • een energiezuinige ketel en betere veiligheid.

  Cv-ketel reparatie Bergen

  Is uw cv-ketel kapot en wil u hem repareren? Vraag uzelf dan eerst af of reparatie wel de beste handelswijze is. Ga eerst na hoe oud uw cv-ketel is. Als deze ouder dan 12 jaren is, dan is het in veel gevallen verstandig voor een nieuwe verwarmingsketel te kiezen. Een reparatie zal dan relatief duur uitvallen, terwijl u dan na en